Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Esimek
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 22

Nieprzeczytany post autor: Esimek » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

predatorRC,
Dacie radę do mnie zawsze wszystko dolatywało :) Ludzie to się musza cierpliwości nauczyć :D

Status:
devilclick
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: devilclick » 5 lata temu

Ja również nie dostałem większej części zamówienia z zeszlego miesiaca wiec radze sie uzbroic w cierpliwosc, miejmy nadzieje ze wszystko trafi tam gdzie powinno

Status:
Tracer
Dyso-sensei
Newbie
Reputacja: 25

Nieprzeczytany post autor: Tracer » 5 lata temu

predatorRC,

Kosmito możesz wyczyscic baze klientów sklepu, w ogole czy masz zamiar wykonać w tym kierunku kroki?

Status:
polak1985
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: polak1985 » 5 lata temu

Niestety ciężka współpraca.. Rozumiem duża ilość zamówień, dużo e-mail ale olewanie w sytuacji gdzie zawinili uważam nie jest na miejscu. Na stronie widniała i widnieje informacja, ze jest na stanie hexen, po zapytaniu e-mailowym również otrzymałem taka wiadomość, po przelaniu BTC cisza.. w ******* dostałem od nich jakiś nie wiadomo skąd numer paczki(bo nie nadali jej) wiec uważam ze tak nie powinna wyglądać współpraca.. W nie****** w końcu napisał ktoś ogarnięty i normalny od nich, ze nie maja na stanie i będzie w poniedziałek, przepraszając wiec akurat zachowanie na poziomie... Ale niestety na tym się to skończyło, bo od poniedziałku cisza, ani paczki, ani zwrotu pieniędzy o które poprosiłem po weekendzie, skoro w dalszym ciągu nie ma towaru, ani odpowiedzi na e-maile... Panowie tak sie nie robi! Wiec skoro nie potraficie odpisać na e-mail, i w normalny sposób załatwić sprawy to przekazuje innym to w jaki sposób podchodzicie do klienta.

Wiadomość moderatora josiek

a dzisiaj jest środa

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

polak1985, w poniedziałek było święto ZAPOMNIAŁEM, chłopaki wysyłają zamówienia od wtorku, hexen przyszedł we wtorek. PAKA PEWNIE DZISIAJ WYLECIAŁA, A JAK NIE TO WYLECI JUTRO.

Dzisiaj od rana pilnowałem tego by wszystkie zaległe paki wyleciały.
Oczywiście skończył się kleferein i będzie w poniedziałek.

NIE JESTEM W STANIE OGARNĄĆ WSZYSTKIEGO A DZISIAJ NIESTETY NIE MIAŁEM JESZCZE CZASU WEJŚĆ NA MAILA. JAK NIE DZISIAJ W NOCY TO JUTRO RANO POSTARAM SIĘ ODPOWIEDZIEĆ. JAKBYŚCIE ZOBACZYLI NA MAILU CO LUDZIE PISZĄ TO BYŚCIE ZROZUMIELI, ŻE CZASEM PO PROSTU NIE MAM OCHOTY TAM NAWET ZAGLĄDAĆ.

NA STRONIE DODAŁEM

LISTĘ WYSYŁKOWĄ GENERUJEMY CO NIEDZIELĘ RANO, WTEDY STATUS SIE ZMIENIA ZE ZAMOWIENIE ZREALIZOWANE, TWORZONE SĄ WSZYSTKIE TRACKINGI I PAKI SĄ WYSYŁANE OD PONIEDZIAŁKU DO
PIĄTKU.

TO ZNACZY ŻE ZAMÓWIENIE MOŻE WYLECIEĆ W CZWARTEK DOPIERO.

PROSZĘ SKOŃCZYĆ UŻYWAĆ TERMINÓW "ZAPŁACIŁEM ZA EXPRESS" ITD ITD BO KAŻDY PŁACI TYLE SAMO ZA WYSYŁKĘ Z JEDNEGO KRAJU DO DRUGIEGO.

JAK KTOŚ MNIE PYTA WE WTOREK CZY JAK ZAMÓWI TO CZY PAKA DOJDZIE NA PIĄTEK BO POTRZEBUJE NA GWAŁT.... dlatego treści te zniknęły ze strony.
ONE AND ONLY

Status:
kwasnypapier
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: kwasnypapier » 5 lata temu

A jutro orędziu ogarniesz maile? :thumbup: ?

