Ostatni post z poprzedniej strony:
Na trzeźwo w kraju chyba nie bardzo:) nie da się. Kardiolog prawde ci powieProblemy z sercem
Problemy z sercem
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Problemy z sercem
Polecam regularne picie Głogu+Serdecznika lekarskiego w mocniejszych wersjach na jakiś czas (po 2 torebki/2 łyżeczki), oba zioła są do wzmacniania serca i właśnie bólu w klatce piersiowej.
Co 2dni też mocne wywarki z zielonej herbaty (3 łyżeczki, aż liście wypełnią szklankę) to dobrze uspokaja organizm i serce, oraz czyści (chociaż nie wiem czy akurat to może wyczyścić takie 3cmc czy Hexen )
Tak czy siak, mnie pomogło jak byłem w gorszym stanie sercowym.
Co 2dni też mocne wywarki z zielonej herbaty (3 łyżeczki, aż liście wypełnią szklankę) to dobrze uspokaja organizm i serce, oraz czyści (chociaż nie wiem czy akurat to może wyczyścić takie 3cmc czy Hexen )
Tak czy siak, mnie pomogło jak byłem w gorszym stanie sercowym.
Problemy z sercem
priap, Oczywiście że tak wiesz teraz dużo sportu uprawiam szczególnie jazda rowerem mi służy ale na przykład zmiana pogody źle wpływa na moje samopoczucie ,wiesz ta wada wiąże się z umiarkowanym brakiem dopływu tlenu tlenu do mózgu,no i w związku z tym nie zawsze ale często występują zawroty głowy.
Problemy z sercem
Dziekuje za miłe słowa co do tej wiadomości wyżej, że biorę diagnozy z tego forum i żebym leczył się na głowę,.. Spokojnie tylko czysto informacyjnie, jak i co było u innych
Problemy z sercem
Problemy z sercem lepiej umawiać z kardiologiem. Najważniejsze to badania bez tego nie uda się ustalić gdzie leży problem. Ja osobiście polecam glog tabletek bardzo dobry na serce
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)