Ostatni post z poprzedniej strony:
Liczę, że wróci konkretne 3-cmc!
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Liczę, że wróci konkretne 3-cmc!Ten post ma wysoką reputację.
Bo widzi takiego gościa jak William, który założył sobie konto kilkadziesiąt minut temu i chciłby za dużo wiedzieć od razu
Myślę, że większość takich osób uczyło się tak samo jak ja - przez przeglądanie forum przez długi czas bez zakładania konta, w celu zdobycia informacji czy można legitnie zamówić, jak dawkować itp. Stąd biorą się też ci z pierwszym postem narzekający na wszystko, bo zostali "wyruchani". W każdym razie Twojej teorii nie wykluczam, bo w pewnym stopniu może być prawdziwamss5mdc pisze: ↑6 lata temuGandalf, piszę w sprawach bezpieczeństwa. Zauważyłem ostatnio, że powstaje tu mnóstwo nowych profili, które kilka minut po powstaniu wchodzą na różne fora o sklepach i od razu wypytują się o różne rzeczy, wiedząc doskonale jak się tu poruszać. Ja po założeniu profilu potrzezbowałem co najmniej jednego dnia, aby wiedzieć jak tu się poruszać, co gdzie i o czym piszą, a ci "nowi" wiedzą od razu wszystko. Ja tam bym takim nie udzielał jakichkolwiek odpowiedzi na początku. Może jestem zbyt ostrożny, ale od wielu profili założonych tu w ostatnich dniach, zajeżdża mi tu "schroniskiem dla zwierzątek"
Poprawiono. ~ Gandalf