Ostatni post z poprzedniej strony:
Przecież stara śpiewka co chwilę ktoś pisze nie dochodzi track nie działa i tak w kółko. POCZEKAC I TYLE.Oczywiście, że wszystko dochodzi, ale wy byście chcieli od razu natychmiast.
Temat wałkowany w kółko.
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Przecież stara śpiewka co chwilę ktoś pisze nie dochodzi track nie działa i tak w kółko. POCZEKAC I TYLE.Ten post ma wysoką reputację.
czekam na wyjasnienie mojego zamowienia, ale tak jak i poprzednio utrzymuje ze nie ma szans na wyjebkepredatorRC pisze: ↑5 lata temuWitam , planujemy jakas mega promocje z nowa stroną , jaki odczynnik chcielibyście zobaczyć w promocyjnej cenie ?
Dodano po 4 minutach 10 sekundach:
i jeszcze jedno dobrze na różowym forum nawijają z fejk kont ostanie 4 posty to wszystko ustawione komentarze ;-D
najsmiesniejsze ze nikt z tych domniemanych oszukanych osób nie napisze maila bo oczywiste jest że nic takiego nie miało miejsca jebane kurwy z różowego !
GalaktycznaMoc pisze: ↑5 lata temu
Pisałeś bo jesteś ścisnieniowany i to żaden wstyd. Też tak miałem przy ostatnich poważnych perturbacjach przedświątecznych. Express i trochę cierpliwości. Wszystko dojdzie
Wyleciała. Pisałem ponieważ nigdy nie miałem u tego Vendora takiej sytuacji zebym tak długo czekał na nadanie gołąbka .
odpiszemy zaraz.