Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, dla starych klijentow wszystko po staremu zostaje?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
I ktoś się orientuje co to za tableteczki L L
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !
predatorRC, białe ;D
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !
Predatorze jak szony nie dowiozły ładunku jest jakieś wyjście czy pogodzić się i zamówić jeszcze raz i ogolić im głowy napisałem do was @
Anna Jurksztowicz-hej man!
Jak dlugo bedzie trzeba czekac na otwarcie rekrutacji? NIe ukrywam ze zalezy mi na czasie. I jak obecnie z wysylkami? Ostatnim razem musialem troche dluzej czekac lecz to nie zniechaca. Pozdrawiam
Link do zdjecia nieznanych mi rzeczy ;D tabletki L L i jakiś brązowawy proszek
Z tego co pamiętam to kosmita w pillsach miał:
niebieskie - Clonazolam
różowe - Flunitrazolam
białe - Etizolam
Co do brązowego proszku, być może Monster Cookie (MDPHP)
niebieskie - Clonazolam
różowe - Flunitrazolam
białe - Etizolam
Co do brązowego proszku, być może Monster Cookie (MDPHP)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Białe
predatorRC, ja straciłam zaufanie do DPD - skradziono mi część zamówienia (powinnam być wdzięczna, że cokolwiek mi zostawiono)
odebrałam chamsko otwartą paczkę i coś mi sie wydaje, że pewna osoba z wybranego przeze mnie miejsca doskonale wie co i jak i to on sobie powybierał smakołyki.
nie odważyłam się robić afery no bo wiadomo... kurde następnym razem stolica województwa, przysięgam! wrrrr!
oprócz tego incydentu niezależnego od Ciebie - naprawdę dobra robota i błagam, zmień pakowanie w końcu
produkty najwyższej klasy! warto czekać cierpliwie
odebrałam chamsko otwartą paczkę i coś mi sie wydaje, że pewna osoba z wybranego przeze mnie miejsca doskonale wie co i jak i to on sobie powybierał smakołyki.
nie odważyłam się robić afery no bo wiadomo... kurde następnym razem stolica województwa, przysięgam! wrrrr!
oprócz tego incydentu niezależnego od Ciebie - naprawdę dobra robota i błagam, zmień pakowanie w końcu
produkty najwyższej klasy! warto czekać cierpliwie
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Kaczusek, podejrzewam , że ten proch to jest A-PIHP HCL BROWN ale nie dam sobie głowy uciąć. Ja jeszcze paczki nie dostałem ale się jej spodziewam. Oczywiście jeżeli będę wiedział co to za substancje dostanę to przetestuje i recke napiszę o ile nie będzie to LSD, Hexen który mi na kardio wjeżdża i nie ruszam, oraz Alfa której również nie ruszam. Poza tym kieruję się jedną złotą zasadą. Najgorsza i najgroźniejsza substancja, to ta nieznana substancja. Jeżeli nie będę pewny co jest w samarce to nie przetestuje w ogóle
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Dwie tabsy „eti” przyjęte na raz zobaczymy co będzie
predatorRC, nigdy się nie zawiodłem i mam nadzieję, że tak pozostanie
Czekam na kapsułę
Czekam na kapsułę