Prośba o doradzenie w temacie przetestowania: nootropy

Ogólne dyskusje na temat research chemicals. Opisy tripów na różnych odczynnikach oraz propozycje ich mixów.
Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee
Autor tematu
Reputacja: 953

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 6 lata temu

Pierwotnie to miało iść na priv do mojego zaprzyjaźnionego eksperta tryptodyso, więc treść będzie taka, jak miała być na priva, bo mi się nie chce przerabiać :P
Ale pomyślałem, że jednak wrzucę tutaj, to może ktoś inny się również wypowie.
A i też z porad skorzystają inni.
Za konstruktywne porady obiecuję tłuste kciuki
:D

Chciałbym przetestować gratisy od Sorted.
Zjebałem ich za paskudne etykiety, nie chciałbym niepotrzebnie zjebać za sam towar :)
A wręcz chętnie bym pochwalił, bo widzę, że to fajny sklep i się stara.
Czyli chciałbym przetestować te rzeczy tak, żeby było należycie.

Mam od nich
- Etizolam - ale ten to znam, więc wiem, jak testować
- IRDA-21
- NSI-189
- Noopept - jego, co prawda znam ale tylko z piguł i nie wiem, jak postąpić z proszkiem.

No więc moje pytania są takie:
1. Jak się do tego najlepiej zabrać, żeby najlepiej skorzystać z działania?
2. Jakie ilości i w jakich odstępach czasowych byś zalecił na początek?
3. Jaka metoda aplikacji najlepiej Ci podchodziła? Sniff, czy pod jęzor?
3. Wspominałeś coś o miksowaniu IRDY z NSI. Na początek chciałbym każdą spróbować osobno a potem ten miks. Pamiętam, że podawałeś najlepsze proporcje, chyba na czacie. Możesz mi je przypomnieć?
4. Mam przyjaciela wychodzącego z depresji. Pamiętam, że o którejś z tych substancji mówiłeś, że pomagała Ci w stanach depresyjnych. Która to była? Chętnie bym mu doradził, żeby spróbował.
5. No i ogólnie jeśli Ci coś jeszcze do głowy przyjdzie, to wal. Nie wiem np. sugerowana kolejność testowania albo odradzana kolejność. Czy cokolwiek innego.

Z góry dzięki.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 372

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 6 lata temu

1. Wykorzystaj tak; 40mg idry w dzień w który wiesz, ze będziesz miał sporo rzeczy do zrobienia, u mnie działa od razu i raczej do wykorzystania doraźnie.
Noopept 10-15mg x3 dziennie pod język bądź sniff. Tutaj jakis dluzszy czas zazywanie. Nsi-189 40-80mg raz dziennie, do dwóch ewentualnie, najlepiej rano przed śniadaniem oral nadaje sie w chwilach gdy masz jakieś depresje, problemy z samopoczuciem i orientacją w terenie.
2.W sumie wszystko w pierwszym ująłem do czego, ile i czas, także noopept jakoś co 4h. Nsi-189 wystarczy na 6h, idra na 5h i nie dorzucac bo ciężko spać.
3.Noopept najlepszy pod jęzor, nsi-189 najlepszy oral, idra-21takze oral.
3(tutaj pewnie miało być 4).Proporcje takie; 30-40mg idry i 40mg nsi, dobry mix na jednoczesne pobudzenie do pracy i wielozadaniowości, ale jednocześnie stabilizuje humor, nastrój i nie powoduje takiego roztrzepania, każde zadanie można zacząć i skończyć. Nsi także może zniwelowac to takie podkurw*****e po noopepcie :D
4.nsi-189 pomaga w depresji, np jeśli masz leki antydepresyjne i nie działają nic na Ciebie to z 30mg nsi codziennie zaczną one działać i odczujesz różnice. Tutaj ostrożnie gdyż nie znamy interakcji, ale potwierdzone dzialanie wzmacniające. Sam nsi-189 także może pomoc głównie stabilizując nastrój, ze nie będzie jak hustawka.
5. Moja rada jest taka; idra-21 u mnie powoduje z czasem tolerancję gdy jem ja codziennie wiec jem ja juz tylko w dni gdy czuje sie nie wyspany a mam masę roboty, wtedy wszystko idzie bardzo dobrze wiec u mnie jakoś raz na tydzień biorę 40mg. Nsi-189 używam około 3 razy w tygodniu, mam nerwice i na takie dni mi pomaga bo da sie przeżyć dzień ze spokojem :D W inne dni noopept leci. No i myślę, ze nie ma sensu mieszać idry z noopeptem. Oraz uwaga potem z psychodelikami! Działają mocniej! :D Pozdro!
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!