Ostatni post z poprzedniej strony:
Predi are you considering to offer 3-MMA in near future?:) or any new dissociatives?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
predatorRC, napisalem ci z zapytaniem na @ z tematem "kej" mam nadzieje ze jeszcze w tym tyg odpiszesz bo to wazna dla mnie kwestia

Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
predatorRC, możecie odp na maila czekam od 8 dni na dane do przelewu i dalej nie wiem czy czekać czy składać gdzie indziej
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
predatorRC, możecie odp na maila od 8 dni czekam na dane do przelwu
Dodano po 1 minucie 40 sekundach:
predatorRC, możecie odp na maila czekam od 8 dni na dane do przelewu
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
predatorRC, możecie odp na maila czekam na dane do przelewu od 8 sni
Dodano po 6 minutach 46 sekundach:
predatorRC czekam od 8 dni na odp co do danych do przelewu proszę o maila
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
predatorRC, możecie odp na maila od 8 dni czekam na dane do przelwu
Dodano po 1 minucie 40 sekundach:
predatorRC, możecie odp na maila czekam od 8 dni na dane do przelewu
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
predatorRC, możecie odp na maila czekam na dane do przelewu od 8 sni
Dodano po 6 minutach 46 sekundach:
predatorRC czekam od 8 dni na odp co do danych do przelewu proszę o maila
Dajemy znać że żyjemy, maila ogarniemy niedługo ( wczoraj i przedwczoraj brakło czasu na cokolwiek, tak zwany nieplanowany zbieg wydarzeń
)

ONE AND ONLY
predatorRC, więc czekam, ale błagam Cię dostęp do strony bo zakupy wciąż opóźniam
@PredatorRC Tracking dalej od wydanych 1000 pln i w góre? Zawsze tak zamawiałem ale teraz chce zrobić zamówienie za 500 pln bo masz limit na zakup jednego odczynnika i to jest główna przyczyna planowanej kwoty zakupów. Pytanie za wydane 500 - 600 pln i wybor opcji wysylki z trackingiem co nastepuje? Ktos pisał, że wysyłka bez trackingu. Bez trackingu czyli bez mojej wiedzy kiedy paczka przyjdzie i wskutek tego ktoś inny niepowolany wpadnie w posiadania paczki z ** i narobi sobie halo. Kto się z tego będzie tłumaczył. Przecież nie będzie spowiadał się kurier, który położył przesyłkę na koszu na odpady na terenie posesji i nie raczył jak to bywa użyć dzwonka. @PredatorRC napisz obiektywnie jaka jest kwota minimalna bo w takie klocki jak opisałem powyżej to ja sie bawic nie zamierzam i tym razem zrobie zakupy gdzies indziej. Btw. zrezygnowałbym z takiej opcji wysyłek, a kwotę 1000 uśrednij z zamówieniem minimalnym 300 i wyszłoby 650pln + 80 pln z trakingiem i wysylal losowo przewoxnikami a od 1000 pln za 100 pln extra szubka dostawa do ** z trakingiem

Napiszcie proszę, czy gołębie dolatują do Kaczogrodu ? Chodzi mi o te z trackingiem.
Skończyło się na stronie, ale na magazynie jest prakrycznie zawsze

Jakby nie dolatywały to by tu było pełno wiadomości na ten temat

Okazało się że odpisujecie na ostatni mailing w sprawie nowego adresu strony który nie miał być mailingiem
także link do sklepu się nie zmienił - całe info na https://predator.cafe

Okazało się że odpisujecie na ostatni mailing w sprawie nowego adresu strony który nie miał być mailingiem

także link do sklepu się nie zmienił - całe info na https://predator.cafe

ONE AND ONLY
predatorRC, to błagam po raz już kurde 10 daj mi login i hasło do sklepu... Pisałam z maila początek Sabi**..... Niby odpisaliście ale u mnie nadal echo
pachol, pisz na [email protected] ja napisalem jeda wiadomość wczoraj dostalem odpowiedz tego samego dnia , a dzis dostalem login i haslo. Piona pozdrawiam.
Dodano po 41 sekundach:
Próbował ktoś nepa ?
Dodano po 41 sekundach:
Próbował ktoś nepa ?
Bo jeszcze nie odpisaliśmy na wszystkie maile - daj znać czy już odpisaliśmy
Miałeś fartaSzyderca pisze: ↑3 lata temupachol, pisz na [email protected] ja napisalem jeda wiadomość wczoraj dostalem odpowiedz tego samego dnia , a dzis dostalem login i haslo. Piona pozdrawiam.
Dodano po 41 sekundach:
Próbował ktoś nepa ?

ONE AND ONLY
grunt, ze na te najwazniejsze tak

Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Witam, jak podczas składania gołębia wysłać go do machiny paczkowej?