Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Lionheart
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 49

Nieprzeczytany post autor: Lionheart » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Zamiast płakać o tracki możecie brać pobraniówy lol

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 126

Nieprzeczytany post autor: GOM » 6 lata temu

amfenauta pisze:
6 lata temu
warto czekać nawet i do 14 dni temu
no proszę Cię, do 14 dni to ja mam wszystko co mi do szczęścia potrzeba prosto z Kanady. 7dni roboczych to zwykła listowna z NL, więc jeśli Predi ma nie utrzymywać terminu 48-72h i przy tym wprowadzić minimalną kwotę zamówienia 250, to jedyne kogo utrzyma w swojej klienteli, to nieogarów którzy wcześniej czy później i tak sprowadzą na niego przypał :E
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
Wariat19841
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 17

Nieprzeczytany post autor: Wariat19841 » 6 lata temu

To zamawiaj sobie z Kanady

Status:
Zawiszawks
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Zawiszawks » 6 lata temu

Steelmmc pisze:
6 lata temu
Też minęło 5-7dni od wysłane a tracking chyba na zwale leci i coś nie może xd
Ja zamówiłem w środę a dostałem 8 dni później tracking też miał być szybciej dostępny ale się przedłużył o 2 dni, napisałem do preda zawsze miałem odp tego samego dnia, jeśli wasz nie jest aktywny, a miał być od 2-3 dni napiszcie do niego to sprawdzi proste. Lipa trochę ,że tak długo bo bym do tego czasu 2 nowe już zamówił, ale najważniejsze że dochodzi, więc spokojnie każdy na pewno dostanie.

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

Wariat19841 pisze:
6 lata temu
To zamawiaj sobie z Kanady
przecież to czynię. Polskich vendorów traktuję jako alternatywę gdy mi akurat w weekend niezaplanowana okazja do badań wypadnie. Od dwóch lat u zagranicznych sprzedawców straciłem tylko raz gdy vendora z NL zawinęli bo równocześnie handlował na Dreamie fentanylem - a u rodzimych to tracę 2-3 razy w roku i jeszcze po komendach muszę chodzić lol
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
beegos
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: beegos » 6 lata temu

Wbijcie sobie do głowy że czasy się już zmieniły a paczki ze wzgledów bezpieczeństwa idą dłużej i tak powinno być a nie na odpierdol a potem wtopa.

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

GOM pisze:
6 lata temu
amfenauta pisze:
6 lata temu
warto czekać nawet i do 14 dni temu
no proszę Cię, do 14 dni to ja mam wszystko co mi do szczęścia potrzeba prosto z Kanady. 7dni roboczych to zwykła listowna z NL, więc jeśli Predi ma nie utrzymywać terminu 48-72h i przy tym wprowadzić minimalną kwotę zamówienia 250, to jedyne kogo utrzyma w swojej klienteli, to nieogarów którzy wcześniej czy później i tak sprowadzą na niego przypał :E
I bardzo dobrze, że że u niego na rakietę będzie cię czekać nawet tydzień, bo ma być bezpiecznie i zawsze rakieta ma dolecieć a przy okazji pozbędzie się wszystkich ciśnieniowców którzy wysyłają po 500 maili o przesyłkę. Kwota 250zł? też bardzo dobrze, bo pozbędzie się dzieci którzy dostają 50zł kieszonkowego od rodziców i bawią się w dragi. Nieogarzy? Właśnie przy takim sposobie wysyłania i za taką kwotę wszystkie nieogary zaczną zamawiać gdziekolwiek, byle było szybko i tanio i chuj ich obchodzi jakiekolwiek bezpieczeństwo.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

