Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak masz konto to zapraszam na maila [email protected]takisobieuser pisze: ↑4 lata temuSzanowne koleżanki i koledzy, serdecznie witam i pytam: gdzie jest ta strona, która ponoć jest już on?
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak masz konto to zapraszam na maila [email protected]takisobieuser pisze: ↑4 lata temuSzanowne koleżanki i koledzy, serdecznie witam i pytam: gdzie jest ta strona, która ponoć jest już on?
Przecież jest na sklepie zdjęcie też jestYurgenos pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Wodzu, mój mail pewnie gdzieś przepadł, gołąb jest faszerowany właśnie przed lotem więc już "po ptokach" pewnie, ale ponowie pytanie z maila, czy skoro alfa deluxe jest na sklepie na stronie i można ją dodać do koszyka to czy faktycznie jest już w ogólnodostępnej sprzedaży ? Z tą pąka już nic nie zrobię ale chętnie w następnej bym to umieścił
zapomniałem wspomnie, że wątpliwość wynika z tekstu z baneru z promo weekendowym thx za odpowiedź
Przepraszam że tutaj ale zbliżają mi się urodziny i potrzebuję co nie co;) Wysłałem już kilka wiadomości email do Was odnośnie zamówienia i na początku jako taki kontakt był, niestety od kilku dni brak jakiejkolwiek odpowiedzi od Was:( Dajcie jakiekolwiek info czy da radę coś w najbliższym czasie jeszcze zamówić. Dzięki i Pozdrawiam;)predatorRC pisze: ↑4 lata temuPrzecież jest na sklepie zdjęcie też jestYurgenos pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Wodzu, mój mail pewnie gdzieś przepadł, gołąb jest faszerowany właśnie przed lotem więc już "po ptokach" pewnie, ale ponowie pytanie z maila, czy skoro alfa deluxe jest na sklepie na stronie i można ją dodać do koszyka to czy faktycznie jest już w ogólnodostępnej sprzedaży ? Z tą pąka już nic nie zrobię ale chętnie w następnej bym to umieścił
Zajebiście, dzięki wielkie i zaraz wale maila:)predatorRC pisze: ↑4 lata temupassioht, dopiero ogarniamy maile po weekendzie - napisz teraz maila i ogarniemy
tak, wszystko na tym mailu ogarniamy niedługo będzie coś lepszego, ale to jeszcze chwilę trzeba poczekać
OkejpredatorRC pisze: ↑4 lata temutak, wszystko na tym mailu ogarniamy niedługo będzie coś lepszego, ale to jeszcze chwilę trzeba poczekać
. Czekaj spokojnie Predziu odpowie na wszystkie mailePsychotune pisze: ↑4 lata temuPredi moj mail zaginął w tej ilości ktora macie na stanie czy czekać spokojnie na odpowiedź?
Proszę o scalenie tego i poprzedniego posta