Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, pakowanie dobre. Mi tam paka doleciała w 4 dni roboczePredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Konkretnie napisałem Ci nowe dane i wszystkie potrzebne informacje do wysyłki. Nie rozumiem co jest kurwa niezrozumiałe. Przecież widać że masz wyjebane na wszystko po całości. Człowieku po chuj ty bujasz? Wysłaliście paczkę tym samym kurierem co padły dwie wcześniejsze mimo że prosiłem kilka razy o zmianę danych i przewoźnika. Czekam na zamówiony towar od kurwa lutego. Nie liczę że wyślesz mi tyle co zamówiłem ale mam nadzieję że zepniesz wreszcie poślady i puscisz tego bociana jeszcze raz.predatorRC pisze: ↑3 lata temuNie da się wszystkiego ogarnąć jednego dnia, a Ty nie piszesz konkretnie tylko rozciągasz to niepotrzebnie.
Jak obecnie ma się sytuacja z pakami? Wszystko już lata jak powinno czy zdarzają się losowe wpadki? Pozdro
Predziu, proszę o odpowiedz na mailu czy bedzie reship gołąbka, od lutego juz czekam na tego ptaszka :/
Ma****Dą***wski@prot******.com
Ma****Dą***wski@prot******.com
Dobra luz, odpisałem Ci chybaPabloEscobare pisze: ↑3 lata temuKonkretnie napisałem Ci nowe dane i wszystkie potrzebne informacje do wysyłki. Nie rozumiem co jest kurwa niezrozumiałe. Przecież widać że masz wyjebane na wszystko po całości. Człowieku po chuj ty bujasz? Wysłaliście paczkę tym samym kurierem co padły dwie wcześniejsze mimo że prosiłem kilka razy o zmianę danych i przewoźnika. Czekam na zamówiony towar od kurwa lutego. Nie liczę że wyślesz mi tyle co zamówiłem ale mam nadzieję że zepniesz wreszcie poślady i puscisz tego bociana jeszcze raz.predatorRC pisze: ↑3 lata temuNie da się wszystkiego ogarnąć jednego dnia, a Ty nie piszesz konkretnie tylko rozciągasz to niepotrzebnie.
Jak się dokopię do tego maila
W przyszłym tygodniu info na temat nowego przewoźnika, bardziej opcja dla hurtowników lub tych co chcą płacić prawie 4x więcej za wysyłkę
Z początkiem przyszłego miesiąca test kolejnego, niestety nie możemy szybciej
ZNOWU MOŻEMY NORMALNIE WYSYŁAĆ DO UK - PAKA LECI ok. 7 dni
Nie ma pomysłu na promocję weekendową więc dodamy co tam chcecie w ilościach jakie przeważnie dodajemy. No chyba, że najdzie nas wena
ONE AND ONLY
ONE AND ONLY
Tak. Zgadza się. Już się dogadaliśmy
Ja się doczekam odpowiedzi, tez bida od ponad m-ca, tez były inne dane, prośba o imnego przewoźnika, itp Panowie szanujmy się, jest pytanie czy czekam, i odpowiadam ze czekam to ja qrwa czekam, ale miało być do tego tyg, a jutro qrwa piątunio, czyli chujnia bo reship nie sfrunął, od wt na maila zero kontaktu...szanujmy się! u mnie słowo droższe pieniędzy a jakby nie było słowo to słowo, umowa to umowapredatorRC pisze: ↑3 lata temuDobra luz, odpisałem Ci chybaPabloEscobare pisze: ↑3 lata temuKonkretnie napisałem Ci nowe dane i wszystkie potrzebne informacje do wysyłki. Nie rozumiem co jest kurwa niezrozumiałe. Przecież widać że masz wyjebane na wszystko po całości. Człowieku po chuj ty bujasz? Wysłaliście paczkę tym samym kurierem co padły dwie wcześniejsze mimo że prosiłem kilka razy o zmianę danych i przewoźnika. Czekam na zamówiony towar od kurwa lutego. Nie liczę że wyślesz mi tyle co zamówiłem ale mam nadzieję że zepniesz wreszcie poślady i puscisz tego bociana jeszcze raz.predatorRC pisze: ↑3 lata temuNie da się wszystkiego ogarnąć jednego dnia, a Ty nie piszesz konkretnie tylko rozciągasz to niepotrzebnie.
Jak się dokopię do tego maila
W przyszłym tygodniu info na temat nowego przewoźnika, bardziej opcja dla hurtowników lub tych co chcą płacić prawie 4x więcej za wysyłkę
Z początkiem przyszłego miesiąca test kolejnego, niestety nie możemy szybciej
ZNOWU MOŻEMY NORMALNIE WYSYŁAĆ DO UK - PAKA LECI ok. 7 dni
Nie ma pomysłu na promocję weekendową więc dodamy co tam chcecie w ilościach jakie przeważnie dodajemy. No chyba, że najdzie nas wena
ONE AND ONLY
Staramy się ogarniać na bieżąco i pewnie już byś dostał odpowiedź jakby się nie okazało, że sytuacja jednak nie taka kolorowa jak się wydawałoKostka1 pisze: ↑3 lata temuJa się doczekam odpowiedzi, tez bida od ponad m-ca, tez były inne dane, prośba o imnego przewoźnika, itp Panowie szanujmy się, jest pytanie czy czekam, i odpowiadam ze czekam to ja qrwa czekam, ale miało być do tego tyg, a jutro qrwa piątunio, czyli chujnia bo reship nie sfrunął, od wt na maila zero kontaktu...szanujmy się! u mnie słowo droższe pieniędzy a jakby nie było słowo to słowo, umowa to umowa
ONE AND ONLY
ok dzięki ze tak migiem odp nic tylko czekać. Piątunio o suchym pysku....bida, aż mi się żal 🥺
predatorRC, jak się skontaktować bo chciałem zamówić paczkę