Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC,Dacie radę do mnie zawsze wszystko dolatywało Ludzie to się musza cierpliwości nauczyć
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC,Wiadomość moderatora josiek
WYSYŁKA: 24H - PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE ...
szkoda, ze od ponad tygodnia nie wysłaliście paczki i dodajecie na stronie, ze jest coś czego fizycznie nie macie na stanie o czym sami napisaliście e-mailowo , do tego ytając czy napewno jest - również dostałem wiadomość ze jest dostępny... I jeszcze wysyłacie jakiś fikcyjny numer przesyłki ze niby została nadana i z bulwersem odpisujecie „co mówi tracking” .. Chyba nie tedy droga- nawet w tej branży.
W poniedziałek miało być to co zamówiłem i miała być wysłana paczka! Co wy wyprawiacie i do tego robicie debili z ludzi.
Zwroccie mi BTC które wysłałam za towar którego nie ma w dalszym ciągu i skończcie te szopkę!
.Właśnie straciłeś kolejnych zajebistych klientów przez swoje irytujące zachowanie, ale jak widać na załączonym obrazku zbytnio się tym nie przejmujecie- powodzenia..
You are temporarily banned from sending because of spammy or undeliverable emails. Please use Report Bug if you think this is an error. Sending frozen for 48 more hour(s).