Ostatni post z poprzedniej strony:
tez jestem ciekawPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
predatorRC,
Otrzymałem maila że jeśli nieoplace zamówienia(które opłaciłem już dwukrotnie) zostanie mi zablokowane konto po 2 latach współpracy
Na odp na pierwszego maila czekam już 3tyg , na drugiego tydzień. Znajdź w sobie chociaż tyle honoru żeby mi tu odpisać
Otrzymałem maila że jeśli nieoplace zamówienia(które opłaciłem już dwukrotnie) zostanie mi zablokowane konto po 2 latach współpracy
Na odp na pierwszego maila czekam już 3tyg , na drugiego tydzień. Znajdź w sobie chociaż tyle honoru żeby mi tu odpisać
Uwaga! Reship u mnie poszedł w drogę. Proście predka o reship. Dam znać jak paka doleci ! )))(
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
predatorRC, Witam a może zrobisz reship tego zamówienia bo wina leży po Twojej stronie to byś wyszedł z twarzą bo teraz to robisz z niej dupę niestety
Pozdrawiam
Pozdrawiam
predatorRC pisze: ↑6 lata temuWszystkie zamówienia złożone przed świętami do pon włacznie używając opcji ( international express - ta opcja dostepna tez w pick up ) dojdą przed Świętami !
Skoro napisał tak, to pewnie po jednym dniu to się nie zmieniło.
predatorRC, Zrób własną firmę kurierską
Minęły 3 miesiące a typy ciągle czekają na pakę
Minęły 3 miesiące a typy ciągle czekają na pakę
Ten dalej swoje 50% zamówienia które nie doszło do następnego "Taka zasada z zaległym insrostem" ciekawe czy zasadą jest również wygenerowanie etykiety na miesiąc przed nadaniem bo ta robiła przypał widniejąc w systemie...? Hmmmy
predatorRC, Z Ciebie to zwykły WAŁ!
predatorRC, Z Ciebie to zwykły WAŁ!
A nazwa?
Najbardziej adekwatna nazwa to chyba kosmodrom:D
Kosmodrom - we support the entire galaxy
Idź do UOKiK.
Ciekawe jak Ty byś na Predatora miejscu działał. Przypierdalać się najlepiej. Człowiek idzie Ci na rękę i kombinuje na wszystkie sposoby abyś miał dostęp do wszystkiego ale to tam chuj, najlepiej jakby własnego życia nie mial tylko 24/7/365 zapierdalał i doręczał rakiety Ci osobiscie. Ale mimo wszystko Ty i tak nie zakumasz, że w tym biznesie nie da się zrobić tak, aby każdy dostał wszystko i to jak najszybciej. Na każdym kroku trzeba uważać. Myślę, że zrozumiałeś
Smith8686,
Niestety jestem świeżak i nie mogę Ci odpowiedzieć na Twoją wiadomości prywatną.
Edytować też nie mogę postów by nie robić syfu
Niestety jestem świeżak i nie mogę Ci odpowiedzieć na Twoją wiadomości prywatną.
Edytować też nie mogę postów by nie robić syfu
mbside, Ej kobietko preda po jaki huj generuje inbecyl "W sumie n twoim poziomie" etykietę w insroście równo miesiąc przed nadaniem?!! I STUL RYJ TWÓJ HAJS ŻE ŚMIESZ JAPĘ OTWIERAĆ!!!
mbside, Kolejne konto predatora by se poparcie zrobić pred jesteś po prostu żałosny!
Ludzie spokuj ! ! ! Nie ma co się cisnieniowac. Tym co ma dolecieć doleci. Ja od siebie mogę dodać że obsługa u Prada jak i kontakt ze sklepem jest na plus biorąc pod uwagę to co było jakiś czas temu.
Spoko jak można się nie ciśnieniowych jak.ktos praktycznie co 2 dzień od 3 tygodni mówi, że wysyłka będzie jutro, jutro,jutro...? Dlaczego niektórzy mają normalnie działające tracki? Dlaczego niektórzy dostali już paczki? Co to jest jakaś loteria? Temu wyśle teraz a temu wyśle za jakiś czas! Jest jakiś podział na dobrych i złych klientów? Bo nie bardzo rozumiem co w tym momencie robi predatorRC. Większość z nas jest dorosła więc traktujmy się tak jak na dorosłych ludzi przystało. A nie Pred bawi się z niektórymi w kotka i myszkę... A to już przestało być zabawne. Dlaczego klienci którzy naprawde mają full zamówień i zawsze byli w porządku teraz muszą się (delikatnie mówiac) Denerwować bo pred nie wywiązuje się z danego wcześniej slowa? Strochę ta sytuacja jest chora!!! W dalszym ciagu są zapewnienia,że paczki wyszły przed weekendem, wyjdą po weekendzie...a trackingow jak nie było tak nie ma. Tym którzy dostali już paczki, ewentualnie tracki które działają- fajnie macie. A Tym którzy dalej czekają życzę z całego serca aby się doczekali... W końcu okres przedświąteczny i trzeba wierzyć w cuda...