Ostatni post z poprzedniej strony:
kontakt jest..wyslalem mu tracking ktory stanal..musi cos z tym zrobicPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Ja gołąbka dostałem już, ze strony ale tylko z zapytanieniem czy sprawa wyjaśniona, żadnych kornetów niestety. Ale coś tam się dzieje, wiem też że nie tak łatwo nadrobić tydzień nieobecności w parę dni.
Wkrótce będą tu informację ,że paczki z zeszłego roku jeszcze nie dotarły
3 tygodnie opoznienia, 3 maile, zero odpowiedzi, hummm
~Liseu Wonchacz
Ja ma świeże zam. Na razie po 8 dniach roboczych napisałem wiadomość, zobaczymy jak kontakt.
Prawda to, kosmita coś na maila nie chce odpisywać. Kontakt jak na razie zerowy.
Jeżeli pomogłem, zostaw +
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw
jestem ciekawy czy ta paczka w koncu dotrze i kiedy ewentualnie...nie rozumiem dlaczego sie tak dzieje..wyjasni mi ktos o co tu moze chodzic?
wiktororban01, Tak jak było wspominane, Predatora przejmuje nowa ekipa i najwyraźniej muszą teraz ogarnąć wszystkie sprawy i nie mają czasu na wysyłkę itd. albo wiadomo co się szykuje
Predatorze, kosmito, ufoludku!!!!
Czy doczekam się paki z początku września??? Pytanie czysto retoryczne rzecz jasna.
Widzę, że w tym wątku od 3msc nic się nie zmieniło. Kilka osób które nagania towarzystwo, uspokajając, że wszystko okej i paki dolatują. Ciekawe co jescze robicie zielonemu za te sampelki, w sumie może nie aż tak ciekawe... Trochę kurwa honoru ludzie.
Do pozostałych. Ogarnijcie się w końcu i dajcie spokój z zamawianiem. Wystarczy cofnąć się kilka miesięcy wstecz i jest to samo.
Przybysz ma wiecznie jakieś problemy, ale spokojnie lada dzień wszystko będzie ogarnięte i zaległości wylecą, taaa. No chyba że mundurowi paki przechwycą, tutaj wychodzi profesjonalizm V. Tyle przechwyconych transportów to jeszcze nikt nie miał. Jego jedyne osiągnięcie.
Oczywiście to też jedna wielka ściema. Na starcie dostajecie nieaktywne tracki, bo nadać to żaden problem, póżniej przeciąganie w czasie, że niby psy, że tamto, że sramto.
Na końcu i tak gówno. Tak też bym w jednym słowie określił cały sklep.
Z fartem i z dala od niego.
Czy doczekam się paki z początku września??? Pytanie czysto retoryczne rzecz jasna.
Widzę, że w tym wątku od 3msc nic się nie zmieniło. Kilka osób które nagania towarzystwo, uspokajając, że wszystko okej i paki dolatują. Ciekawe co jescze robicie zielonemu za te sampelki, w sumie może nie aż tak ciekawe... Trochę kurwa honoru ludzie.
Do pozostałych. Ogarnijcie się w końcu i dajcie spokój z zamawianiem. Wystarczy cofnąć się kilka miesięcy wstecz i jest to samo.
Przybysz ma wiecznie jakieś problemy, ale spokojnie lada dzień wszystko będzie ogarnięte i zaległości wylecą, taaa. No chyba że mundurowi paki przechwycą, tutaj wychodzi profesjonalizm V. Tyle przechwyconych transportów to jeszcze nikt nie miał. Jego jedyne osiągnięcie.
Oczywiście to też jedna wielka ściema. Na starcie dostajecie nieaktywne tracki, bo nadać to żaden problem, póżniej przeciąganie w czasie, że niby psy, że tamto, że sramto.
Na końcu i tak gówno. Tak też bym w jednym słowie określił cały sklep.
Z fartem i z dala od niego.
Dobra, są oznaki życia kosmity. Wczoraj postanowiłem napisać na maila po angielsku (kali pić, kali jeść gdyż nie potrafię składać zdań po ang, za to rozumiem tekst bardzo dobrze), aby zapytać o tracking do przesyłki, której już ponad 3 tygodnie się spodziewam. Dostałem odpowiedź:
Także coś tam się dzieje i polecam pisać po ang, bo najwyraźniej jest tak jak było mówione, że ktoś odpisujący po polsku będzie w ekipie raz na tydzień. (?)We gonna check it this weekend.
Ja pisałem mail po polsku i po angielsku i zero odpowiedzi podasz na pv maila na który do nich piszesz? Może ja po prostu pisze nie tam gdzie trzeba...
Mam u predatora dwa konta. Jedno z nich ma status klienta Gold. Zawsze byłem zadowolony z jakości produktów i obsługi. Jednakże z przykrością muszę stwierdzić iz teraz paczki nie są wysyłane. Złożyłem zamówienie do PL jak również do Niemiec. W obu przypadkach nie dostałem trackingu. Ostatnia wiadomość jaką otrzymałem to informacja że rzekomo przesyłka została wysłana. Od tego czasu nie doczekałem się żadnej reakcji i odpowiedzi pomimo wielu upomnień. Ostatnie zamówienie było w październiku
Czytałeś w ogóle ostatnie posty? Ktoś wcześniej tłumaczył, że u preda status wysłane oznacza, że paczka jest spakowana i ma już swoją etykietę, ale jeszcze nie ruszyła (a dopiero wtedy dostaniesz tracking)Mixtape pisze: ↑6 lata temuMam u predatora dwa konta. Jedno z nich ma status klienta Gold. Zawsze byłem zadowolony z jakości produktów i obsługi. Jednakże z przykrością muszę stwierdzić iz teraz paczki nie są wysyłane. Złożyłem zamówienie do PL jak również do Niemiec. W obu przypadkach nie dostałem trackingu. Ostatnia wiadomość jaką otrzymałem to informacja że rzekomo przesyłka została wysłana. Od tego czasu nie doczekałem się żadnej reakcji i odpowiedzi pomimo wielu upomnień. Ostatnie zamówienie było w październiku