Ostatni post z poprzedniej strony:
luki985, ale skoro się nie znam na tym, nie będę kombinować i ryzykować wiec wolę zamówić.Prezent ! - Synteza 4mmc !!!
Prezent ! - Synteza 4mmc !!!
Ale ja nigdy nie mówiłem ze analog ma jakiś podjazd do oryginału. Oryginał miałem przyjemność testować raz w swojej karierze, i nie da się opisać tego słowami jak bylo pięknie
Zamówisz ale co zamówisz
Czystość z neta 4-mmc to daje wiele do życzenia to raz.
Dwa czy faktycznie to 4-mmc ?
Cena płacisz xxx razy więcej za to cena jak zrobisz sam to są grosze mniej jak 3zl\g.
Robisz 100g wyrzucasz sprzęt czyli butelka strzykawka i szmata na której odsaczaleś lub kupujesz prowizoryczny zestaw do filtracji wina. Jedynie maska gazowa zostaje ale zawsze możesz powiedzieć że używasz chemi na budowlanej gdzie też w niektórych przypadkach jest potrzebna.
3 max h i takie 100g masz z czystością 96%.
Jak chcesz mieć mega duże krysztly wyglądem przypominające meth musisz poczekać parę dni ale za to masz Kozak sprzęt.
Czystość z neta 4-mmc to daje wiele do życzenia to raz.
Dwa czy faktycznie to 4-mmc ?
Cena płacisz xxx razy więcej za to cena jak zrobisz sam to są grosze mniej jak 3zl\g.
Robisz 100g wyrzucasz sprzęt czyli butelka strzykawka i szmata na której odsaczaleś lub kupujesz prowizoryczny zestaw do filtracji wina. Jedynie maska gazowa zostaje ale zawsze możesz powiedzieć że używasz chemi na budowlanej gdzie też w niektórych przypadkach jest potrzebna.
3 max h i takie 100g masz z czystością 96%.
Jak chcesz mieć mega duże krysztly wyglądem przypominające meth musisz poczekać parę dni ale za to masz Kozak sprzęt.
- Załączniki
-
- Screenshot_20210927-083744_Gallery.jpg (107.05 KiB)
Ale ja się nie znam i nie będę bawić w jakieś syntezy. Wolę kupić analog a jak będę miał okazję to na rejonie pobiore od ziomka. Tyle
No dokładnie tak xD Ciekawe czy wgl gra jest warta świeczki Ile jebania dla 10g jest i wgl?
Warta myślę że jest, i jak już robić to nie 10 tylko właśnie większe ilości. Ale większym ryzykiem jest ugotowanie.
Ryzykiem? W sensie że sobie przypał robimy czy trudniej wiecej ugotować?
Level11, Ty dalej swoje. Dobra masz książkę kucharską i robisz coś wg tego samego przepisu któryś raz i dlaczego to zawsze nie smakuje tak samo ?
Dodano po 22 sekundach:
To że ma się przepis nie znaczy że wszystko się uda zrobić dobrze.
Dodano po 22 sekundach:
To że ma się przepis nie znaczy że wszystko się uda zrobić dobrze.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Bracie syntezę opisałem tu masz wyniki. I powiedz mi czy widzisz na pierwszy rzut oka jakość
Tu masz czysty 97% sól 4mmc HCl.
Jedynie w butelce z soku lub wódki.
Czystość = cena.
Tu masz czysty 97% sól 4mmc HCl.
Jedynie w butelce z soku lub wódki.
Czystość = cena.
- Załączniki
-
- pobrane (11).jpeg (363.31 KiB)
-
- pobrane (3).jpeg (507.8 KiB)
-