Ciemnoksieznik pisze: ↑1 rok temu
jakisdziwnytyp, co z interakcjami z ketonami? Wrzucałeś może doksylaminę po tańcach na 3CMC/4CMC? Zaciekawiła mnie ta substancja. Jeszcze niedawno była na receptę, teraz jest OTC, więc może faktycznie chociaż trochę ułatwi skołatane nerwy po całonocnych tańcach i wyciszy do snu?
Raz po maratonie weekendowym z 3CMC zarzuciłem "końską" dawkę, bo chyba z 4 czy 5 tych noctisów i nie wiem czy to było rozsądne zdrowotnie, ale odespałem i wypocząłem dość ładnie.
Raz też po zjedzeniu całej paki jakiegoś benzo które brałem przed snem, bo cierpię na kure*ską bezsenność nie mając już właśnie benzo noctis pomógł mi też zasnąć jedną czy dwie noce po skończeniu się benzo, ale później już niestety nie pomagał i musiałem się męczyć z zasypianiem.
Dodano po 3 minutach 44 sekundach:
PS. Z tą bezsennością to też ciekawa sprawa, bo najlepszym lekiem na nią jest w moim przypadku właśnie detox od wszystkiego, prowadzenie normalnego trybu życia, regularne posiłki, brak alkoholu (to od dwóch lat) itd. Ale weź tu się powstrzymaj, żeby nie zaburzyć na nowo tego wszystkiego jakimś małym melanżem.