Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
dzontyd
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

Nieprzeczytany post autor: dzontyd » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

PRofesjonalne podejscie panie vendor :thumbup: czytam twoj temat od poczatku zajadając popcorn cyrk :smoke:

Status:
Rathy
Psychonauta
Awatar użytkownika
Dulcynea
Reputacja: 353

Nieprzeczytany post autor: Rathy » 6 lata temu

mi już jest powoli brak słów, naprawdę.
wiem, że lepszym klientem jest ten, który daje dużo pieniążków ale to nie znaczy, że wszyscy inni to śmieci.
czasami warto się powstrzymać przed komentarzem bo się przykro robi.
wszystkie zmiany jak i nowości są bardzo intrygujące ale bez zamknięcia zaległości nigdy nie będziecie zadowoleni.
żadna ze stron nie będzie.

lubię świat nierzeczywisty

to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Szeryf
Reputacja: 697

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 6 lata temu

Rathy, ale nie dziw się, osobiście też bym wolał ryzykować dla 10k niż dla 150 zł. To jest biznes, nie ma tu miejsca na emocje, a ci co mają problem, bo muszą poczekać dłużej, nie rozumieją, że ich 150 zł jest warte damski chuj, bo to nie oni pójdą siedzieć na nawet 12 długich lat.
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
Kacza
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Kacza » 6 lata temu

rathy weź nie czytaj ich nawet zwykły oszust i kłamca.Trzeba było robić minimalną kwotę od 5000 zł to miał by sam hurt, a zrobił od 200 bo każdą złotówkę zeżrę.teraz się dziwi że mu piszą i dupe zawracają .To odeślij te pieniądze z powrotem skoro boisz się paczki wysłać. dla jednego 200 zł jak zarabia 2000 zl i chce sobie raz na 2 tyg rekreacyjnie zajebać to jest dużo,tym bardziej że postępował zgodnie z regulaminem i obserwował temat. nie każdy kupuje to na handel.zrobił by hurtową kwotę ,wysłał by zaległe paczki drobnostki i wszyscy byli by szczęśliwi .ale nie musi się nażreć...Jeszcze ma czelność wysyłać e-meile że paczki które nie doszły przy kolejnym zamówieniu 50% rabatu .jak już kogoś oszukałeś drugi raz od ciebie nie zamówi nie dajcie sie naciągnąć odpuście te siano sobie i tyle.żenada.

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

krysztalowy, klient za 150zł powinien być dla vendora tak samo ważny jak klient za 10 tys. A kto vendorowi robi najlepszą reklamę??? Hurtownik nie napisze tu na forum, że super towar, że klepie odpowiednio, że jest zajebisty, że super wysyłka itd, itd. To my właśnie detaliczni użytkownicy robimy vendorom najlepszą reklamę lub nie. Hurtownicy to widzą i czytają i na tej podstawie zamawiają. Czy ty myślisz że hurtownik zamówi u vendora nieznany, nieprzetestowany sort za 10 lub 20 tys? To kto mu to wtedy odkupi jak np. sort będzie niedobry? Hurtownik nie chce tracić na swojej reputacji na ulicy, gdzie często sprzedaje face to face, więc nie pisz, że detaliczni są mniej ważni, bo się z tym kompletnie nie zgadzam. Ja też czasami zamawiam więcej dla kogoś. I myślisz, że na jakich opiniach się sugeruję??? Właśnie na tych co zamawiają detaliczne ilości.
Piszesz, że vendor może pójść siedzieć na 12 lat. Za co się pytam??? Za to, ze wysyła z kraju gdzie to jest legalne??? To ty zamawiający masz znać prawo w swoim kraju i jak zamówisz i cię złapią w kraju gdzie odczynnik jest nielegalny, to tylko ty możesz pójść siedzieć a nie vendor.
Jesteś już tu długo na tym forum i masz 1000 postów, więc spodziewałbym się większej wiedzy po Tobie
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Szeryf
Reputacja: 697

