Witam kieruje do was może głupie może nie pytanko , typu ( z czym mogę zmieszać liquid żeby , no wiadomo

działało ) sam tylko jestem palaczem zwyklego ziółka , a co do szybkich rzeczy to tylko jakies tabsy czy feta , reszta jakoś mnie nie kręci , ale może i zacznie jeśli podacie dobre pomysły , wiem że kumpel dostał hexe po 2 próbach przejscia przez granice , z tego co mówił tak z butów wypierdalało że musiał z solą morska mieszać i nawet jak juz miał ostatki i przemieszane tak ze nawet nie wiadomo czy tam cos hexy bylo ale nadal było dobre ,ale pomijając ( sorrki taka bania że wene do pisania mam

) z tego co mówił dodawał hexe do olejku po paru buchach patrzyl sie w jedno miejsce na monitorze ^^ przez ponad 2 h , pytałem go co do czegos z apteki bo to człowiek aptekarz , wchodzi do apteki i juz wiedzą po co trio , ale znow wracając do tematu , zalezy mi na efektcie pobudzenia i też osobny przepis na efekt euforii jaki otrzymujemy z normalnego zioła , nie chce zbytnio sie truć także weźcie to pod uwage , sam olejek z zioła drogo wychodzi zeby kupic co dopiero zrobic , z tego co tu czytam fejkziolo czy hasz byl , nie znam sie jestem zielony

co do waszych specyfików , bo nie jestem zwolennikiem dopków , nie chciałbym żebyście proponowali mi cos w stylu mocarza czy innych podobnych rzeczy , zalezy mi na czymś dobrym i mało szkodliwym , oczywiscie tez nie drogo

jeśli kogoś poruszy to ze mówię na tej stronie że nie jestem zwolennikiem , mówie to tylko dlatego że straciłem 5 kolegów przez te specyfiki , i to wszystko w pół roku kiedy trafiłem do ośrodka a na śląsk zaczeły dopalacze wchodzic ale juz tak na poważnie i rozdawano je za darmo , oczywiście wszyscy słabi woleli po taniosci i teraz leżą na cmentarzu , ja raz sporbowałem i wiem ze to nie dla mnie , jedynie jak juz to hexe vaporyzowalem alfe czy co to tam miał i jeszcze jakieś nazwy podawał ale jakoś nie miałem głowy zeby zapamietac , prosiłbym o dobre sposoby tanie i sposob w jaki moge nabyc dany specyfik , z góry dzięki i sorry za książke ale niestety pisze to w stanie porobienia także bierzcie to pod uwage :p