Ostatni post z poprzedniej strony:
od następnego tygodnia na 100000000000000%Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Problemy techniczne z wysyłką we wrześniu wylecą 100%
Zapalił się
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Nawet nie żartujcie niechaj prędko wysyla
terefere, kolega konfidenta będzie zawsze dla mnie konfidentem.
Ciekawe jakie miny bedziecie mieli jak dostaniecie paki xD
Cóż można powiedzieć. Nowe zamówienie nie ma jeszcze numeru śledzenia, więc na razie bez zmian
Witamy,
Wszystkie zamówienia są w realizacji, również te zaległe , proszę dać nam odetchnąc do końca tyg chociaż od Państwa maili... naprawdę są ich setki.
jeśli do przyszłego tyg nie otrzyma ktoś trackingu do Pon to wtedy proszę do nas napisać.
Zamówienia sa wysyłane partiami ze względów bezpieczeństwa , nie informujemy też o tym w jakie dni wysyłamy.
Proszę się zapoznać z nowym Regulaminem i dać nam chwile żeby wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiamy !
Wszystkie zamówienia są w realizacji, również te zaległe , proszę dać nam odetchnąc do końca tyg chociaż od Państwa maili... naprawdę są ich setki.
jeśli do przyszłego tyg nie otrzyma ktoś trackingu do Pon to wtedy proszę do nas napisać.
Zamówienia sa wysyłane partiami ze względów bezpieczeństwa , nie informujemy też o tym w jakie dni wysyłamy.
Proszę się zapoznać z nowym Regulaminem i dać nam chwile żeby wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiamy !
ONE AND ONLY
Wszystko spoko, fajnie ale dajcie info mailowo do tych co zrobili zamówienia jeszcze w weekend, żeby nie wyczekiwali na tracking. Uruchamiając sklep jasno dajecie przekaz, że już ogarniacie. Przecież to logiczne, że jak będziecie grali na zwokłę i nie dacie info to otrzmacie reakcję w postaci lawiny maili. Po tak długim czasie teraz ruch należy do Was, ale na litość boga niech to będzie konkret, ani kolejny ruch pozorny jak do tej pory.
no mam nadzieję że dokońa tego tygodnia dostane moja paczusie bo anulowalem zamówienie gdzie indziej jak dowiedziałem się że znowu działacie i byłoby naprawde chujowo jakby się okazało,ze dopiero w następnym wysyłka zajebalbym sie
Witaj Predziu ;>
Błąd, ciężki błąd - kosztuje srogo
Zastanów się, ziom, jaką idziesz drogą
I dokąd prowadzi, czy sam siebie zgładzisz
Jedno życie masz, odstaw to przez co tracisz
Zastanów się, ziom, jaką idziesz drogą
I dokąd prowadzi, czy sam siebie zgładzisz
Jedno życie masz, odstaw to przez co tracisz
Jak w tąśrodę (dzisiaj po północy) zamówie coś od preda to nie mam co liczyć na dostawę w piątek? Tak pytam bo potrzebowałbym coś na weekend.
przeciez ustawa wchodzi xD Na co wy liczycie co za ludzie
Ustawa w listopadzie, ja liczę że (o ile vendor dalej legitny) zrobię sobie zapasy i będę miał przynajmniej na rok zanim będę musiał wrócić na TORa.
up: ustawe ma juz prezydent, teraz tylko podpis i 14 dni
oczywiście musi sie jeszcze pojawić w dzienniku ustaw,
Ale co jest najważniejsze to chyba data jaka jest w ustawie... jeżeli pisze że ustawa obowiązuje od 1.11, to od wtedy obowiązuje, a nie od czasu jak elprezidente podpisze.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
up: nie napisalem ze ustawa obowiazuje jak prezydent podpisze tylko obowiżuje 14dni po złożeniu podpisu przez prezydenta