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 6 lata temu

tak, uważam że klient za 150 zł jest mniej ważny i jak pomyślisz dlaczego to zrozumiesz. Ale na wszelki wypadek wyjaśnie:
Klient za 10k nie jest typem którego policja da radę zastraszyć, za 150 zł to zazwyczaj szczeniaki co w razie zatrzymania na pytanie o imie i nazwisko odpowiedzą "kupiłem u predatora, proszę nie mówić mamie".
Opinia na forach nie jest dla hurtowników najważniejsza, bo rzadko który jest na tyle uczciwy by puszczać to w formie niezmienionej, więc moc nie jest tak istotna, ma swoje stadko szczurów i takie rzeczy załatwia mailowo, a nie poprzez fora, bo chce zachować dyskrecje. Fora są dla nas - maluczkich.
Większe zamówienie = mniej paczek = mniej podejrzeń = mniej ludzi do zaangażowania = mniejsze ryzyko wpadki. Poza tym więcej towaru na raz znika ze stanu i mniej problemu z księgowaniem zamówień. Ponadto mniejsze ryzyko wpadki przy jednej paczce jak przy 50 paczkach.
Co do wysyłki z legalnego kraju - nawet nie skomentuje, tym bardziej, że policja stosuje nie do końca czyste - aczkolwiek w granicach prawa - zagrywki aby udupić vendorów. A o ekstradycje nie będzie trudno. Chyba że - to protip - za granicą powołają się na to, żę w polsce łamana jest konstytucja ergo istnieje przypuszczenie, że łamane są też prawa człowieka i można starać się o azyl :E. Ktoś w ten sposób uniknął przewiezienia do polski i hasa sobie na wolności :E.

Poza tym o ile mnie pamięć nie myli to żółta zaraza nie ma paczkomatów poza polską, więc twój argument o legalności w kraju nadania trochę jest inwalidą.
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

krysztalowy, mam całkowicie inne zdanie na temat traktowania klienta. W zdecydowanej większości klienci detaliczni wyrabiają zdanie na temat danego vendora i jak oni będą o nim pisać źle i o jego produktach to klienci hurtowi też się odwrócą.
Co do odpowiedzialności vendora to chyba mnie nie zrozumiałeś. każdy vendor który działa na terenie kraju w którym dany produkt jest legalny i można nim obracać, nie popełnia żadnego przestępstwa wysyłając dany produkt do kraju w którym produkt jest nielegalny a klient zamówił. Wiem co piszę. Tylko klient który zamówił w kraju, w którym produkt jest nielegalny odpowiada za to i to jego będą ścigać. Sprzedając z kraju w którym produkt jest legalny, nie masz obowiązku znać prawa kraju, do którego wysyłasz produkt. Także, jeżeli pred faktycznie wysyła z NL do polski to mu nic nie zrobią za to, ale jeżeli nas z tym złapią to już nam dowalą.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Prezydent
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 406

Nieprzeczytany post autor: Prezydent » 6 lata temu

ja zamówiłem za tysiaka i tez jestem mało ważny bo przesyłki nie ma do dzisiaj. Więc może chodzi o 10 000 a nie jak mówi pred zamów za 500 to się przekonasz jak szybko paka doleci.. Ja się przekonuję trzeci miesiąc a nie zamawiałem nawet inpostem..

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 6 lata temu

Prezydent pisze:
6 lata temu
ja zamówiłem za tysiaka i tez jestem mało ważny bo przesyłki nie ma do dzisiaj. Więc może chodzi o 10 000 a nie jak mówi pred zamów za 500 to się przekonasz jak szybko paka doleci.. Ja się przekonuję trzeci miesiąc a nie zamawiałem nawet inpostem..
wyjasnie to , bez problemu.
ONE AND ONLY

Status:
krysztal
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: krysztal » 6 lata temu

ja zamowilem 3 tyg temu za 400 napisalem kulturalna wiadomosc tylko z prosba o napisanie przewidywanego terminu wysylki - odpowiedzi nie dsotalem
to napsiaelm jeszcze bardziej kulturalnego maila tydzien pozniej, to samo
bscie chociaz napisali ze raz na meisiac paki wychjodza i tyle eh

Status:
Niedopalony
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: Niedopalony » 6 lata temu

