Ostatni post z poprzedniej strony:
Chyba jeszcze nie wróciła - u mnie nie działa jeszcze
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Chyba jeszcze nie wróciła - u mnie nie działa jeszcze
Penterdon ogarnijpredatorRC pisze: ↑5 lata temuWitamy,
strona wróciła, zapraszamy do składania zamówień.
obniżyliśmy znaczenie ceny stymulatnów oraz szykuje się stary hexen czekamy na dostawe.
na stronie zdjecie 3MMC PILLS
Bo prawda jest taka, że w kwestii mniejszych paczek trzeba dalej czekać 14-30 dni ;| Chcesz szybko przesyłkę? Na stronie masz napisanie jakie trzeba spełnić warunki zamówienia.kolomolo88 pisze: ↑5 lata temu15 dzień od otrzymania track'a (kurier) nie działa i rakieta nie doleciała
No to powinna być informacja na stronie że czas oczekiwania to 14-30 dni, a nie 5-6dni roboczych Też skorzystałem ze zwykłego kuriera ale jakbym wiedział że czas może się tak wydłużyć to wybrałbym expres No i tracking u mnie też nie działa a dostałem nr w zeszłym tygGrzybeQ pisze: ↑5 lata temuBo prawda jest taka, że w kwestii mniejszych paczek trzeba dalej czekać 14-30 dni ;| Chcesz szybko przesyłkę? Na stronie masz napisanie jakie trzeba spełnić warunki zamówienia.kolomolo88 pisze: ↑5 lata temu15 dzień od otrzymania track'a (kurier) nie działa i rakieta nie doleciała
czasami osoby realizujace zlecenia traktuja przesyłke 30g jako reguralna przez zwykłe niedopatrzenie , tak mogło być i w tym przypdaku.Nbx61 pisze: ↑5 lata temuJa czekałem na pake lekko pomad tydzień, 10 wliczając robocze. Zamówienie poniżej 30g. Także polecam:) A 3 cmc mikro, 10/10:) Pobierać póki czas zamawiałem z monster w tym samym czasie i doszło później, nie wspominając że się chowa. Predi zawsze top 1 pod względem jakości jak dla mnie Pozdrówki