Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
SeVen
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

Nieprzeczytany post autor: SeVen » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

josiek pisze:
5 lata temu
Proszę się trzymać tematu. Nie trzeba pisać 15 postów o trackingach... Chyba każdy jest w miarę kumaty i jak mu brakuje jednej cyferki to metodą prób i błędów niech dopisuje sobie różne cyfry gdzie chce i wreszcie trafi.
Jaaaaaaa, najlepszy z najlepszych :D

Oni to chyba chcą dostać kota w worku
Ewentualnie mnie z torta wyskakującego, :D

Ale to fakt, że sami za siebie odpowiadacie, wszytko co tu piszemy ktoś tu obserwuje z wyższego stołka, ale gimbaza tego nie rozumie.. więc co? łowcy nagród za Wami wysłać, byście sobie siedli wszyscy na dupie i spokojnie wpierdalali swoje RCki... ewentualnie czekali na aktywnego traciknga
Na wszytko ma swój czas.
Chcecie Tripa, to zasłużcie na niego. Pieniądze to nie wszystko! :problem: :shh:
I jako użytkownik nalegam o waszej poufności i tajemnicy handlowej, jak i wszystkich danych. Zastrzeżenia mają tu wpływać.. aby ogarnąć wasze ciągutki.. i nie ogarnięte osobowości (patologiczne)
Klient - otwórz oczy, bo Cię zjedzą jak krzykacz z Ciebie będzie. Morda nic nie załatwisz, ani cwaniactwem... :)
Więc jaką drogą chcecie podążać?

Denerwujecie mnie znowu jak Pana P wyżej, że aż cenzura :D
Dać wam palec, zjecie rękę...
Pozdrawiam.

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Witamy,

w związku z kończącym się pierwszym miesiącem tego roku dla wszystkich klientów z FORUM DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA 4G 3CMC dowolne lub 4G 4CMC dowolne .

WYSTARCZY W KOMENTARZU DO ZAMÓWIENIA DOPISAĆ np " koniec stycznia 4G 3CMC BIG" lub " koniec stycznia 4G 4CMC POWDER " oferta ważna od teraz do 31.01 godziny 00:00
ONE AND ONLY

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

Witamy,

przypominamy o promocji !

Już niedługo konkurs !

największa nagroda aż 250G !
ONE AND ONLY

Status:
Warwick
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 193

Nieprzeczytany post autor: Warwick » 5 lata temu

predatorRC pisze:
5 lata temu
A czy zamówienie z tą promocją musi byc opłacone do konca 31 stycznia ?

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 5 lata temu

predatorRC w moim zamówieniu w komentarzu nie napisałem słów "koniec stycznia" Napisałem tylko 4G 3CMC BIG Mam nadzieję, że nie będzie problemu i uznasz komentarz :shh:
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

Ten post ma wysoką reputację.

mss5mdc pisze:
5 lata temu
predatorRC w moim zamówieniu w komentarzu nie napisałem słów "koniec stycznia" Napisałem tylko 4G 3CMC BIG Mam nadzieję, że nie będzie problemu i uznasz komentarz :shh:
nie ma problemu

Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
Warwick pisze:
5 lata temu
predatorRC pisze:
5 lata temu
A czy zamówienie z tą promocją musi byc opłacone do konca 31 stycznia ?
nie, moze zostac opłacone do 5 dni po tym czasie zamówienie jest anulowane.

Dodano po 31 minutach 33 sekundach:
wzory HEP oraz NDH
Załączniki
IMG_2092.jpg
IMG_2092.jpg (22.55 KiB)
IMG_2092 (1).jpg
IMG_2092 (1).jpg (21.6 KiB)
ONE AND ONLY

Status:
Romek3
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 9

Nieprzeczytany post autor: Romek3 » 5 lata temu

Czekamy czekamy na konkursie zaryzykuje wystartuje sprawdzę szczęście w tym roku bo do tej pory chłopy nic nigdzie nie wygrałem nawet suchar porazka

Status:
iandi
Opiowrak
Użytkownik
Reputacja: 32

Nieprzeczytany post autor: iandi » 5 lata temu

Super, wczoraj opłaciłem przedwczorajsze zamówienie :) Może uda się coś dorzucić pred?
Końcowe 4 cyfry zamówienia 9938

Status:
kolomolo88
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 72

Nieprzeczytany post autor: kolomolo88 » 5 lata temu

co obecnie u V najlepiej działa na libido?

