Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, Moja zaległa paczka dalej nie wystartowala Do kiedy wszystko wyleci ?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
predatorRC, nie on jeden moja wisi od 24h ....napisałem juz do was @
Może powinieneś wprowadzić opcje jakiś dodatkowy stealth package? Nie chce mi się wierzyć ze te kurwy żółte okradają/zgłaszają paczki po tym kto je nadał. Chyba musza wiedzieć jak wyglądają paki które ich interesują...predatorRC pisze: ↑6 lata temuNapisz nam na maila jaki numer paczki , podaj w temacie swoj nick z forum.
Co za kurwy jebane żeby takie cyrki odwalali to aż śmieszne.
LATAJMY WYSOKO I ODKRYWAJMY NOWE ŚWIATY
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
jednak pamietajmy żeby lądować spowrotem bezpieczne jak rakiety SpaceX!
jak ktos zamowil wieksza ilosc to takie akcje z zoltkami sa prawodpodobne
mi przejeli pakunek od hobbysty, nawet nie wiedzialem o tym, najpierw ktos dzwonil kilka razy na moj tel, potem mi sie wjebali na chate
i tym sposobem benzo & 1p poszlo sie jebac
mi przejeli pakunek od hobbysty, nawet nie wiedzialem o tym, najpierw ktos dzwonil kilka razy na moj tel, potem mi sie wjebali na chate
Tez tak myślę ja prosiłem V o pomysłowy pakunek.a nie wierzę że żołte teraz otwierają każdą pakę nawet babci która zamówiła perfumy i szukają rc.SpaceX pisze: ↑6 lata temuMoże powinieneś wprowadzić opcje jakiś dodatkowy stealth package? Nie chce mi się wierzyć ze te kurwy żółte okradają/zgłaszają paczki po tym kto je nadał. Chyba musza wiedzieć jak wyglądają paki które ich interesują...predatorRC pisze: ↑6 lata temuNapisz nam na maila jaki numer paczki , podaj w temacie swoj nick z forum.
To ładny jesteś AS skoro podajesz prawdziwy nr tel i adres u żółtych.DEGUSTATOR pisze: ↑6 lata temujak ktos zamowil wieksza ilosc to takie akcje z zoltkami sa prawodpodobne
Paczka doszła. Zamawiana z początku września. Też trochę bałem się, że nie dojdzie ale bądźcie dobrej myśli i nauczcie się cierpliwości ludzie szczególnie w tych czasach po zmianach ostatnich w prawie. Także wszystko działa tylko są najwidoczniej mini opóźnienia. Więcej empatii wobec vendora w obecnej sytuacji
O ile hejtowalem preda to muszę oficjalnie przeprosić. Paka doszła, na tracking czekałem około tygodnia, po otrzymaniu bardzo szybka i sprawna dostawa na narkomat. Co prawda nie było sampla o którego prosiłem, ale nie ma nic na minus i nie ma nic na plus czyli poprawnie. No przepraszam za hejty xd
Czwarty dzien wisi paczka u zultych! Czyli chuj ja strzelil? Czy jest nadzieja, ze ruszy?
kumpel zamawial w tygodniu kilka rzeczy z allegro i jak ktos mowil żółci faktycznie maja wielogodzinne opoznienia (9h+) w aktualizacji statusow ale 4 dni to juz raczej po chuju.
Dzięki Pred, wywiązałeś się z umowy. Zaległa paczka z końca sierpnia doleciała. Natomiast nowe zam. tak samo przepadło jak u innych. To te je***e w d***pe, sku*****le z "walczymy z dopalaczamy". Jak to czytacie to ch*j wam w krzyż! Reshipujesz te żółtaczkowe paki, tez napisać ?predatorRC pisze: ↑6 lata temuNapisz nam na maila jaki numer paczki , podaj w temacie swoj nick z forum.
CLS, opóźnienia się zdarzają u wszystkich przewoźników ale 4 doby to już po ptaszkach.
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Tez chce reshipa. Predi daj info co z tymi zajebanymi pakami pls.
Siedzialem cicho i grzecznie czekalem na swoj czas, az dojdzie paka... Po dlugim czasie gdy wkoncu paka zostala nadana to kurwa siedzi u jebanych zoltkow czwarty dzien!!! Dzwonilem i pytalem, o co chodzi na infolini! Spokojnie, kurier dzis podjedzie w wyjmnie paczke! Spokojny bylem trzy dni, dzis jestem wkurwiony! Juz nie ma sensu sie dopytywac o pake, bo jakis chuj ja wciagnal pisze to wszystko nie po to by sie wyzalic, tylko po to, zeby cos napisac... Zolty chuju, jesli to czytasz... Oby cie chuj strzelil!!! Tyle czasu czekamy na paki, a ty zajebales wszystkie!!! Pozdrawiam wszystkich wariatow
[/quote] Dzięki Pred, wywiązałeś się z umowy. Zaległa paczka z końca sierpnia doleciała. Natomiast nowe zam. tak samo przepadło jak u innych. To te je***e w d***pe, sku*****le z "walczymy z dopalaczamy". Jak to czytacie to ch*j wam w krzyż! Reshipujesz te żółtaczkowe paki, tez napisać ?
[/quote]
Co to „walczymy z dopalaczami”??? Jest jakaś taka organizacja?!
[/quote]
Co to „walczymy z dopalaczami”??? Jest jakaś taka organizacja?!
LATAJMY WYSOKO I ODKRYWAJMY NOWE ŚWIATY
Tylko paki czerwonych jakoś nie dochodzą, ciekawe dlaczego ? Czyżby zapomniano je wysłać ? V ustosunkuj się. Co z pakami z początku wrzesnia ?