Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, odezwij się wariacino na @ to się dogadamy co i jakPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Oczywiscie że lecą , wszystko jest w najlepszym porządku jako jedyny sklep dostarczamy wysoką jakość odczynników i zawsze ze 100% gwarancja .
ONE AND ONLY
Proste. A kontakt na mailu profesonalny! Od 3 dni Polecam!predatorRC pisze: ↑6 lata temuOczywiscie że lecą , wszystko jest w najlepszym porządku jako jedyny sklep dostarczamy wysoką jakość odczynników i zawsze ze 100% gwarancja .
Kondzio!
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś
pozaziemska inteligencja, jest to,
że się z nami nie kontaktują.
Albert Einstein
Albert Einstein
Ziomuś współczuję ja od 3 dni mam bardzo dobry kontaktsmakosz z zusu pisze: ↑6 lata temuJedynym dowodem na to, że istnieje jakaś
Albert Einstein
Kondzio!
jaki czas dostawy jest na teren BE ?
"Sam decydujesz o tym co robisz,
Ty ponosisz konsekwencje za swoje czyny,
Zastanów się dwa razy za nim podejmiesz nie przemyślana decyzję..."
Moim skromnym zdaniem Predator jest NIEZAWODNY i NIEZASTĄPIONY więc moja paka dotrze napewno ... Pozostałym oczekującym życzę troszkę więcej cierpliwości. Mi też często jej brkuje ale zamówione zabawki są warte tego czekania ...
PREDI! Dobrze że jesteś ...
PREDI! Dobrze że jesteś ...
Dzięki ! jestem jak zawsze !
wszystko dochodzi , jakieś niedociągnięcia naprawiamy i wysyłamy ponownie, prosze pisać na
[email protected] odpisujemy na bierząco
[email protected] - dla hurtowników
wszystko dochodzi , jakieś niedociągnięcia naprawiamy i wysyłamy ponownie, prosze pisać na
[email protected] odpisujemy na bierząco
[email protected] - dla hurtowników
ONE AND ONLY
Szkoda że żółtych nie ma,nigdy się nie zawiodłem na tej formie wysyłki.
tutaj macie rzetelność komentarzy i opini na forum
"Witam,
Napisales, ze w tym tygodniu paka wyjdzie! Pytam sie kiedy? Nie odpisujesz! Obiecuje, ze czekam ostatni tydzien na pake. Mam 10 konti forum bedzie huczalo! Tylko od Ciebie zalezy czy pozytywnie czy negatywnie dla Ciebie. Pozdrawiam."
10 kont niech 5 ma po 10 kont macie 50 komentarzy pozytywnych albo negatywnych ....
także zastanówcie się kiedy zamawiacie coś sugerując się komentarzami , napiszcie do nas
na któryś z maili odpowiemy na wszystkie pytania i każdą przesyłke realizujemy do klienta.
"Witam,
Napisales, ze w tym tygodniu paka wyjdzie! Pytam sie kiedy? Nie odpisujesz! Obiecuje, ze czekam ostatni tydzien na pake. Mam 10 konti forum bedzie huczalo! Tylko od Ciebie zalezy czy pozytywnie czy negatywnie dla Ciebie. Pozdrawiam."
10 kont niech 5 ma po 10 kont macie 50 komentarzy pozytywnych albo negatywnych ....
także zastanówcie się kiedy zamawiacie coś sugerując się komentarzami , napiszcie do nas
na któryś z maili odpowiemy na wszystkie pytania i każdą przesyłke realizujemy do klienta.
ONE AND ONLY
Do mnie juz jakus czas temu wyleciala paka z mmc na skandynawiw. Dostalem tracking ale jakies bledy wyszly w papierach przewozowych. Predi odpisal, ze wysle jeszcze raz takze bez spiny. Bezpieczenstwo najwazniejsze. Ostatnio gadalem z ziomkuem bardzo konkretny gosc w tematach roznego rodzaju. Nie bawi aie w forum ale ovracq paroma rzeczami z rynku rc i wlasnie od preda bierze. Przedstawilemmu moj problem i to jakie gowno burze sa w okol preda robione. Powiedzial, ze biezle pijeby na tych forach musza siedziec i ze pred to najuczciwszy gosc na ten moment. Zaznaczam ze ani ja ani on nie jestesmy od wczoraj wtemacie i przerobilismy roznych vendow od pojedynczych, gienkow, alladynow, wilkow takze doswiadczenie jest. Mnie nigdy wczesnieh pred nie zawiodl choc przyznam szczerze, ze osobiscie bralem tylko parerazy cos od niego ale zawsze doszlo to co mialo.mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie
A co do oczekiwania na paczke to wole czekac misiac i byz bezpiecznym niz zeby przyszla na drugi dzien z banzoletkami w komplecie. Chyba ze sie jest skonczonym cpunem dla ktorego juz nie liczy sie nic tylko jaknajszybciej zajebac kreche a sadzac po postach niektorych to sporo tu takich
Ja czekam na swoją prawie 2msc.
Ale w końcu z Predatorem jest kontakt mailowy. Odpisuję w ciągu 24h więc widzę że coś się zmieniło na duży+
Z wiadomości której otrzymałem podobno zaległe paczki wyszły, mimo że u mnie to już 3podany termin to czekam i mam nadzieję że tym razem będzie okej.
Pozdro Pred
Ale w końcu z Predatorem jest kontakt mailowy. Odpisuję w ciągu 24h więc widzę że coś się zmieniło na duży+
Z wiadomości której otrzymałem podobno zaległe paczki wyszły, mimo że u mnie to już 3podany termin to czekam i mam nadzieję że tym razem będzie okej.
Pozdro Pred