Status:
Anonim66
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim66 » 5 lata temu

predatorRC pisze:
5 lata temu
Wiesiekpaleta pisze:
5 lata temu
Ok ludzie maja tracki w którym czekają na nadanie a ja dostałem tracka który wgl nie dziala
pewnie kolega wysłał bez jednej cyfry , napisz email

Dodano po 26 sekundach:
Neroxyn69 pisze:
5 lata temu
Witam,
Podobnie jak wiele osób tutaj nie otrzymałem odpowiedniej ilości produktu przy drugim zamówieniu, a przy pierwszym otrzymałem kompletnie inne substancje, które zapewne nie schodzą (o podobnej wartości w pln).
Po prawidłowym kontakcie ze sklepem i wynikającą z korespondencji informacją - zgodnie z poczynionymi ustaleniami pod kolejnym zamówieniem napisałem komentarz z prośbą o wysłanie zaległego produktu. Opisując cała sytuację liczyłem na prawidłowy skład drugiego zamówienia, co jednak nie nastąpiło. Zamiast substancji wysłali jej analog, a 5-tka znanej wszystkim 4-ki nie doszła w ogóle. Jestem zażenowany i sfrustrowany całą sytuacją.
Zdecydowanie odradzam wszystkim zamawianie produktów w obecnej sytuacji. Zgodnie z postami na forum nie jest to pierwszy przypadek gdy ktoś dostał inną zawartość lub zabrakło w zamówieniu określonego produktu.
Komentarze sklepu odnośnie problemów z wysyłaniem paczek, organizacją strony internetowej, promocjami czy wreszcie problemami z kradzieżami przesyłek są w obecnej sytuacji smutnym żartem.
Kontakt został uruchomiony i oczekuję na odpowiedź.
Zostałem okradziony na 185 zł. Jestem Ciekaw ile osób zostało już przez "prawilny" sklep ********.
kto akceptuje posty tej kurewskiej szmaty , jeb sie pierdolona cioto ;-)
Panie Drapieżniku, Drodzy forumowicze,
W nawiązaniu do ostatnich postów:
1) Primo - zarejestrowałem się na forum z powodu problemów jakie mnie spotkały, a przeglądam je od dawna.
2) Zachowujecie się jak fanatycy albo z policji, a znacie sytuację i macie świadomość, że wiele osób nie otrzymało paczek. Ja otrzymałem paczkę w zeszłym roku po 4 miesiącach, przedostatnią po 1,5 miesiąca.
3) bagatelizowanie problemu związanego z niepełnym zamówieniem jest dla mnie nie do zaakceptowania, a przestrzeganie innych odnośnie ewentualnych komplikacji leży w interesie tej podziemnej społeczności.
4) dwa raz pod rząd nie otrzymałem dokładnie wskazanego towaru co budzi moje wątpliwości natury moralnej, finansowej oraz nadwyręża wzajemne zaufanie. Dlaczego nie otrzymałem wskazanych produktów?
5) "kto akceptuje posty tej kurewskiej szmaty , jeb sie pierdolona cioto ;-)"
Popis inteligencji w każdym słowie. Brak profesjonalizmu na tym rynku da się wyczuć od 2012 roku - niestety...
6) Nie raz zostałem oszukany przez innych Vendorów np. przez wilczka.
7) Mam nadzieję, że sytuacja zostanie wyjaśniona, bo jak pragnę przypomnieć zostałem oszukany na dwóch ostatnich zamówieniach co do oznaczenia towaru jak i wagi produktów będąc przez to stratnym.
8) pozdrawiam wszystkich czekających na paczkę oraz kolegę z forum, który otrzymał miej niż zamówił.
9) Jeżeli myślicie, że robię to w celach wspierania konkurencji bądź, że jest z policji lub jestem internetowym trollem - to pozdrawiam waszą wyobraźnię.
Czekam na konstruktywną odpowiedź na poziomie drapieżników.

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 5 lata temu

Neroxyn69 od jak dawna czytasz to forum? Rok, dwa, trzy, a może 50 lat? Rozumiem że 185 zł spowodowało że tak się zdenerwowałeś, ze postanowiłeś się zarejestrować tu aby wszystkich ostrzec, ze vendor jest beee, scam, oszust itd, itd, tak? Takiego pierdolenia nikt nie kupi tu. Nawet paczki które do ciebie nie docierały kiedyś nie powodowały aby ostrzec innych, ale 185 zł tak. Rozumiem, ze przez te wszystkie lata, wszyscy vendorzy wysyłali Tobie towar do którego nie miałeś, żadnych zastrzeżeń co do jakości, a rakiety latały zawsze prawie perfekcyjnie i nagle w 2019 roku Kosmita spowodował, że postanowiłeś za 185 zł straty wyłonić się ze swojej anonimowości aby ostrzec wszystkich? Takich pierdoleń, choćby jak najbardziej kulturalnie napisanych ani ja ani prawie nikt nie kupi bo jesteś hejterem i nie podajesz żadnych dowodów, ŻADNYCH!!!! Takich jak ty hejterów to z tego forum powinno się usuwać!!!
predatorRC żeby nie mieć takich bezpodstawnych oskarżeń w swoim dziale, sugeruję żebyś wprowadził w swoim dziale zasadę, że każdy user który chciałby o cokolwiek oskarżyć cię, czy cokolwiek napisać na temat wysyłki, jakości towarów które otrzymał musiał napisać numer zamówienia. Cały numer, pierwsze czy ostatnie cyfry, nie ma znaczenia, tak żebyś ty wiedział i od razu mógł to sprawdzić. Tak samo jak w swoim dziele wprowadził to ThreeCrystal.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Anonim66
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim66 » 5 lata temu