Nie śledziłem rynku RC przez jakiś czas, ale powiem wam jedno - rozumiem podejście Preda. Jeśli chodzi o vendorów po Gienku, to był (i w sumie dalej jest) najbardziej prokonsumencki sprzedawca w PL. Czemu? Nawet jak zaliczył wtopę, to nie uciekł z interesu jak zrobiłoby to pewnie ponad 90% osób na jego miejscu, tylko zaczął wracać do biznesu i wysłał zaległe paczki. Poza tym ściągał rzeczy, z których nie miał nawet ułamka tego zysku, który dziennie wyciągał z biedaketonów, takie jak nootropy, psychodeliki i dyso.
Nie tak dawno przepadła mi paczka od zagranicznego vendora za ponad 400zł, wiecie co z tym zrobiłem? Napisałem jednego maila, żeby się upewnić co do wysyłki, dostałem odpowiedź potwierdzającą i tyle - zdarza się, paczki giną (tym bardziej nierejestrowane), dlatego nie mam do nikogo żalu (oprócz tych kurew celników i kurierów kradnących paczki, niech was piekło pochłonie), bo takie jest ryzyko zabawy w te rzeczy. To przez ciśnieniowców doszło do takiej sytuacji, gdyby Pred zajmował się tylko hurtownikami, to pewnie działałby dalej.
Pozdrawiam normalnych z tego forum, a niektórym z was zalecam chwilę refleksji nad sobą, bo patrząc na niektóre z postów, to mam wrażenie, że niektórym substancje pozostawiły za duży ślad na psychice.

Nie chodzi mi tu o bronienie tego vendora, bo też ma swoje za uszami, ale postawa niektórych mnie po prostu dobija.

Dobra, ale żeby nie offtopować tak dużo, to wrzucę wam tutaj analizy tych nowych, śmiesznych ketonów z Chin.

MDPT
http://swisstargetprediction.ch/results/1908516841/TargetPredictionReport.jpg
BMDP
http://swisstargetprediction.ch/results/1707290064/TargetPredictionReport.jpg
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2631334/

W obu przypadkach radziłbym uważać, bo nie ma wielu opisów działania tych substancji. Pamiętajcie o próbie uczuleniowej oraz o testowaniu zaczynając od jak najmniejszej dawki. bk-EBDP to było chore gówno, a tu może być jeszcze gorzej (albo czeka nas hit, choć raczej w to wątpię).

Status:
Prezydent
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 406

Nieprzeczytany post autor: Prezydent » 6 lata temu

Predator pisałem już kilka maili . Bez odpowiedzi, bez przesyłki , bez wyjaśnień zamówienie 36711727

Status:
kocur123
Blister
Użytkownik
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: kocur123 » 6 lata temu

predatorRC, Czy jest w ogóle sens pisania maili? czy macie tam zbyt duży burdel na razie i nie ma co liczyć na odpowiedź? mam sprawe ktora bym chcial wyjasnic bo widze ze moje ulubione "smakolyki" bede mogl dalej zamawiac do Polski, a z moim ostatnim zamowieniem wyszla dziwna sprawa(nie zostało zawinięte przez niebieskich) i chcialbym to wszystko wyjasnic i dowiedziec sie czy będę mógł w przyszłości zamawiać dalej. Pisałem pare maili ale nie dostałem odpowiedzi. Głupio mi że musze się dobijać na forum publicznym, ale asortyment waszego sklepu mi bardzo odpowiada i nie chciałbym tak po prostu was skreślać przez prawdpodobnie głupi błąd.

Status:
SPARTAN
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: SPARTAN » 6 lata temu

Prezydent pisze:
6 lata temu
Predator pisałem już kilka maili . Bez odpowiedzi, bez przesyłki , bez wyjaśnień zamówienie 36711727
karma przyszla kolego i mam nadzieje ze nie doleci ze wywalilo ja przy sortowni.
A co do zam wszstko gitara panie B. Teraz mam do pana B [pytanko skoro zam sortu bylo lkolo 5-8 a na waguszce pokazalo mi 3 co z fantem panie zrobic troche zabolala mnie ilosc.. :(

Status:
Cierpliwy
Blister
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: Cierpliwy » 6 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Półtora miesiąca i dalej nic.. Ciągłe przeciąganie terminów.. dziwię się że dalej tu jesteś

Status:
adamshinio
Dyletant
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: adamshinio » 6 lata temu

Mam pytanie do Predatora, moze jescze nie jestem hurtownikiem, trzeba sie rozkrecic. Przesyłka za ponad 1200, wiem pewnie poczekam ale dojdzie ?