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

kwasnypapier, tak, jutro nie mam nic innego do roboty. :)

polak1985,
WYSYŁKA: 24H - PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE ...
szkoda, ze od ponad tygodnia nie wysłaliście paczki i dodajecie na stronie, ze jest coś czego fizycznie nie macie na stanie o czym sami napisaliście e-mailowo , do tego ytając czy napewno jest - również dostałem wiadomość ze jest dostępny... I jeszcze wysyłacie jakiś fikcyjny numer przesyłki ze niby została nadana i z bulwersem odpisujecie „co mówi tracking” .. Chyba nie tedy droga- nawet w tej branży.
W poniedziałek miało być to co zamówiłem i miała być wysłana paczka! Co wy wyprawiacie i do tego robicie debili z ludzi.
Zwroccie mi BTC które wysłałam za towar którego nie ma w dalszym ciągu i skończcie te szopkę!

Zamówienie zmieniło status 04.10 - ręcznie zrobiłem tracking DLA HURTOWNIKA Z OSOBNYM NADAWCĄ, TAK ŻE TYLKO JEDNA PAKA LECI Z TAKIMI DANYMI NADAWCY. TRACKINGI ROBIMY WCZEŚNIEJ BO JEDNAK NIE DA SIĘ ROBIĆ ICH NA BIEŻĄCO, ZA DUŻY BAŁAGAN.

PRZEKAZAŁEM DO OSÓB PAKUJĄCYCH.
PISAŁEM WCZEŚNIEJ JAKIE BYŁY SYTUACJE Z PRACOWNIKAMI ŻE NIE WIEDZIELIŚMY CO JEST NA MAGAZYNIE BO NAS NIE INFORMOWALI, ALE KTO BY TAM CZYTAŁ CO PISZEMY

PAKA LECI SPRAWDZIŁEM TRACKING - MAM GO WKLEIĆ TUTAJ CZY PRZESTANIESZ ROBIĆ SZOPKĘ?

Pan pytał gdzie paka, odpowiedziałem na biegu - co mówi tracking - napisałeś że jestem bezczelny - odpisałem, że przepraszam że to natłok pracy i że sprawdziłem i że czekamy na hexen który bedzie w poniedzialek - potem pytanie czy wyleci tak jak napisalem - to odpisalem, że w Holandii było swięto i tylko ja pracuje i paka wyleci we wtorek - na co pan odpisał "CIEKAWE CO JESZCZE WYMYSLISZ" +
Właśnie straciłeś kolejnych zajebistych klientów przez swoje irytujące zachowanie, ale jak widać na załączonym obrazku zbytnio się tym nie przejmujecie- powodzenia..
.

czyli to było pierwsze i ostatnie zamówienie?
Szkoda, ale może to i lepiej bo pierwszy raz spotkałem się z takim parciem.

Wszystko z poślizgiem zamknie się w dwóch tygodniach KTÓRE POWINIENEŚ SOBIE ZAWCZASU POLICZYĆ BO TO NIE SĄ ZAKUPY SPOŻYWCZE ONLINE.

pozdrawiam

PS "Zamówienie 03.06 - nadana 11.06"

PS2: PRZYZNAJĘ CI RACJĘ, ŻE TREŚCI NA STRONIE SĄ MYLĄCE, NOWA STRONA W DRODZE.

PS3: I ROZUMIEM, TEŻ BYM SIĘ WKURWIŁ JAKBY KTOŚ POWIEDZIAŁ, ŻE COS JEST A POTEM TEGO NIE MA I STARAM SIĘ UNIKAĆ TAKICH SYTUACJI.

KLAROWNE INFO TYLKO NA [email protected]
ONE AND ONLY

Status:
polak1985
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: polak1985 » 5 lata temu

Ja rozumiem natłok pracy- ale proszę spojrzeć na sprawę ze strony klienta. Zwłaszcza ze nie małe pieniądze były wysłane i patrząc na cała sytuacje odebrałem to po prostu tak jak napisałem..
dla sprostowania - paka już idzie!

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

polak1985, rozumiemy to bardzo doskonale :) ogólnie takie paki mają priorytet i tak by było jakby pajac nie olał tego, że nie było towaru ...

Ja też tu tylko pracuje i staram się wyprowadzić predatora na jeszcze wyższy poziom ale czasem jest zonk :)
Mam nadzieję że nowa strona powstanie jak najszybciej, bo sam bym edytował te bzdury co są tam powypisywane w niektórych zakładkach .

