Ostatni post z poprzedniej strony:
MDPHP is pure noradrenaline, its way less euphoric than php or pihp but way more compulsive than these two. It's easier to overdose mdphp to sum up for me its not a drug od choice, coz' im searchin for dopamine rush but if ure fun of strong kick and u like speed even in overhelming form than it could be a good shot.Predator-rc - PROMOCJE
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - PROMOCJE
Dzięki za odpowiedź i informacje . Znam zarówno dobre, jak i złe mdphp. Niektóre partie były fantastyczne do vapo, podczas gdy inne były śmieciami. Mam nadzieję, że ten jest dobrej jakości i nadaje się do odparowania. Kiedy znalazłem dobry mdphp 2 lata temu, pomyślałem, że łatwiej jest poradzić sobie z bieżącymi potrzebami ponownego dawkowania niż zarówno pihp, jak i php ... ale wszystkie one są głupim „lekiem z wyboru”
(Google translator)
(Google translator)
Predator-rc - PROMOCJE
Lassegurra, google trans... Polish is better than mine haha, very very good, they did some job, even full sentences make sense, grammar, punctuation points, fucking crazy!
I tried mdphp freebase that vaped great and mdphp crystal that was only for sniff.
Both of them no euphoria just pure speeed ugh,
Not for me
I tried mdphp freebase that vaped great and mdphp crystal that was only for sniff.
Both of them no euphoria just pure speeed ugh,
Not for me
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Predator-rc - PROMOCJE
"Week of RC love..."
Milosc nie zna granic
Milosc nie zna granic
Predator-rc - PROMOCJE
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Predator-rc - PROMOCJE
predatorRC, odezwij się sprawę mam a nie odpisujesz mi na meila w sprawie reshipu. ;/
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Predator-rc - PROMOCJE
Objaśni mi ktoś bo nie mogę z banera wydedukować, czy jak mam np. już 10g czegoś za 200zł powiedzmy + na to reszta zamówienia oczywiście to te 20% ceny jak dodam do tego produkco mam to jest:
-10g za 200zł + 20% do tych 200zł i wtedy dostane ilość jaka wyjdzie
-czy 10g za 200zł + ilość jaka wychodzi za te 20% osobno jak za osobny produkt
Predator-rc - PROMOCJE
Musisz zrobić min. zamienię na 250zł i później w uwagach zaznaczyć, że chcesz skorzystać i promocji.ChemicznySzajs pisze: ↑4 lata temuObjaśni mi ktoś bo nie mogę z banera wydedukować, czy jak mam np. już 10g czegoś za 200zł powiedzmy + na to reszta zamówienia oczywiście to te 20% ceny jak dodam do tego produkco mam to jest:
Predator-rc - PROMOCJE
ChemicznySzajs, bardzo proste.
Zamawiasz 10g 3mmc, dostajesz 12g.
Dotyczy tylko wybranego produktu.
Musisz napisac haslo i produkt ktorego chcesz wiecej w komentarzu.
Zamawiasz 10g 3mmc, dostajesz 12g.
Dotyczy tylko wybranego produktu.
Musisz napisac haslo i produkt ktorego chcesz wiecej w komentarzu.
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
Predator-rc - PROMOCJE
Ten post ma wysoką reputację.
Nie do końca. Pobierasz za 1000zł np 3cmc to w ramach promocji masz 200zł za które możesz dobrać jakiegoś produktu w tej cenie, czyli np przy 3cmc będzie to 9g
No no
Hehehehe buzi :*
Taaa, najbardziej przy eufo
ONE AND ONLY
Predator-rc - PROMOCJE
Właśnie o to mi chodziło że nie doliczamy tego do sumy np. 3cmc wziętego tylko jak by to była osobna pozycja w koszyku i nie mamy za 1200 tylko za 1000 i za 200.predatorRC pisze: ↑4 lata temuNie do końca. Pobierasz za 1000zł np 3cmc to w ramach promocji masz 200zł za które możesz dobrać jakiegoś produktu w tej cenie, czyli np przy 3cmc będzie to 9g