Ostatni post z poprzedniej strony:
Co sugerujesz? Po co mieliby polować nawet nie na płotki, tylko ten cały szlam? Policja zgarnęła kilku gości z tonami dowodów, drugi oddział hekerów przejął tyle portfeli BTC ile się udało i po sprawie. Po co mieli by generować bezsensowne koszty latając za chmarą ćpunków?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Ktos tu na czacie wstawial jakis screen z inpostu, ze niby paczka od preda przejeta przez psy.
Ktos tu potwierdzi ze cos komus wogole nadał?
Ktos tu potwierdzi ze cos komus wogole nadał?
Czytaj czat. O 23:28 koleś pisze o Predatorze, wstawia screena od InPostu i pisze ze paczka od Kosmity przejeta.priap pisze:Ale sprawa nie dotyczyła tego sklepu kolego.
Dlatego pytam czy ktos potwierdzi.
Gjebels pisze:Co sugerujesz? Po co mieliby polować nawet nie na płotki, tylko ten cały szlam? Policja zgarnęła kilku gości z tonami dowodów, drugi oddział hekerów przejął tyle portfeli BTC ile się udało i po sprawie. Po co mieli by generować bezsensowne koszty latając za chmarą ćpunków?
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora..
W moim przypadku sprawa strasznie mi śmierdzi,tym bardziej że nie wysyłają żadnych paczek a zadaja masę pytań..
I dalej żadnej paczki ze zwrotem przestałem się już łudzić dobrze ze znalazłem nowego vendora który nie szmaci się jak predator za 1500zl...
U mnie na pytanie odnośnie mojej paczki otrzymuje zamiast odpowiedzi same pytania (co,ile,gdzie,jak,po co) a żadnej racjonalniej odpowiedzi..
Zapalił się
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
- Status:
-
Jak widac niebieskie kupily sklep ich filozofia to --my tu jestesmy od zadawania pytan chałchał xd paczek nie bedzie hajsu nie zwroca

Nie szmaci się dopóki nie ma problemówbelmondoogno pisze:I dalej żadnej paczki ze zwrotem przestałem się już łudzić dobrze ze znalazłem nowego vendora który nie szmaci się jak predator za 1500zl...

Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Jeśli to prawda to akcja prawie jak z przejęciem pewnego marketu przez policję i europol. Jaki kraj taki sabotażBezimienny pisze:Jak widac niebieskie kupily sklep ich filozofia to --my tu jestesmy od zadawania pytan chałchał xd paczek nie bedzie hajsu nie zwroca

Taka sytuacja potwierdziłaby aferę z konkurencyjnego forum, ale może warto jeszcze powstrzymać się z wydaniem wyroku. Co do pytań wiadomo, że nikt poważny na nie nie odpowie, ale zabawna byłaby jakaś masowa akcja trollingu.
Nie od dziś wiadomo, że politycy "badają" różne specyfiki więc kto wie może któryś z nich pokochał hexa bardziej niż własny naród.
Nie odnajduje domeny juz nie tylko blad 502 a cos wiecej
Krótko i na temat.....
Czaja się za rogiem....
Czaja się za rogiem....
Imo to koniec Predatora, po aferze marcowo-kwietniowej wyprzedał zapasy i zakończył działalność. Obym się mylił
A Ty z księżyca spadłeś ?
Ktos jakies info ma?;/ kontaktował sie ktos?
Dodano 16 cze 2018, o 20:34
Dodano 16 cze 2018, o 20:34