NA TEN MOMENT TO TYLKO GWARANCJA DOSTAWY 100% się tam zgadza :E
ONE AND ONLY

Status:
Tracer
Dyso-sensei
Newbie

predatorRC,

zapytam ponownie bo kosmita chyba przeoczyl. Macie zamiar wyczyscic baze klientow dla naszego bezpieczeństwa? nie lubie jak ktos mnie ignoruje a widze przy tym ze czyta posty od innych i im odpowiada.

pisze to ludzie i w waszym interesie, moze jakies poparcie? taka moja mala refleksja

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

Tracer, w końcu ruszyły prace nad aktualizacją strony i planowane jest dodanie takiej opcji w menu klienta, żebyście mogli sami czyścić swoje historie zamówień, tylko myślimy jeszcze jak to ugryźć z ogólnym licznikiem "poprawnie zrealizowanych zamówień" bo co Ci po usunięciu historii jak będzie napisane "Ilość poprawnie zrealizowanych zamówień: 35" :E

ODPISAŁEM NA KILKA MAILI A TU NAGLE:
You are temporarily banned from sending because of spammy or undeliverable emails. Please use Report Bug if you think this is an error. Sending frozen for 48 more hour(s).
:E
ONE AND ONLY

Status:
reproduktor
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 51

Nieprzeczytany post autor: reproduktor » 5 lata temu

prefatorRC nadal nie wiem co z moim hurtowym zamówieniem? Paka miała wylecieć we wtorek a nadal nie mam tracking u. To już trzecie zamówienie gdzie mam same problemy. Zrezygnowałem z reschip u drugiej paki na rzecz trzeciego zamówienia a tu nadal problem.

Status:
Cacper
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Cacper » 5 lata temu

Witam wujku Predi a kiedy będziecie zaległe zamówienia wysyłać z przed przerwy technicznej z końca kwietnia początek maja zero odpowiedzi na jakich kolwiek zamówienia opłacone bylo i cisza do teraz jak robić kolejne zakupy jak nie dostajemy tego za co płacimy a cały czas coś nowego robicie zamiast zrobić coś nowego w kierunku zamówień zaległych co się dzieje jestem hurtownikiem nie detal a i tak nie było tego co obiecacie po co to ludzie w końcu odejdę z tad ale opinie wystawia wiec będzie syf a chyba nie zwijacie interesu pomału co bo to tak wygląda zapasy się kończą może już na zawsze bo coś nie tak jest drugi miesiąc i zero odzewu lekcewarzycie starych klientów a szukanie nowych klientów nowy klient lepiej niech się s
Trzyma zakupami dopóki wszystko się Nie wyjaśni oddadzą co nasze moja rada w tędy będzie 1000% zaufania ....pozdrawiam ekipe predatora ..... Maila piszesz i piszesz i cisza ....

Status:
Tracer
Dyso-sensei
Newbie

predatorRC,

wykruszacie sie vendorzy a przy zlapaniu baza klientow podana na tacy. w ogole nei da sie konta usunac z waszej strony, nie lepiej czyscic baze klientow profilaktycznie/systematycznie co pare mies? na logike, nikt już normalny nei wyrabia sobie historii zamowien dla gratisow.. ( nie widze problemu robic reset co 3/6mies)

bede co jakis czas wracac do tematu - kwestia bezpieczenstwa powinna byc wszystkim tu zgromadzonym priorytetem.

dziekuje za odpowiedz

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

reproduktor, pisz na maila z tytułem "repro dopek"

Cacper, że co ? PISZ NA MAILA tytuł "HURT DOPEK '

Tracer, usuwamy konta na życzenie, mówiłem aktualizacja strony nadchodzi.

PS. Mam nadzieję, że mail już działa.

EDIT: Kurwa nie działa :evil:
ONE AND ONLY

Status:
Anonim5
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim5 » 5 lata temu

Cacper, jak taką łamaną polszczyzną piszesz to co się dziwisz, że tyle czekasz na odp..Jedno "zdanie" u Ciebie zajmuje większość całego tekstu, który napisałeś. Pomyśl o ile czytelniej by było gdybyś użył kropek, przecinków i wielkich liter zaczynając nowe zdanie. Zanim Ci dojdzie paka od predatorRC, łap słownik w ręce i ucz się ojczystego języka.