Ostatni post z poprzedniej strony:
k0t,Podbijam pytanie.
Dodano po 17 sekundach:
Profil sklepu: predatorRC
U mnie podobnie.Frycek1803 pisze: ↑3 lata temuU mnie wszystko poszło gładko, dostałem tracking i status jest wysłany, a przesyłka w tranzycie już dwa tygodnie stoi w miejscu miał ktoś podobną sytuację? Czy paka została ustrzelona i dla tego nic się nie dzieje czy jest jakiś inny problem?
I’m also interested in the details of the new methodes of delivery.
Chcesz szybciej to współpracuj, albo zrób nowe zamówienie by popchnąć stareOGIZNEF pisze: ↑3 lata temuTragedia idealnie opisuje obecny stan w jakim znajdują się paczki. Niemal 2 mies. minęły a paczki ani widu ani słychu. Ostatni miesiąc zajęło mi uzyskanie wiadomości że... "jest nieciekawie". Konkretnych informacji nt. reshipa nadal się nie doczekałem, choć wieżę że do końca roku się wyrobią Zazwyczaj odpowiedź to coś w stylu "weź napisz w pn bo w sumie to już czw. jest", zaś następną odpowiedź dostajesz dopiero w następny czw. i nic z niej nie wynika. Jak się komuś spieszy to zalecam omijać preda szerokim driftem.
WE WROTE ON 3-4 pagina's and on last page before check out THAT IS NOT FOR CUSTOMERS OUTSIDE PLangrybuyer pisze: ↑3 lata temuI wrote an email to Predator about shipping outside of Poland (1000 PLN +).
Zależy od ilości pak w danym dniu ale raczej nie
PUT [ENGLISH] in tittle of your mail so we can find it in PL spamangrybuyer pisze: ↑3 lata temuDear predatorRC,
When do you check your email account? I’m waiting for your answer on an important question.
Zależy gdzieFrycek1803 pisze: ↑3 lata temuU mnie wszystko poszło gładko, dostałem tracking i status jest wysłany, a przesyłka w tranzycie już dwa tygodnie stoi w miejscu miał ktoś podobną sytuację? Czy paka została ustrzelona i dla tego nic się nie dzieje czy jest jakiś inny problem?