predatorRC pisze: ↑5 lata temu
Wiesiekpaleta pisze: ↑5 lata temu
Ok ludzie maja tracki w którym czekają na nadanie a ja dostałem tracka który wgl nie dziala
pewnie kolega wysłał bez jednej cyfry , napisz email
Dodano po 26 sekundach:
Neroxyn69 pisze: ↑5 lata temu
Witam,
Podobnie jak wiele osób tutaj nie otrzymałem odpowiedniej ilości produktu przy drugim zamówieniu, a przy pierwszym otrzymałem kompletnie inne substancje, które zapewne nie schodzą (o podobnej wartości w pln).
Po prawidłowym kontakcie ze sklepem i wynikającą z korespondencji informacją - zgodnie z poczynionymi ustaleniami pod kolejnym zamówieniem napisałem komentarz z prośbą o wysłanie zaległego produktu. Opisując cała sytuację liczyłem na prawidłowy skład drugiego zamówienia, co jednak nie nastąpiło. Zamiast substancji wysłali jej analog, a 5-tka znanej wszystkim 4-ki nie doszła w ogóle. Jestem zażenowany i sfrustrowany całą sytuacją.
Zdecydowanie odradzam wszystkim zamawianie produktów w obecnej sytuacji. Zgodnie z postami na forum nie jest to pierwszy przypadek gdy ktoś dostał inną zawartość lub zabrakło w zamówieniu określonego produktu.
Komentarze sklepu odnośnie problemów z wysyłaniem paczek, organizacją strony internetowej, promocjami czy wreszcie problemami z kradzieżami przesyłek są w obecnej sytuacji smutnym żartem.
Kontakt został uruchomiony i oczekuję na odpowiedź.
Zostałem okradziony na 185 zł. Jestem Ciekaw ile osób zostało już przez "prawilny" sklep ********.
kto akceptuje posty tej kurewskiej szmaty , jeb sie pierdolona cioto
Panie Drapieżniku, Drodzy forumowicze,
W nawiązaniu do ostatnich postów:
1) Primo - zarejestrowałem się na forum z powodu problemów jakie mnie spotkały, a przeglądam je od dawna.
2) Zachowujecie się jak fanatycy albo z policji, a znacie sytuację i macie świadomość, że wiele osób nie otrzymało paczek. Ja otrzymałem paczkę w zeszłym roku po 4 miesiącach, przedostatnią po 1,5 miesiąca.
3) bagatelizowanie problemu związanego z niepełnym zamówieniem jest dla mnie nie do zaakceptowania, a przestrzeganie innych odnośnie ewentualnych komplikacji leży w interesie tej podziemnej społeczności.
4) dwa raz pod rząd nie otrzymałem dokładnie wskazanego towaru co budzi moje wątpliwości natury moralnej, finansowej oraz nadwyręża wzajemne zaufanie. Dlaczego nie otrzymałem wskazanych produktów?
5) "kto akceptuje posty tej kurewskiej szmaty , jeb sie pierdolona cioto
"
Popis inteligencji w każdym słowie. Brak profesjonalizmu na tym rynku da się wyczuć od 2012 roku - niestety...
6) Nie raz zostałem oszukany przez innych Vendorów np. przez wilczka.
7) Mam nadzieję, że sytuacja zostanie wyjaśniona, bo jak pragnę przypomnieć zostałem oszukany na dwóch ostatnich zamówieniach co do oznaczenia towaru jak i wagi produktów będąc przez to stratnym.
8) pozdrawiam wszystkich czekających na paczkę oraz kolegę z forum, który otrzymał miej niż zamówił.
9) Jeżeli myślicie, że robię to w celach wspierania konkurencji bądź, że jest z policji lub jestem internetowym trollem - to pozdrawiam waszą wyobraźnię.
Czekam na konstruktywną odpowiedź na poziomie drapieżników.