mss5mdc pisze:
5 lata temu
Neroxyn69 od jak dawna czytasz to forum? Rok, dwa, trzy, a może 50 lat? Rozumiem że 185 zł spowodowało że tak się zdenerwowałeś, ze postanowiłeś się zarejestrować tu aby wszystkich ostrzec, ze vendor jest beee, scam, oszust itd, itd, tak? Takiego pierdolenia nikt nie kupi tu. Nawet paczki które do ciebie nie docierały kiedyś nie powodowały aby ostrzec innych, ale 185 zł tak. Rozumiem, ze przez te wszystkie lata, wszyscy vendorzy wysyłali Tobie towar do którego nie miałeś, żadnych zastrzeżeń co do jakości, a rakiety latały zawsze prawie perfekcyjnie i nagle w 2019 roku Kosmita spowodował, że postanowiłeś za 185 zł straty wyłonić się ze swojej anonimowości aby ostrzec wszystkich? Takich pierdoleń, choćby jak najbardziej kulturalnie napisanych ani ja ani prawie nikt nie kupi bo jesteś hejterem i nie podajesz żadnych dowodów, ŻADNYCH!!!! Takich jak ty hejterów to z tego forum powinno się usuwać!!!
predatorRC żeby nie mieć takich bezpodstawnych oskarżeń w swoim dziale, sugeruję żebyś wprowadził w swoim dziale zasadę, że każdy user który chciałby o cokolwiek oskarżyć cię, czy cokolwiek napisać na temat wysyłki, jakości towarów które otrzymał musiał napisać numer zamówienia. Cały numer, pierwsze czy ostatnie cyfry, nie ma znaczenia, tak żebyś ty wiedział i od razu mógł to sprawdzić. Tak samo jak w swoim dziele wprowadził to ThreeCrystal.
Nie rozmawiam z Tobą, jedynie przestrzegam inteligentnych ludzi. Wielu Vendorów zrobiło exit scamy.
Szkoda Kolka, natomiast aktualnie na rynku pozostał tylko drapieżnik.
Oba zamówienia są nieprawidłowe stąd moje oburzenie.
Uprzednio nie wstawiałem postów bo wszyscy mieli ten sam problem z paczkami.
Sytuacja czeka na rozwiązanie.
Czekam na post Drapieżnika.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 242

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

@mss5mdc świetna rada.
U mnie końcówka zamówienia to ".....***" i zabrakło 2 listków 1p-lsd, zamówionych/opłaconych było 5 a doleciało 3.
Oraz na wadze z 3mmc też brakowało, zamówione 5 a na czysto było 4.3
Reszta ok
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Sicario
Opiowrak
Awatar użytkownika
Farmaceuta
Reputacja: 100

Nieprzeczytany post autor: Sicario » 5 lata temu

predatorRC
Kosmito kochany, będę wdzięczny jak ktoś z ekipy da radę dokopać się do mojego maila z zapytaniem o tracking, gdyż brakuje 1 cyfry a to może być każda i w każdym miejscu :wave:
Jeżeli pomogłem, zostaw + :wave:
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw :E

Obrazek

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

Jeśli administratorzy nie będa ogarniac tutaj to my przestaniemy tu odpisywac.

nie ma pisania tutaj ze brakowalo listkow 1p-lsd

po drugie aby jaka kolwiek gwarancje uwzględić prosze pisać na [email protected]
z załaczonym zdjęciem zawartości i nr przesyłki , odpowiedzi proszę się spodziewać nawet do 48h !

Dodano po 24 sekundach:
Sicario pisze:
5 lata temu
predatorRC
Kosmito kochany, będę wdzięczny jak ktoś z ekipy da radę dokopać się do mojego maila z zapytaniem o tracking, gdyż brakuje 1 cyfry a to może być każda i w każdym miejscu :wave:
zapewne jak to czerwoni to S na końcu ;-)
ONE AND ONLY

Status:
Sicario
Opiowrak
Awatar użytkownika
Farmaceuta
Reputacja: 100

Nieprzeczytany post autor: Sicario » 5 lata temu

predatorRC
Ok, tracking bangla ale przesyłka jeszcze nie nadana. Czekam cierpliwie :thumbup:
Jeżeli pomogłem, zostaw + :wave:
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw :E

Obrazek