Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Ja wybralem ekspres i czekalem 2 tygodnie (przez pomylke).
Wydaje mi sie ze powyzej 30g to priorytetowe przygotowanie orderu do wysylki.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
K86
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 36

Nieprzeczytany post autor: K86 » 6 lata temu

predatorRC czy ja też mogłabym prosić o rozmowę na meilu z kimś z kolei m palisalam wcześniej jak z człowiekiem a nie z osobą "niekompetentną" która tak na prawdę nie ma o niczym Pojecia i odpisuje na odpier***!!! Rozumiem że jest full meilu na które musicie odpisać, ale pisząc kilkanaście zdań, wyjaśniając coś, pytając o kilka rzeczy dostaje odpowiedz "tak" albo " nie wiem". Jesteśmy doroslymi ludźmi także odpowiadanie w taki sposób jest trochę nie na miejscu... Tymbardziej jak się pyta o konkrety
Chodzi o zamowienie 00593***

Wiadomość moderatora josiek

NIE PISZEMY NUMERÓW ZAMÓWIEŃ!!!!!

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 6 lata temu

Czy sa jakies komplikacje?
Czy wyszly paczki?
Mozna proaic o tracking?

Tak.

%-)

Status:
powdermaster
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 86

Nieprzeczytany post autor: powdermaster » 6 lata temu

Ludzie to debi*e :clap: Naprawde nie mozna poczekac chwile? To juz nie beda te czasy gdy po 24h macie pake, jak ktos tego nie skuma to wspolczuje :E
Sprawdzalem preda ostatnie trzy miesiace, kazda paka doszla do 1,5tyg i nie bylo problemow. Raz na mailu jest ktos inny tak czulem bo odpisuje mi dluzsze wiadomosci a raz ktos mi odpisuje wlasnie tak nie zrozumiale, ale ja nic do tego nie mam bo moge poczekac 1,2dni. Jak ktos ma takie cisnienie to radze sobie zroboc zapasy w roznych miejscach albo isc na detox. To nie sklep RTV albo spozywczy, napraede duzo zamwoien jest i trzeba umiec to bezpiecznie zalatwic. Ale po co pomyslec chwile skoro Ty zaplaciles Ty chcwsz juz teraz. Jak chcesz jzu teraz to mozesz i miec z niemilymi Panami, spoko.

Status:
Hun
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Hun » 6 lata temu

Czyli paki dochodzą do tyg czy nic się nie zmieniło i trzeba poczekać z miesiąc kurier 25zl

Status:
Kaczusek
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 46

Nieprzeczytany post autor: Kaczusek » 6 lata temu

Hun
powdermaster jak to napisał powder dokładnie to nie te czasy już ;) Trzeba się liczyć ze do 2tyg maksymalnie :D ja tak przynajmniej zawsze miałem u preda forma za 25zl ;) czerwonymi . ludzie ich jest dwoje bo podobno Kobieta dołączyła do ekipy... zobaczcie ile osób pisze o paczki a ile osób nawet nie pisze albo nie siedzi na takich forum i składa zamowienia... Pred dobrze dba o zapakowanie i wszystko żeby nie było przypału ... zrozumcie to i tyle a jak macie cisnienie to idźcie sobie na ulice... i od kogoś ;)
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie ;) Z gory dzięki ! :thumbup:

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3408

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

Czasy mamy takie, a nie inne! Mogę jedynie potwierdzić słowa przedmówców, że 99% osób ma takie parcie i ciśnienie, że szkoda słów. Czasy szybkich przesyłek na obecną chwilę się skończyły i nie wrócą (no chyba, że w PL nastaną czasy depenalizacji). Zależy Wam na czasie to rozplanujcie sobie zakupy tak, aby nie było przestoju. Różnica między zwykłą a szybką paczką to tylko 35 zł (tak kurwa wiele?). Ja osobiście nie narzekam, bo po prostu nie mam do tego powodów... wobec moich zamówień i czasu dostawy nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń do predatorRC
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
powdermaster
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 86

Nieprzeczytany post autor: powdermaster » 6 lata temu

Mi wystarczylo pol miesiaca zeby sie przyzwyczaic do aktualnej sytuacji do tego dwa miesiace szukalem dobrego punktu u siebie i juz wszystko jet git. Wystarczy troche opanowania i myslenia :)

Status:
SeVen
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

Nieprzeczytany post autor: SeVen » 6 lata temu

I tak kończy się weekend.
PS: A nawet trzeba się liczyć z tym, że nigdy nic nie wiadomo haha

Status:
Anna Popek
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Anna Popek » 6 lata temu

Hej powdermaster.

Problem chyba jest troszkę bardziej złożony niż ciśnienie :)
Mogę dodać, że sama czekam na pakę już 3 tygodnie.
Track u czerwonych wskazuje, że nie została im przekazana (co potwierdza też helpdesk) a od V otrzymuję wciąż info, że wyleciała... gdzie, kiedy, jak, do kogo i pod jakim trackiem już nie informuje.
Dodam, że przez ten czas wysłałam do V 4 maile z pytaniem... odpisał na 3 tak lakonicznie, że nie wiadomo nic.

Zdaję sobie sprawę, że 'roboty' jest dużo ale odpisywanie na akord spławiając interesanta to słaby kontakt.
Szkoda, bo ostatnia paka była moim powrotem do niego i miło zaskoczyła jakością...

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

Dwie rakiety dotarły w ekspresowym tempie (bo tak też była wybrana forma wysyłki = express)

Wszystko w ekspresie! Czyli w tym samym tygodniu przyszło.
Pakowanie - 10/10
Hermetyczność pakowania - 10/10

Oficjalnie mówię - 3CMC ICE - bardzo dobre
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Bezsennn
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Bezsennn » 6 lata temu

Kolejna kapsuła wylądowała trzyma predi poziom :) 4 dni i kapsuła na miejscu najdroższą opcja :) a na pokładzie MMC zupełnie inne niż z ubiegłego tygodnia:) ma siłę ma moc ale o tym skrobne później:)

josiek :*

Status:
oyabi
Blister
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: oyabi » 6 lata temu

od tygodnia etykieta wydrukowana, lecz paka nie wysłana, mam nadzieje ze wyleci w tym tygodniu

Status:
Bezsennn
Narkotykacz
Newbie

oyabi
A jaka opcją zamawiales?

Status:
Bezsennn
Narkotykacz
Newbie

josiek
Tak jak wyżej Josiek pisze najlepiej zamawiać najdroższą opcja i wtedy jest szybko bezpiecznie i wporzadeczku:)

Status:
oyabi
Blister
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: oyabi » 6 lata temu

Bezsennn NIE PODAJEMY NAZW PRZEWOŹNIKÓW za 25zlotych, ale to i tak przekracza już granice czasowe