Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, Wodzu, mój mail pewnie gdzieś przepadł, gołąb jest faszerowany właśnie przed lotem więc już "po ptokach" pewnie, ale ponowie pytanie z maila, czy skoro alfa deluxe jest na sklepie na stronie i można ją dodać do koszyka to czy faktycznie jest już w ogólnodostępnej sprzedaży ? Z tą pąka już nic nie zrobię ale chętnie w następnej bym to umieściłPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Przecież jest na sklepie zdjęcie też jestYurgenos pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Wodzu, mój mail pewnie gdzieś przepadł, gołąb jest faszerowany właśnie przed lotem więc już "po ptokach" pewnie, ale ponowie pytanie z maila, czy skoro alfa deluxe jest na sklepie na stronie i można ją dodać do koszyka to czy faktycznie jest już w ogólnodostępnej sprzedaży ? Z tą pąka już nic nie zrobię ale chętnie w następnej bym to umieścił
ONE AND ONLY
zapomniałem wspomnie, że wątpliwość wynika z tekstu z baneru z promo weekendowym thx za odpowiedź
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
Przepraszam że tutaj ale zbliżają mi się urodziny i potrzebuję co nie co;) Wysłałem już kilka wiadomości email do Was odnośnie zamówienia i na początku jako taki kontakt był, niestety od kilku dni brak jakiejkolwiek odpowiedzi od Was:( Dajcie jakiekolwiek info czy da radę coś w najbliższym czasie jeszcze zamówić. Dzięki i Pozdrawiam;)predatorRC pisze: ↑4 lata temuPrzecież jest na sklepie zdjęcie też jestYurgenos pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Wodzu, mój mail pewnie gdzieś przepadł, gołąb jest faszerowany właśnie przed lotem więc już "po ptokach" pewnie, ale ponowie pytanie z maila, czy skoro alfa deluxe jest na sklepie na stronie i można ją dodać do koszyka to czy faktycznie jest już w ogólnodostępnej sprzedaży ? Z tą pąka już nic nie zrobię ale chętnie w następnej bym to umieścił
Zajebiście, dzięki wielkie i zaraz wale maila:)predatorRC pisze: ↑4 lata temupassioht, dopiero ogarniamy maile po weekendzie - napisz teraz maila i ogarniemy
Po trucking na best-friend czy ten ten stary a moze jakis inny teraz? Jak to obecnie wygląda po ostatnich zmianach?
tak, wszystko na tym mailu ogarniamy niedługo będzie coś lepszego, ale to jeszcze chwilę trzeba poczekać
ONE AND ONLY
OkejpredatorRC pisze: ↑4 lata temutak, wszystko na tym mailu ogarniamy niedługo będzie coś lepszego, ale to jeszcze chwilę trzeba poczekać
Bo niedostałem odp wiec się zastanawialem czy może ten stary na tracki działa ale macie pewnie stosy maili. Także czekam bo zawsze dostaje od was prędzej czy później odpowiedź :>>
Predator jak bardzo ja sie ciesze ze Ty żyjesz i jest wszystko w porządku to nawet sobie nie wyobrażasz <3
ONE AND ONLY!
ONE AND ONLY!
Predi moj mail zaginął w tej ilości ktora macie na stanie czy czekać spokojnie na odpowiedź?
Proszę o scalenie tego i poprzedniego posta
Nie ma lepszego vendora od naszego Predatora!
Mój Gołąb już kołuje nad dachem Predziu mordko jesteś GIT
Mój Gołąb już kołuje nad dachem Predziu mordko jesteś GIT
. Czekaj spokojnie Predziu odpowie na wszystkie mailePsychotune pisze: ↑4 lata temuPredi moj mail zaginął w tej ilości ktora macie na stanie czy czekać spokojnie na odpowiedź?
Wszystko dogadane na mailu. Dostęp do strony tak samo uzyskałem. Niebawem będzie zamawiany orzeł!!
I w pizdu i wylądował Wszystko jest w jak najlepszym porządku.
I u mnie wylądował.Wszystko zajebiscie plus szybkość gołebia.Wow