Ostatni post z poprzedniej strony:
Haya666, kolego jak możesz to wklej jakieś foto zgodne z regulaminem po którym wszyscy uwierzymy że to prawda. Choćby etykietePredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Wszystko co złe, piszą to userzy którzy nie są w żadnym wypadku wiarygodni. Ja zamawiam od predka w tym tygodniu. Zobaczymy co będzie.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Ja myślę że działają. Mam info że bieżące zamówienia latają.
Tylko dlaczego nie latają zaległe?
Miesiąc czekam.
Tylko dlaczego nie latają zaległe?
Miesiąc czekam.
poszedl order na przestrzeni paru dni dam znac co i jak.
josiek, Josiek na początku Ci powiem że....że jak zawsze na tym forum widziałem Twojego avatara czy jak to tam sie nazywa to mi uśmiech na morde wskakiwał. Jest mega jeszcze ta krecha pod nosem:). Tak jestem nowymy userem ale tylko dlatego tu wlazłem po latach obserwacji bo kurna felek nudzi mi już się wymiana meili z tym pajacem vel. predator żeby mi wysłał coś za co zapłaciłem. Czy to dziwne? Dziwne że niby paczki latają a zaległe paczki straciły skrzydła i część ludzi została zrobiona w bambuko. W normalnych warunkach tacy dostają poprostu w łeb i oszustowi się też to należy. Nieprawdaż Josiek? NIE ZAMAWIAĆ PREDATOR TO OSZUST
Wielosmakowy, ja mam to samo. Paczka od nich nie wyszła a oni wmawiają że ją ukradli w in...albo że przejeła policja. Nie wysłali jej i pociskają kit. No zrobili se z gęby dupe. Kłamcy i tyle. NIE ZAMAWIAĆ TO OSZUŚCI
antypred84,
Ale musisz przyznać że w przypadku nowych użytkowników, ciężko jest stwierdzić wiarygodność, ja tylko to stwierdziłem.
Napisałem tez ze sam planuje sprawdzić predka i zamówić pakę z dobrociami i recenzje zrobić . A tymczasem zachęcam do zamawiania u naszych partnerów!
Ale musisz przyznać że w przypadku nowych użytkowników, ciężko jest stwierdzić wiarygodność, ja tylko to stwierdziłem.
Napisałem tez ze sam planuje sprawdzić predka i zamówić pakę z dobrociami i recenzje zrobić . A tymczasem zachęcam do zamawiania u naszych partnerów!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
bo dla Predka priorytetem są hurtownicy, tak sądzę, ale sytuacja ustabilizowana i pewno teraz z prędkością światła wszystkie rakiety będą latac, tak myślę i tak wierzę iż będzie !!!!
terefere, kolega konfidenta będzie zawsze dla mnie konfidentem.
No ja zamówiłem u Preda dziś ran a po kościele już paka czekała na odbiór
Ten post ma wysoką reputację.
spuść mózg w kiblu
ONE AND ONLY
Nie polecam robic zakupów u tego pana
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy