Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, Widocznie wymyślam jak przed okresem czyli impreza dalej trwa.. Można tam śmiało zamawiać?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Hey, można jakieś info odnośnie strony ? Kiedy wstanie ? Bo tu zamówienia czekająpredatorRC pisze: ↑3 lata temuPrzez awarię ten sam co jest
Hope tomorrow, mondayangrybuyer pisze: ↑3 lata temupredatorRC, when will you clean up your e-mail account?
I’m waiting for an important answer.
Nie mamy needles na stanie, więc niemożliwe, żeby to był needlesPanTomasz pisze: ↑3 lata temuWitam. Nie wiem czy to tu mogę. Zamówiłem u Was produkty.. Pisałem na privnote że otrzymałam inny produkt niż zamawiałem. W odpowiedzi dostałem informację że produkt jest ten sam tylko opakowania pomylone.. Z tym Że po imprezie w remizie wszyscy wspólnie stwierdzili Że to coś innego.. Zgodnego bardziej z etykietą.. Nawet Soltys potwierdzi.. Jak to możliwe?
Moje wypowiedzi, raporty, posty nie są prawdziwe a jedynie wytworami wyobraźni. Zaś udostępniane przeze mnie zdjęcia, nie są mojego autorstwa ! .
- Status:
predatorRC, to jest serio vendor- najlepszy z najlepszych... tylko jakieś paralitycy/ćwierćmózgi płaczą ,że coś jest nie tak
Ja od tylu lat nigdy ale to nigdy się nie przejechałem...
Ja od tylu lat nigdy ale to nigdy się nie przejechałem...
Uf, dobrze że to "tylko" awaria, bo właśnie przymierzałem się do zamówki, dawno nie zamawiałem, a tu stronka nie śmiga i myślałem że znowu kaplica. Piszcie jak jest awaria i że wróci do normy bo zawału można dostać
Uwielbiam tutaj wchodzić dla rozrywki żeby się pośmiać jak młodzi mają absurdalne problemy z podstawami zamawiania RC. Dobry ubaw...hehe. Możecie mi robić przelewy równie dobrze.
Dodano po 46 sekundach:
Uwielbiam tutaj wchodzić dla rozrywki żeby się pośmiać jak młodzi mają absurdalne problemy z podstawami zamawiania RC. Dobry ubaw...hehe. Możecie mi robić przelewy równie dobrze.
Dodano po 46 sekundach:
Wszystko co tutaj jest opisane to tylko domysły i przypuszczenia i nie zostało nigdy zrealizowane w rzeczywistości w kraju w którym takowe środki i substancje są niedozwolone w świetle obowiązujących przepisów.
- Status:
wszystko śmiga i jakościowo prima sort jak zawsze...
pakownie teraz to mistrzostwo .
świetnie a kontakt z sklepem jest ten sam czy coś się zmieniło bo bym musiał założyć konto ale póki co ciągle brak odpowiedzi
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Strona znowu coś leży
Ale działamy więc i na mailu niedługo każdy otrzyma odpowiedź
ONE AND ONLY
Trzymał kciuki za gołębia w tym tygodniupredatorRC pisze: ↑3 lata temuStrona znowu coś leży
it would be good to pred reply give me news when my pigeon will flyAnonano pisze: ↑3 lata temu<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">[quote = predatorRC post_id = 173169 time = 1626160904 user_id = 468] Az </font></font>
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">oldal ismét hazudik: probléma: </font></font>
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">De dolgozunk, ezért hamarosan mindenki választ kap az e-mailre: thumbup: </font></font>
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">[/ quote] </font><font style="vertical-align: inherit;">Keresztben </font><font style="vertical-align: inherit;">tartotta az ujjait a galambért a héten</font></font>
Dolatują ptaki bez tracka? I w jakim czasie? Co prawda predi nigdy mnie nie zawiódł ale z dostawami różnie bywa.
Trochę słabo.
Przy pierwszym zamówieniu gołąb nie doleciał napisałem o reship to vendor stwierdził, że jak złożę drugie to dorzuci pierwsze xd No tak wyjebie teraz tysiąc złoty i nie wiem czy doleci. Trochę niepoważne :v
Przy pierwszym zamówieniu gołąb nie doleciał napisałem o reship to vendor stwierdził, że jak złożę drugie to dorzuci pierwsze xd No tak wyjebie teraz tysiąc złoty i nie wiem czy doleci. Trochę niepoważne :v