Ostatni post z poprzedniej strony:
Iosiek, gościu, jako pierwszy składał na Ciebie skargę na forum, jesli taki dział istnieje, jesli nie, złożę zażalenie do odpowiedniego administratora. Dlaczego? Od pewnych stron, próbujesz sklep, a nawet samego predeatora zmieszać z błotem, dodatkowo zniechęcają trzecie osoby, a tak zwanych klientów... śpików i gowniarzy tu nam nie trzeba, a ustawa nadchodzi dużymi krokami, gdzie liczę na DYSKRECJĘ!! Sugeruje, że przez takich naganiaczy, przyplalowcow..... ;> są takie przestaje i straty czasowe.. więc mam nadzieję że nie tylko na moją skargę i przepuszeczenia znikniesz wraz z innymi przypalowcani z tego forum, dotyczące nie DOPALACZY, lecz RC, nie będziesz szkodzić ludzią, moderatora administracji i zaufanym sklepą, opinii. Skoro WIELKI PREDATOR NADAL KŁAMIE.CI CO OBRAZALI, NIE SZANOWALI ZAUFANIA I SLOWNOŚĆ.. założyciela, wlasciciela strony, powinni zostać z niej usunięcie, niech sie okaże że to tylko tysiak straty... no ale PREDZIO niech ino zaprzeczy, że na jakość nie stawia. czas pokazał to klient a kto kurwa..
Dlaczego tak sie wypowiadam, chciałbym zobaczyć wasze cisnieniowe maile na ich skrzynkę.. sam bym się zdenerwował na 600 mail
Patologia na pewno sie odezwała, będzie miec klientow i taką kase trzepać, że sklep będzie funkcjonował, ale wiedzcie że karma suce wraca.
Moderator może mnie ukarać, bo zlamalem regulamin, a kto z Was tu zna treść regulaminu, lećcie do zakładki.. wtedy porozmawiamy.
Pozdrawiam z Prawie Gór.
Predzio szanujmy sie, byle dalej.
Pozdrawiam SeVen
Ps: parę stron pisałem wcześnie, że i tak pataki dojdą.