Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, Dude we send coins people too where are you team ........Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Tyle samo co zawsze, nie rozuzmiem po co pytasz
Ciężko coś ostatnio :/
Odpowiedzieliśmy na wszystkie maile z wczoraj i dzisiaj. Jeśli nie otrzymałeś odpowiedzi to wyślij maila ponownie, a najlepiej wysyłaj to samo codziennie.
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Powyżej 1000zł - 3-7 dni roboczychCannadyjczyk pisze: ↑3 lata temuPo ilu dniach roboczych po nadaniu paczki mozna spodziewać sie gołębia ?
Dodano po 25 sekundach:
A to do dzisiaj:
ONE AND ONLY
Witam z Wielkim żalem ale były to moje pierwsze i ostatnie zakupy u tego vendora. Zamówienie złozylam jakoś 3 miesiące temu wpadło, potem reship. Szanuję za ponowną próbę wysłania ale niestety na kolejną wysyłkę nie idzie się doprosić ze względu na dużą ilość wysylek. Jedyna opcja przyspieszenia tego procesu to kolejne zamówienie ale po tej sytuacji się zraziłam i wystarczająco zamówiłam w pierwszym żeby robić kolejne. Miałam to nie szczęście że pierwsze zakupy się nie udały więc dostanie się na liste kandydatów na reshipa bardzo zmalało i jest ciężko się przebić pod tą masą maili wysyłana do predzia. To nie jest hejt bo rozumiem że to ciężka robota ale jest mi przykro bo liczyłam że już będę tylko tu robić shoping.
хищник RC, Whats happening whit my Reship, this is my first mistake not like others
I'm send my order number
Thanks a lot .
I'm send my order number
Thanks a lot .
Cash Money Brothers
CMB
CMB
Please pay with BTC and stop spam
Napisałem Ci maila, że może rozwiążemy to inaczej ( chyba do Ciebie )shieyox pisze: ↑3 lata temuWitam z Wielkim żalem ale były to moje pierwsze i ostatnie zakupy u tego vendora. Zamówienie złozylam jakoś 3 miesiące temu wpadło, potem reship. Szanuję za ponowną próbę wysłania ale niestety na kolejną wysyłkę nie idzie się doprosić ze względu na dużą ilość wysylek. Jedyna opcja przyspieszenia tego procesu to kolejne zamówienie ale po tej sytuacji się zraziłam i wystarczająco zamówiłam w pierwszym żeby robić kolejne. Miałam to nie szczęście że pierwsze zakupy się nie udały więc dostanie się na liste kandydatów na reshipa bardzo zmalało i jest ciężko się przebić pod tą masą maili wysyłana do predzia. To nie jest hejt bo rozumiem że to ciężka robota ale jest mi przykro bo liczyłam że już będę tylko tu robić shoping.
stevegalloway, just wait 24h till answer
Znowu odpowiedzieliśmy na maile z wczoraj i te co były dzisiaj, więc robimy co możemy
ONE AND ONLY
predatorRC,
You wrote again that you replied to the emails.
The last time I sent an email was on May 26th, I never spammed, but you don’t reply. What can I do to give me answer ?!
The last time I sent an email was on May 26th, I never spammed, but you don’t reply. What can I do to give me answer ?!
I always tell the truth. Even when I lie.
Sorry forgot your caseangrybuyer pisze: ↑3 lata temupredatorRC,
We did answer from 30.05 till today
please send again and I will finally fix it
ONE AND ONLY
Done at 16:13.
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
I always tell the truth. Even when I lie.
Przypomnijcie mi jak na portalu jest wysłane a nie mam trackingu. Zanim dołączę do ludzi którzy zaśmiecają wam mail pewnie ten tracking do mnie jutra się wygeneruje? Always gołąb wysyłał swój. Obecnie nie wiem jak to tam się odbywa a przy tej kwocie chciałbym wiedzieć na czym stoi
хищник RC, Ok I this first mistake ,you sey ok I reship, and send adress to send some BTC
Kiss and hugs.
Kiss and hugs.
Cash Money Brothers
CMB
CMB
Jak nie ma trackingu to pytaj na [email protected]itq5 pisze: ↑3 lata temuPrzypomnijcie mi jak na portalu jest wysłane a nie mam trackingu. Zanim dołączę do ludzi którzy zaśmiecają wam mail pewnie ten tracking do mnie jutra się wygeneruje? Always gołąb wysyłał swój. Obecnie nie wiem jak to tam się odbywa a przy tej kwocie chciałbym wiedzieć na czym stoi
Znowu odpowiedzieliśmy na dzisiejsze maile i te które jeszcze wczoraj wleciały
ONE AND ONLY