Wszystko dochodzi! czekać spokojnie! dostalem tracka, paka bedzie u mnie!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

mss5mdc pisze:
6 lata temu
wszystkie nieogary zaczną zamawiać gdziekolwiek, byle było szybko i tanio i chuj ich obchodzi jakiekolwiek bezpieczeństwo.
ale to już mowa o patolach a nie niogarach :E

no bez jaj, 72h to max w granicach przyzwoitości. Zgadzam się, że obecny (do niedawna) "standard" 24h wniósł więcej minusów niż korzyści, ale w trzy dni to Maciuś z Klanu spokojnie jest w stanie ANONIMOWO i BEZPIECZNIE nadać paczkę.
Wydłużenie czasu poza 72h to zwykła zagrywka na zakamuflowanie braków magazynowych. Predi na początku wejścia na rynek stosował podobną taktykę - najpierw zbieranie floty od klientów na zamówienie u dostawcy, później mydlenie oczu i granie na czas.
Wiem, że z Wami tutaj nie ma dyskusji, ale piszę dla tych z zewnątrz, którzy też czytają i są obiektywni w przeciwieństwie do Was.
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
KOGUT91
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: KOGUT91 » 6 lata temu

Rozumiem wysylka wysylka i zmiana statusu na uj to?
Po zmienie statusu z znajomym postanowilismy wziasc 3dni urlopu i wpasc do polski odebrac rakiety by szly w niebo. Sie przeliczylismy bo ten status to pic na woda a kilometry ktore jeblismy byly zmarnowana benzyna. I w niedziele wracamy pusci. Takich rzeczy sie nie robi jak zmienia status to niech go zmienia wtedy kiedy rzeczywsiscie odpala rakiety. Teraz to wychodzi na wielki jeden scam bo na mailu mam od vendki od wtorasa info ze juz wysyla i takie info do dzis. To albo wóz aalbo przewóz tutaj nie chodzi o cisnienie tylko o sam fakt jego informacji na stronie ktoore w zaden sposob nie pokrywaja sie w rzeczywistosci z prawda.

Status:
klimala
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: klimala » 6 lata temu

gołąb doleciał

pakowanie bardzo spoko
zamówiłem 3 różne 4-cmc a dwie samarki miały naklejke 4CMC PRIMA SORT TRANSPARENT, na szczeście na stronie preda są zdjęcia wiec łatwo je odróżnie, no ale moglibyście naklejać je lepiej xD
ceny też bardzo spoko
czekanie na paczke troche ponad tydzień to teraz norma wiec sie nie czepiam, zrozumiały krok w strone bezpieczeństwa, naszego jak i vendora
brak jakichś gratisów, chociażby małej ilości dodatku jakiegokolwiek = tutaj nie oceniam, dostałem to co zamawiałem i jestem w 100% zadowolony i polecam vendora, aczkolwiek jakiś mały upominek do zamówienia byłby miły
a niedługo przejdziemy do testów :twisted:

generalnie POLECAM vendora, można śmiało robić zakupy i na pewno sie nie zawiedziecie :thumbup:

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

GOM, Ja nie bronię predatora ani żadnego innego V. Jak jest coś nie tak to jadę równo po wszystkich i nie ma że boli. i po prostu odpowiada, że paczka do mnie idzie nawet ponad tydzień bo zawsze zamawiam i tak odpowiednio wcześniej, na około 2 tyg przed zanim będę odpowiedniego odczynnika potrzebował. Dla mnie jest najważniejsze BEZPIECZEŃSTWO, żeby rakieta spokojnie wylądowała i żeby towar był pierwszej jakości i działał tak jak działać powinien, a Pred właśnie w tym wszystkim obecnie przoduje
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

KOGUT91, GOM, Koniec na razie off topów, nie piszcie co godzina że dalej nie ma dalej nie ma dalej nie ma, bo to offtopy
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

josiek pisze:
6 lata temu
nie piszcie co godzina że dalej nie ma dalej nie ma dalej nie ma, bo to offtopy
no ale co zrobić że dalej nie ma, dalej nie ma, dalej nie ma
:E

nie no, ja się tylko odniosłem do wypowiedzi w których zostałem wspomniany/zacytowany, a cała treść mieściła się w granicach tematu Opinie o sklepie
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
szotakie
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 17

Nieprzeczytany post autor: szotakie » 6 lata temu

panie predator kiedy bedzie dostawa noopeptu do sklepu?

Status:
klimala
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: klimala » 6 lata temu

szotakie pisze:
6 lata temu
panie predator kiedy bedzie dostawa noopeptu do sklepu?
ototo tez jestem ciekaw, mam nadzieje że będzie niedługo