Wszystko ok ,nowe zamówienia można składać a co ze starymi? Od tego powinniście zacząć wasza reaktywację...bo tak trochę od dupy strony ,to nie Ambergold
zaległe zamówienia są realizowane w tym samym momencie na bierząco !
odpowiedz mi czy jakis vendor oddałby Ci coś za co zapłaciłeś 2-3 miesiące temu ?
NIE !
bo my kurwa
ONE AND ONLY !
Zle to odebrałeś całość nawiązuje do tego że wszystko ładnie pięknie informujecie ludzi odnośnie nowości jakie wprowadzacie,o terminie zamówień i ich realizacji ale gdzieś między te wszystkie atrakcje powinniście wcisnąć informacje odnośnie terminu i sposobu dostawy zaległości bo o to jest cały ten zament..
Co do zwrotu nie wiem bo nie miałem wcześniej takiej sytuacji, a co do was także nie wiem bo nie otrzymałem jeszcze całości za jakąś zapłaciłem,więc poczekamy zobaczymy
Poza tym gratuluję powrotu , przypinano mi że jestem jednym z was bo twardo wierzyłem w powrót ,mam nadzieję że w wielkim stylu..
Dziękujemy za miłe słowa.
Zaległe paczko zostaną wysłane w nadchodzącym tyg.
Prosimy o cierpliwość i kontakt tylko mailowy , na wiadomości prywatne na forum NIE ODPOWIADAMY !.
Człowiek wchodzi po pracy na forum i sobie myśli, odpalę neta, zobaczę co tam na forum słychać, a tu bomba jak matka wszystkich bomb zrzucona jakiś czas temu w Afganistanie, predatorRC - dość, że wyszedł ze swego schronu, otrzepał się z kurzu szarości sklepów i odpalił rakietę o sile Minuteman i narobił niezłego zamieszania. Wow wejście smoka
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Okultyzm w niektórych przypadkach i to dogłębny, ok fajnie wrócił,jest rekatywacja ale bez przesady, zaraz co nie ktorzy na kolanach do laboratorium na pielgrzymkę pojda z tego powodu..
A ja byłem ciekaw co w tym sklepie fajnego jest.
Trzy konta założone na trzy zupełnie różne maile.
Na żaden mail link aktywacyjny nie doszedł.
Cóż.
Selekcja IQ mnie zatrzymała
Ale z uśmiechem na twarzy czekam na reaktywację sekty predatora, nowe rymowanki, nowe piosenki, nowe wiersze...
predatorRC, Ok. Zamówienie zrobione, pewnie będę pierwszy na forum bo u mnie zawsze kapsuła ląduje szybko.
Pytania Predatorze:
-Widzę Mikro ICE na stanie, a czy pojawi się ICE w kamieniu? Jakoś w kwietniu dałeś cynk, że powinien pojawić się w połowie lipca. Zobacz u konkurencji pojawił się drogi sort, podobny do ICE'a, ale niestety marnizna straszna. Żebyś nie dostał wydymki przypadkiem bo to może być ten sam producent z uwagi na cenę.
-Czy jest szansa na pojawienie się 4-cmc BC?
IMO powinieneś zwiększyć minimalne zamówienie na co najmniej 250 zł by odsiać jak najwięcej gimbusów i biednych patoli. Po co więcej przypału masz sobie robić