Pierwotnie to miało iść na priv do mojego zaprzyjaźnionego eksperta tryptodyso, więc treść będzie taka, jak miała być na priva, bo mi się nie chce przerabiać
Ale pomyślałem, że jednak wrzucę tutaj, to może ktoś inny się również wypowie.
A i też z porad skorzystają inni.
Za konstruktywne porady obiecuję tłuste kciuki
Chciałbym przetestować gratisy od Sorted.
Zjebałem ich za paskudne etykiety, nie chciałbym niepotrzebnie zjebać za sam towar
A wręcz chętnie bym pochwalił, bo widzę, że to fajny sklep i się stara.
Czyli chciałbym przetestować te rzeczy tak, żeby było należycie.
Mam od nich
- Etizolam - ale ten to znam, więc wiem, jak testować
- IRDA-21
- NSI-189
- Noopept - jego, co prawda znam ale tylko z piguł i nie wiem, jak postąpić z proszkiem.
No więc moje pytania są takie:
1. Jak się do tego najlepiej zabrać, żeby najlepiej skorzystać z działania?
2. Jakie ilości i w jakich odstępach czasowych byś zalecił na początek?
3. Jaka metoda aplikacji najlepiej Ci podchodziła? Sniff, czy pod jęzor?
3. Wspominałeś coś o miksowaniu IRDY z NSI. Na początek chciałbym każdą spróbować osobno a potem ten miks. Pamiętam, że podawałeś najlepsze proporcje, chyba na czacie. Możesz mi je przypomnieć?
4. Mam przyjaciela wychodzącego z depresji. Pamiętam, że o którejś z tych substancji mówiłeś, że pomagała Ci w stanach depresyjnych. Która to była? Chętnie bym mu doradził, żeby spróbował.
5. No i ogólnie jeśli Ci coś jeszcze do głowy przyjdzie, to wal. Nie wiem np. sugerowana kolejność testowania albo odradzana kolejność. Czy cokolwiek innego.
Z góry dzięki.
Prośba o doradzenie w temacie przetestowania: nootropy
Prośba o doradzenie w temacie przetestowania: nootropy
1. Wykorzystaj tak; 40mg idry w dzień w który wiesz, ze będziesz miał sporo rzeczy do zrobienia, u mnie działa od razu i raczej do wykorzystania doraźnie.
Noopept 10-15mg x3 dziennie pod język bądź sniff. Tutaj jakis dluzszy czas zazywanie. Nsi-189 40-80mg raz dziennie, do dwóch ewentualnie, najlepiej rano przed śniadaniem oral nadaje sie w chwilach gdy masz jakieś depresje, problemy z samopoczuciem i orientacją w terenie.
2.W sumie wszystko w pierwszym ująłem do czego, ile i czas, także noopept jakoś co 4h. Nsi-189 wystarczy na 6h, idra na 5h i nie dorzucac bo ciężko spać.
3.Noopept najlepszy pod jęzor, nsi-189 najlepszy oral, idra-21takze oral.
3(tutaj pewnie miało być 4).Proporcje takie; 30-40mg idry i 40mg nsi, dobry mix na jednoczesne pobudzenie do pracy i wielozadaniowości, ale jednocześnie stabilizuje humor, nastrój i nie powoduje takiego roztrzepania, każde zadanie można zacząć i skończyć. Nsi także może zniwelowac to takie podkurw*****e po noopepcie
4.nsi-189 pomaga w depresji, np jeśli masz leki antydepresyjne i nie działają nic na Ciebie to z 30mg nsi codziennie zaczną one działać i odczujesz różnice. Tutaj ostrożnie gdyż nie znamy interakcji, ale potwierdzone dzialanie wzmacniające. Sam nsi-189 także może pomoc głównie stabilizując nastrój, ze nie będzie jak hustawka.
5. Moja rada jest taka; idra-21 u mnie powoduje z czasem tolerancję gdy jem ja codziennie wiec jem ja juz tylko w dni gdy czuje sie nie wyspany a mam masę roboty, wtedy wszystko idzie bardzo dobrze wiec u mnie jakoś raz na tydzień biorę 40mg. Nsi-189 używam około 3 razy w tygodniu, mam nerwice i na takie dni mi pomaga bo da sie przeżyć dzień ze spokojem W inne dni noopept leci. No i myślę, ze nie ma sensu mieszać idry z noopeptem. Oraz uwaga potem z psychodelikami! Działają mocniej! Pozdro!
Noopept 10-15mg x3 dziennie pod język bądź sniff. Tutaj jakis dluzszy czas zazywanie. Nsi-189 40-80mg raz dziennie, do dwóch ewentualnie, najlepiej rano przed śniadaniem oral nadaje sie w chwilach gdy masz jakieś depresje, problemy z samopoczuciem i orientacją w terenie.
2.W sumie wszystko w pierwszym ująłem do czego, ile i czas, także noopept jakoś co 4h. Nsi-189 wystarczy na 6h, idra na 5h i nie dorzucac bo ciężko spać.
3.Noopept najlepszy pod jęzor, nsi-189 najlepszy oral, idra-21takze oral.
3(tutaj pewnie miało być 4).Proporcje takie; 30-40mg idry i 40mg nsi, dobry mix na jednoczesne pobudzenie do pracy i wielozadaniowości, ale jednocześnie stabilizuje humor, nastrój i nie powoduje takiego roztrzepania, każde zadanie można zacząć i skończyć. Nsi także może zniwelowac to takie podkurw*****e po noopepcie
4.nsi-189 pomaga w depresji, np jeśli masz leki antydepresyjne i nie działają nic na Ciebie to z 30mg nsi codziennie zaczną one działać i odczujesz różnice. Tutaj ostrożnie gdyż nie znamy interakcji, ale potwierdzone dzialanie wzmacniające. Sam nsi-189 także może pomoc głównie stabilizując nastrój, ze nie będzie jak hustawka.
5. Moja rada jest taka; idra-21 u mnie powoduje z czasem tolerancję gdy jem ja codziennie wiec jem ja juz tylko w dni gdy czuje sie nie wyspany a mam masę roboty, wtedy wszystko idzie bardzo dobrze wiec u mnie jakoś raz na tydzień biorę 40mg. Nsi-189 używam około 3 razy w tygodniu, mam nerwice i na takie dni mi pomaga bo da sie przeżyć dzień ze spokojem W inne dni noopept leci. No i myślę, ze nie ma sensu mieszać idry z noopeptem. Oraz uwaga potem z psychodelikami! Działają mocniej! Pozdro!
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!