Ostatni post z poprzedniej strony:
Na domowke lepiej 3 :3 microPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
w nastepnym tyg
prosze o maila , doslemy braki
ONE AND ONLY
predatorRC,
Doszly mnie sluchy, ze bedziecie dzialac mimo wejscia ustawy. Nie wiem ile w tym prawdy, ale czy jezeli rzeczywiście to stanie sie faktem bedziecie stale dysponować 5f adb, a uzytkownik zarejestrowany juz dawno z kilkoma zamówieniami na koncie będzie mógł zostać jego szczęśliwym nabywcą?
Doszly mnie sluchy, ze bedziecie dzialac mimo wejscia ustawy. Nie wiem ile w tym prawdy, ale czy jezeli rzeczywiście to stanie sie faktem bedziecie stale dysponować 5f adb, a uzytkownik zarejestrowany juz dawno z kilkoma zamówieniami na koncie będzie mógł zostać jego szczęśliwym nabywcą?
A mnie interesuje kiedy beda te poradniki dotyczace cyber bezpieczenstwa bo mysle ze wielu by sie to przydalo;)
Jest szansa, że jak zamówię teraz pakę, to dojdzie do weekendu? Kiedyś to byłoooo. Blotterowa środa dochodziła na weekend xd
Witam,
wszystko dochodzi , wszystko jest , zapraszamy do współpracy.
wszystko dochodzi , wszystko jest , zapraszamy do współpracy.
ONE AND ONLY
Pisałeś ostatnio o minimalnej kwocie zamowienia. Dalej jest 120, jak na stronie napisane, czy 250?
250zł będzie z końcem przyszłego tyg jak narazie jest 120zł.
ONE AND ONLY
Na jaki e-mail można pisać wiadomości? Wysłałem na dwa różne adresy i pw na forum ale żadnego odzewu. Zamówienie zostało anulowane w maju, mimo tego, ze było opłacone. Dalej nie dostałem trackingu, ani żadnej odpowiedzi.
W pośpiechu zapomialem napisać nr zamówienia w tytule przelewu, opisałem wam cała sytuację na maila który automatycznie odsyła wiadomości do mnie. Jeśli to nie ten to proszę o podanie poprawnego.
Naprawcie platności BTC bo nie moge zlozyc zamowienia
"Nie można wygenerować adresu do płatności *********. Prosimy spróbować za kilka minut"
"Nie można wygenerować adresu do płatności *********. Prosimy spróbować za kilka minut"
Wiadomość moderatora
delikatny edit - josiek