Ostatni post z poprzedniej strony:
300 minimum, 600-700 by otrzymać trackingZielonyKrewetk pisze: ↑3 lata temuSiema, nie wiedziałem w którym temacie napisać, te z "nowego" działu to cena jest minimalna zamówienia w opisie tam jest czy co?
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
300 minimum, 600-700 by otrzymać trackingZielonyKrewetk pisze: ↑3 lata temuSiema, nie wiedziałem w którym temacie napisać, te z "nowego" działu to cena jest minimalna zamówienia w opisie tam jest czy co?
też podpinam sie pod pytanie
Dokładnie, sklep zapewne wróci online dzisiaj / jutrowypełniony pisze: ↑3 lata temuSpokojnie ludzie wszystko wróci do normy. Kontakt z V słaby bo walczy z awaria.
Cierpliwości, każdy otrzyma swoje zamówienie![]()
Was checking the forum to check Von status, all these worried people don't yet know that Predator always does the orders. I've been with you since beginning (even so long that you can't find my oldest order in the store anymore xd), 40 orders and I have received them ALL. Hope this also helps for new customers..predatorRC pisze: ↑3 lata temuDokładnie, sklep zapewne wróci online dzisiaj / jutrowypełniony pisze: ↑3 lata temuSpokojnie ludzie wszystko wróci do normy. Kontakt z V słaby bo walczy z awaria.
Cierpliwości, każdy otrzyma swoje zamówienie![]()
![]()
Nie odpisujemy na maile, bo bez dostępu do sklepu i tak niewiele możemy sprawdzić![]()
To po co jest do wyboru wysylka z trackingiem lub bez skoro przy mniejszej kwocie i tak nie dostaniemy trackingu, dobrze rozumiem?
no dobrze rozumiesz i nie wiem zatem czego nie rozumiesz. Przy mniejszej kwocie mozesz brac tylko bez śledzenia, a przy większej masz wybor.mariuszrybak pisze: ↑3 lata temuTo po co jest do wyboru wysylka z trackingiem lub bez skoro przy mniejszej kwocie i tak nie dostaniemy trackingu, dobrze rozumiem?
a co ma piernik do wiatraka? O ile nie zamawiasz do NL, to czy zbanowane czy nie Ciebie nie obchodzi. W większości krajów UE te produkty sa nielegalne od dawna, a w PL praktycznie nie ma legalnych RC od końca 2018, więc kazda substancja, ktora hipotetycznie zamówisz bedzie tą zbanowana xdmariuszrybak pisze: ↑3 lata temuZamawiał ktoś zbanowane produkty? Troche slabo utopic tyle kwitu i prosic sie o odpowiedz skoro nawet ze zwyklymi paczkami jest problem aby dowiedziec sie co z nimi...