jak mnie wkurwia jak ktos nie ma pojecia ale snuje pierdolone domysły i sie wypowiada przez co kurwa robi sie jebany syf gorszy niz maja w swoich przecpanych mózgach..
Gdyby nie ten jebany syf to pare stron wczesniej predator wyjasnil ze
"PACZKI ZATRZYMANE BEDA ZWRACANE "
Nie że będą zwracane tylko trwają na ten temat dyskusję.
Kurwa po raz kolejny sie powtarzam, albo wyslijcie paki albo oddajcie hajs. Bo tak to ja moge miesiac czekac. Mija drugi tydzien i kurwa nawet trackingu nie ma, pierdolcie sie z takim czyms pojde do innych vendorow tylko mi hajs oddajcie.
wszystkie paczki zostaną wysłane , no stress ! napisz dla pewnosci maila z nr zamówienia i nickiem z forum odrazu to wylapiemy.
Czekajcie nie było mnie tu 3 dni.... tak więc mam pytanko czy ostatnie paczuchy wysłane przez żółtych które zostały przejete zostaną ponownie wysłane? Jest taka nadzieja?
Topeczka, Według Preda tak, podjęli decyzję aby wysłać ponownie. Ma pojawić się informacja w news na stronie. Ale jednocześnie rezygnuje z żółtych i wysyłki w Polsce
Hello everybody, have any one got packages last 2 weeks from predator i did order today, but i am not sure will they send my package or no. Once they scammed me. And i order from them again..
XDXDXD, dzięki!
Swoją drogą z tego co pamiętam to oczywiście na stronie było info że paki wysyłane przez zoltych ktore zostaly skradzione przez pracownikow nie beda wysyłane ponownie. A o niebieskich nic nie było mowy.
A dla Ciebie predatorRC za postanowienie wysyłki ponownej szczery szacunek i czekam na info na stronie.
Pozdrawiam.
Ja również otrzymałem z moja Paniusia paczke ale nie te proddukty zamawiałem @predatorrc mozesz się odnieść jakoś czemu zamiast akurat 10 he x dostałem 3x cmc rozne rodzaje i 4 fma ?? czekam na Priv