Ostatni post z poprzedniej strony:
Montana97, nie mów, że wysłałeś maila też?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Witam jestem nowy na tym forum wcześniej rozowe ale ide za głosem serca haha kilka słów na temat Predator kikla lat współpracy miałem z nim można powiedzieć hurt zero wyjebki taki biznesmen starej daty z niego jest cenie to bo sam Tak robię. Po długiej przerwie dokonałem 2 dużych zamówień pierwsze dolecialo po 7 dniach drugie po 4 polecam tego profesjonalista Predaror napisalem Ci meila w sprawie alfy php wez to sprawdz i powodzenia
rakieta wylądowała. uległa wypadkowi, miała otwarte drzwi, renifery zgubiły część zawartości.
mimo wszystko dziękuję, wiem, że nad reniferami ciężko zapanować.
predatorRC, wesołych świąt!
mimo wszystko dziękuję, wiem, że nad reniferami ciężko zapanować.
predatorRC, wesołych świąt!
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Mail poszedl
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !
devilclick,
Nie wiem dlaczego dla ciebie nie ale u mnie nie ma problemu z reguły 24h i mam odpowiedź może źle mail wpisujesz czy coś ?
Nie wiem dlaczego dla ciebie nie ale u mnie nie ma problemu z reguły 24h i mam odpowiedź może źle mail wpisujesz czy coś ?
Też mam potwierdzenie i to ok 30min po zakończonym konkursie
Pred nie śpi Pred czuwa! xD
Pred nie śpi Pred czuwa! xD
odpowiedz to predatator bo zadli jak pszczola ale czola nie ma xD
Czekaj czekaj... Pootwierane samarki, czy dostarczyciel oszukiciel przytulił sobie to i owo?
możliwe, że pojawi się jeszcze kiedyś isopropylofenidat?
Predatorze, że tak zapytam. Jest szansa na klasyczny ICE czy producent już tylko robi Mikro? Myślę, że wiele osób by się skusiło nawet za bardzo wysoką cenę.
GrzybeQ, o ile dobrze pamiętam, to jest trójka pod nazwą "old ice"
Ghost, mniej więcej połowa zamówienia zajebana, ktoś dobrze wiedział co wybrać (3cmc między innymi). okazano mi jednak łaskę i na święta zostawili mi nepa
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Ja to tu tylko zostawię xDDD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Myśląc o dawnycha czasach z rok / 2lata do tyl jak w nidziele zamawiane a we wtorek bylo do odbioru, w tych czasach nikt nie myślał ze będzie czekał 2/3/4 tygodnie za kapsuła. Niby zdrowszy fizycznie ale bardziej zdolowany psychicznie tymi sytuacjami z paczkami ... od 4 grudnia czekam na aktywosc traku..