Ostatni post z poprzedniej strony:
XDDDDDDD Ty pajacu jebany, flexowanie się na iPhone, zabawa w gangsterke, no nie no... Pan świataMam nadzieję, że to Ci rc styki tak popaliło nie, że od dzieciństwa taki pusty łeb masz.
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
XDDDDDDD Ty pajacu jebany, flexowanie się na iPhone, zabawa w gangsterke, no nie no... Pan światapredatorRC pisze:Witam,
Pierwsza od dłuższego czasu oficjalna informacja z naszej strony.
W Pełni odzyskaliśmy kontrole nad większością segmentów naszego sklepu.
Chcielibyśmy serdecznie przeprosić wszystkich naszych klientów za zainstniała sytuacje , nie byliśmy i nie jesteśmy w stanie jak narazie poprawnie fukncjonować ( zrelizować zamówień , czy zwrócić przelanych środków) o tyle o ile ostanim razem się to udało.
Chcielibyśmy Was poinformować ; proszę się nie bać, wezwań z policji - to mafia, złodzieje , skurwysyny co biorą kase od konkurencji i sami zarabiają pieniądze na tym biznesie , proszę z nimi nie rozmawiać nawet nie słuchać jesteście wolnymi ludźmi możecie robić co chcecie tymbardziej jak coś jest legalne możecie kupić worek kamieni i czyścić dom i to Wasza sprawa, nie ma żadnych udowodnionych niebezpieczeństw ze wzgledu na stosowanie danych substancji zgodnie z przeznaczeniem, substancje nie są wybuchowe, nie są łatwopalne , każdy człowiek Wie że chemikalia są nie do spożycia i że służa tylko i wyłacznie do badan laboratoryjnych a to kto w jaki sposób te badania przeprowadza to już kwestia indywidualna, żaden artykuł o zagrożeniu życiu nie ma się tutaj do sprawy - proponuje z nimi nawet nie rozmawiać , "mam prawo do odmowy zeznań nie muszę się tłumaczyć gdzie i co sobie zamawiałem a nawet nie pamietam co zamawiałem"
W obecnej sytuacji nawiązaliśmy już współprace z nowym partnerem który przejmie nasz sklep, nowe szefostwo nowe zasady, nowa ekipa lecz cały czas z naszą ideologią.
Są przekonani że dadzą rade i mają bardzo silne koneksje.
Gwarantuje że nowa ekipa sprosta Waszym oczekiwaniom i jak tylko przekształci , zabezpieczy system, wróci i odpisze Państwu na maile oraz zacznie zwracanie środków lub realizacje przesyłek, taką instrukcje od nas dostali i tak warunek stanowiła umowa sprzedaży.
Życzę im powodzenia ! Dziękujemy za razem spędzony czas
Nie chcemy nikogo oszukać, nawet jak leżmy na glebie nie będziemy grać tak jak nam każą.
PREDATOR-RC.nl
ONE[/b][/url] AND ONLY
Podsumowując własnie taki mieliśmy sen
Oraz przede wszystkim zalecam - CiERPLIWOŚCI!predatorRC pisze:(...)
U mnie działa ten mailConscribo pisze:Masz rację, jest literówka. Poprawny mail to: researchchemicals (małpa) tutanota.com
Dokładnie, dobrze ktoś kiedyś napisał: To nie piekarniaMostuczu pisze:Wszyscy chcemy swoje paczuszki więc pozostaje czekać, apeluje do wszystkich o cierpliwość i wyrozumiałość dla vendora.