Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
karabinczyk
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: karabinczyk » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

gheorgherr
Same here please contact mail

Status:
iandi
Opiowrak
Użytkownik
Reputacja: 32

Nieprzeczytany post autor: iandi » 5 lata temu

kurde też chce swoje bitcoiny z powrotem.Predi jest szansa abyś pozwracał wpłaty?

Status:
moro9999
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: moro9999 » 5 lata temu

Żart wielki żart !!czekam od miesiąca u **** a teraz u predatora o co tu chodzi kasa zamrożone

Wiadomość moderatora

NIE rozmawiamy w dziale partnerskim sklepu o innych sklepach!

Status:
kolomolo88
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 72

Nieprzeczytany post autor: kolomolo88 » 5 lata temu

Piszcie co tam sobie chcecie, siejcie farmazony, ja wiem swoje. Nigdy nie zawiodłem się na predatorRC i jestem pewny, że i tym razem nie będzie inaczej! Wrzućcie na luz i spokojnie czekajmy na powrót sklepu :wave:

Status:
drut5
Szczur
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: drut5 » 5 lata temu

witam

okres wakacyjny i akcja mocarz :clap:

Status:
powdermaster
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 86

Nieprzeczytany post autor: powdermaster » 5 lata temu

Zachowujecie się jakby żaden nie brał pod uwagę wtopy/zamrożenia przy każdym zakupie a tak się powinno do tego podchodzić bo to nie spożywczak.
Moim zdaniem pred potrzebuje czasu na ogarnięcie sporu rzeczy bo nikt nie myśli jak wygląda organizacja takiego sklepu(tym bardziej jak to nie jest korporacja). Każdy dostanie z nadwyżka jak zwykle gdy wróci. Tymczasem bądźcie ludźmi a nie cpakami bez duszy. Czasem po prostu nie da się wprowadzić pewnych zmian bez zastopowania realizacji zamówień. Ja wiem jedno, przeżyłem takie z 4 odkąd znam Predatora i zawsze otrzymałem to co miałem.

Status:
priap
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 169

Nieprzeczytany post autor: priap » 5 lata temu

powdermaster
przeżyłem kilka migracji czy kompletnej zmiany oprogramowania sprzedaży w małych i średnich firmach, i w żadnej nie było przestoju dłuższego niż 2 dni, a to i też tylko i wyłącznie z powodu nieprzewidzianych zdarzeń. Ale co ja tam wiem :problem:
A może kosmita po prostu leci odpocząć na niebiańskiej riwierze w galaktyce jednorożca :mrgreen:

Status:
MaVPL
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 60

Nieprzeczytany post autor: MaVPL » 5 lata temu

moro9999 pisze:
5 lata temu
Żart wielki żart !!czekam od miesiąca u **** teraz u predatora o co tu chodzi kasa zamrożone
Ten sam ból dupy mam prze okrutny, tam drobne i tu drobne zamrożone ...

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 539

Nieprzeczytany post autor: kej » 5 lata temu

czy przerwa ktora zostala ogloszona dzisiaj tyczy sie rowinez zamowien ktore w poniedzialek "zostaly wyslane"?[zmienil sie status: Zrealizowane (przesyłka wysłana)] nie wiem czego sie spodziewac, doleci ta paka normalnie czy mam niby czekac miesiac az ogarniecie?
predatorRC,

Status:
Lucasek
Ssak
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Lucasek » 5 lata temu

powdermaster pisze:
5 lata temu
Zachowujecie się jakby żaden nie brał pod uwagę wtopy/zamrożenia przy każdym zakupie a tak się powinno do tego podchodzić bo to nie spożywczak.
Moim zdaniem pred potrzebuje czasu na ogarnięcie sporu rzeczy bo nikt nie myśli jak wygląda organizacja takiego sklepu(tym bardziej jak to nie jest korporacja). Każdy dostanie z nadwyżka jak zwykle gdy wróci. Tymczasem bądźcie ludźmi a nie cpakami bez duszy. Czasem po prostu nie da się wprowadzić pewnych zmian bez zastopowania realizacji zamówień. Ja wiem jedno, przeżyłem takie z 4 odkąd znam Predatora i zawsze otrzymałem to co miałem.

Ale ziomek zrozum ze przed zakupem nikt nie dostaje zadnego info od preda ze bedzie sie czekalo dluzej niz zwykle (a powinien), ja placac za expressa dostane pewnie pake dopiero za 2 miesiace zamiast rzekomych 2-3dni, Jezeli vendor jasno pisze ile zajmuje wyslanie przesylki to powinien sie tego trzymac albo zmienic informacje
Gdyby kazdy z gory wiedzial przed zakupem ze bedzie czekal 4 tygodnie zamiast 4 dni to by przeciez nie bylo nawet o tym ani jednego posta

Status:
AlcoFetus
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: AlcoFetus » 5 lata temu

Niespokojnym szczurkom powiem, że coś się zaczęło ruszać w dobrą stronę. Powinno dotrzeć przed terminem. :wave:

Status:
ChicagoBulls
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 66

Nieprzeczytany post autor: ChicagoBulls » 5 lata temu

MaVPL
Widzę że i ty spadłeś z deszczu pod rynne też masz track jak w innym sklepie znowu nie rusza w podróż.
grr do 26.05 niemam zamaru czekać aż to wyleci bo płaciłem tydzień temu.
Powtórka z rozrywki k**** mać
Zgodnie z przewidywaniami z przed 5 stron
Byczas pisze:
5 lata temu
Ja nwm z tą holką coś nie tak inny V resend po 2 tygodniach niemocy w opuszczeniu holki a teraz tracking od piątku a gołąb jeszcze nie ruszył w drogę pachnie jak trailer. Kolejnego resend mam świadomość że się "trzęsie" i panikuje ale po po doświadczeniach z ostatniego pół mc to zrozumiałe i wybaczalne.
Uspokój mnie ktoś albo wyśmiej
:'V jak vic*... Vendor

Termin dostawy nie został przekroczony więc kosmitą głów mailami nieśmiece
Tylko pytam o publiczną opinie
Hejka.
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Status:
Wiesiekpaleta
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Wiesiekpaleta » 5 lata temu

Ja tez się domagam zwrotu btc. Taka informacja powinna byc wyświetlana prxy składaniu zamówienia. Nie mogę sobie pozwolić na 3 tyg czekania...

Rozumiem ze problemy mogę byc ale w takiej sytuacji powinni się zachować jak profesjonaliści i odesłać btc

Status:
Fejzbuk44
Ssak
Newbie
Reputacja: 17

Nieprzeczytany post autor: Fejzbuk44 » 5 lata temu

Jak nie wysylacie to pooddawajcie bitcoiny i kase chociaz.kurwa co za szczescie,rok czasu nie zamawialem,czekalem bo zawsze jakies problemy to i prosze jest nastepny...

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3285

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Gargameli pisze:
5 lata temu

Wiadomość moderatora G@rgameli

Panie/Panowie predatorRC, wyjaśnił stanowisko oraz kwestie techniczne. Na obecną chwilę proszę nie spamować forum od tego jest e-mail sklepu. Tam zostaną udzielone odpowiedzi oraz wyjasnione wszelkie kwestie i sprawy związane z Waszymi zamówieniami oraz paczkami.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3128

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

proponuje wyl mozliwosc komentowania na jakis czas 8-)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)