Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC,O co chodzi z tą misją dla "Cwaniaka"?
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC,To są misje dla cwaniaków. Czyli nie dla ludzi którzy pytają się o to na forum publicznym.
niby e-mail wystarcza bo tam też przychodzi kod, ale dla pewności lepiej dać nr telefonu też....
Czy ta Sama sytuacja dotyczy d***m***** bo tam tez dluuuga cisza. I pytanie czy zagubione/przejete paczki mialy naklejone etykiety adresowe czy byly to wersje robocze xD?predatorRC pisze: ↑6 lata temuwszystkie paczki zostaną wysłane , no stress ! napisz dla pewnosci maila z nr zamówienia i nickiem z forum odrazu to wylapiemy.
Jeden z nich musi być prawdziwy, może być mail, a telefon byle jaki jeżeli to z szafy odbierasz.
Weekend owszem, dla "normalnego kontaktu " , a mail który Pred podał w piątek wieczorem ma działać od poniedziałku ? Jak tak, to przecież tylko spiętrzy ilość wiadomości, bo Ci co czekają na zamówienie już bardzo długo oczekują na odpowiedz, chyba, że znowu odnośnie tego maila jest gwiazdka + czcionką 4- ką dopisane białe na żółtym tle, że nie wolno napisać bo weekend. Także bez przesady...
a bys wiedzial ze tak jest czekamy na tracki maja byc w tym tygodniu. Ja juz nigdy nie zamowie od niego nawet za darmo. Mamy nauczke zeby nie brac jak nie ma. Niech sie wywiaze z umowy
A dlaczego ktoś ma mieć wlot na chatę? Przejęli mu koperty bez żadnych danych, inaczej byłyby najpierw w systemie inpost jako wydrukowane etykiety. Poza tym takie wezwania dochodzą po wielu miesiącach. Kilku tysięcy? Dilujesz na osiedlu? To przez właśnie takie dilujące pajace jak ty rząd zaostrzył ustawy.KOGUT91 pisze: ↑6 lata temumedius uwazaj bo cie shejtuja tak ze zobaczysz sam to pisze od poczatku sumujac twoje zdanie to powiem tak niby perdatorowi ujebali kuriera okey
To teraz czemu nikt z forum nie ma wlotu na hate za przesylki dlaczego nikt jeszcze nie dostal wezwania za srodki odurzajace?? pierdolenie predatora nastepna sprawa tak jak mowi przedmowca zwiekszanie ilosci zamowien bo predator nie ma kasy na obrone radze zapisac nr kont banlkowych ja juz jego ip nr kont mam wszystko nagrane.
Jesli rzeczywiscie okarze sie ze predator w huja poleci z paczkami to ja nie odpuszcze mu tych kilku kafli. Nasteopna sprawa to taka ze jedni ci sami pisze w temacie i hejtuja osoby ktore dopytuja o paczki a dziwicie sie kurwy jebane jak ktos straci hajs? Nie to przestancie pierdolic tylko poczekajmy w tym tygodniu predator pow ze wysle no to czekamy a nie zamawiac ludzie!!!