Ostatni post z poprzedniej strony:
przerobiliśmy w chuj maili z weekenduPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Czekam na @zwrotny z adresem od 5 dni halo nie spimy byczki
predatorRC, Jeszcze przed weekendem udało mi się coś zamówić. Potwierdziliście zamówienie jako przyjęte i opłacone.
Teraz znowu strona nie działa - nie da się sprawdzić statusu zamówienia. Rakiety wylecą czy trzeba zamawiać na nowo i weryfikować płatności?
Teraz znowu strona nie działa - nie da się sprawdzić statusu zamówienia. Rakiety wylecą czy trzeba zamawiać na nowo i weryfikować płatności?
I promised earlier that I write about SGT-78: it dissolves well, purity is high quality. Recommended mix ratio: 1:30. If compare to 5 CL light green (1:50) SGT has weaker effects, but everyone sleeps from him like a marmot.
I always tell the truth. Even when I lie.
Strona leży ? Domena zmieniona czy ocb. Dawno mnie tu nie było i zbieram się niebawem na zamówienie
Mam identycznie. Zamówienie opłacone w czwartek. Strona zniknęła i brak powiadomień na temat wysyłki.
Thank you to predatorRC, new racing pigeon .
Very Fast New Racing Pigeon have benn recruted for sure. They travel all around Europe in fews days and with no trouble.
Have a good week every body, I go bvack to my Test
Very Fast New Racing Pigeon have benn recruted for sure. They travel all around Europe in fews days and with no trouble.
Have a good week every body, I go bvack to my Test
predatorRC, Witam w week zrobiłem zamówienie do tej pory nie mam potwierdzenia zamówienia. Mam zrobić nowe zamówienie czy jak ?
Gołąbek doleciał i to w trybie express. Kontakt z V zadowalający nic tylko polecić jeśli chodzi o logistykę. Co do jakości towaru wypowiem sie po ,w odpowiednim dziale , ponieważ to pierwsze zamowienie.
Paka wylądowała i oto te maszkyty:
foto usuniete - rob bez etykiet, pred
foto usuniete - rob bez etykiet, pred
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Jaka jest maksymalna ilość euphoric mix na jedno zamówienie? Czy przy większych ilościach można liczyć na gratisa? W ile dochodzą zamówienia? Czy można dodatkowo dopłacić żeby paka doleciała szybciej?
- Status:
Nie wstawiaj takich fotek...
Już było wiele razy o tym wspominane...