Ostatni post z poprzedniej strony:
C.o.D. mate... хищник RC, хищник RC, ?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
I’m sorry, I’m sure it’s just strange to me what’s going on. Be lucky Predators.
What beautiful ice cubes. I need it in my whiskey.
I always tell the truth. Even when I lie.
kiedyś PAKA PRZYSZŁA DZIAŁANIE BARDZO MOCNE MOCNIEJSZE NIŻ INNI VENDORZY. OGÓLNIE NORMALNA PAKA Z WYGLĄDU
Czekam na swojego gołąbka. Powinien po weekendzie dolecieć.
A temu podpierdalaczowi urwać łeb, nasrać do środka i pokazać wszystkim jak ma nasrane w głowie.
Jebac konfidentów
A temu podpierdalaczowi urwać łeb, nasrać do środka i pokazać wszystkim jak ma nasrane w głowie.
Jebac konfidentów
Nie działa mi coś strona. Wam działa normalnie? Wszystko git z predkiem?
kuban500, Aktualnie mi nie działa również
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Jeeebać!!!
Mi działa, właśnie się logowałem
Wiadomość moderatora
Scalono
a na jaką strone teraz trzeba wejść żeby sie dostac wchodze na .cc i nie działa
U mnie nie działa i mailowo tez ciężko się dogadać i zamówić , a to najlepszy vendor jaki istniał ,mimo ze zamówiłem u niego tylko 4 razy , ostatnia paka doleciała w 3 dni od wysyłki ...
Strona niestety nie działa
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Looks like site is still down, email response is poor at best. I'd like to cancel my order and just get my bitcoin back...
Jeszcze pare dni temu przez maila można było zamówić , mi się prawie udało ale teraz zero odzewu , z tego zastępczego maila też . Ja na szczęście nic nie wpłaciłem jeszcze . Trzeba czekać , miejmy nadzieje ze to chwilowe zawirowania