Ostatni post z poprzedniej strony:
Haha moze i tak,kiedy bede mogl pisac na chat i pw? Bo widze ze nie moge teraz.Przywitaj się!
Przywitaj się!
Snake
Gdy nadejdzie koniunkcja planet, a wody morza czerwonego znów się rozstąpią, gdy na wawelu znów smok będzie żył, a w Polsce zapanuje dobrobyt spowodowany legalizacją wszelakich rzeczy, nadejdzie dzień chwały, dzień w którym napisać na czacie będziesz mógł wiadomość, ale kiedy to nastanie? Nie wiadomo, to tylko majaki ślepej wiedźmy.
A poważnie - indywidualnie uwalniamy, bo niebezpieczne nastały czasy.
Gdy nadejdzie koniunkcja planet, a wody morza czerwonego znów się rozstąpią, gdy na wawelu znów smok będzie żył, a w Polsce zapanuje dobrobyt spowodowany legalizacją wszelakich rzeczy, nadejdzie dzień chwały, dzień w którym napisać na czacie będziesz mógł wiadomość, ale kiedy to nastanie? Nie wiadomo, to tylko majaki ślepej wiedźmy.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea
Przywitaj się!
Snake
Bądź twardy.
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Bądź twardy.
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
smok! ma urlop! a wiedźma jest na balatach!krysztalowy pisze: ↑6 lata temuSnake
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Przywitaj się!
krysztalowy
Jakby co ja czekam na PW i chat, ostatnio Josiek zadawał pytania na które ja znałem odpowiedz ale nie mam możliwości odpisać.
Jakby co ja czekam na PW i chat, ostatnio Josiek zadawał pytania na które ja znałem odpowiedz ale nie mam możliwości odpisać.
Przywitaj się!
Sleep to dream tonight
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea
Przywitaj się!
Hej wszystkim. Jestem Albert z Albani.
Jestem tutaj bo z jednym ziomki przesiaduja a drugi mi mówił żeby wpadł poczytać parę tematów trzeci ledwo zipie że mordy spoko jesteście.
Co tam?
Jestem tutaj bo z jednym ziomki przesiaduja a drugi mi mówił żeby wpadł poczytać parę tematów trzeci ledwo zipie że mordy spoko jesteście.
Co tam?
Przywitaj się!
Adwokat
Właśnie wszamałem parówki z lewka i już nie jestem głodny A co do sklepów to każdy wybierze to co uważa, chociaż ja należę głównie do "kosmicznych klientów". Bardziej napisz jaki rodzaj subst. cie interesuję to mogę podpowiedzieć co najlepsze.
Właśnie wszamałem parówki z lewka i już nie jestem głodny A co do sklepów to każdy wybierze to co uważa, chociaż ja należę głównie do "kosmicznych klientów". Bardziej napisz jaki rodzaj subst. cie interesuję to mogę podpowiedzieć co najlepsze.
Przywitaj się!
No wiesz, lubię serotonin, eufroyki, pillsy i coś co by mnie zaskoczyło.
Widzę, że można z kimś podyskutować i spokojnie coś zorganizować hihi
Widzę, że można z kimś podyskutować i spokojnie coś zorganizować hihi
Przywitaj się!
Fajny spid, strzał dopaminy i mocno podbite libido to 3-cmc Mikro.
Wyważona euforia na której ogarniasz, i jest bardzo fajnie to 3-mmc, są teraz też pillsy
Bardzo mocna euforia a la MDMA to 4-cmc BC Limited, koniecznie oralnie.
Bardziej żywa euforia sniffem to 4-cmc Moonrock, ale też mocno zabiera.
To są sorty u Prediego, ale też część znajdziesz u 3C i Legalnych.
To mówiłem ja, Jarząbek.
Przywitaj się!
Tam to nie wiem, bo jeszcze "tam" nie byłam! Ale tu w miarę stabilnie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Przywitaj się!
Witam znajome twarze jak i nowe. ^^
W tym dziale dzidy łapie, haha za swoją głupotę, więc nie polecam głupoty.
Siemanko
W tym dziale dzidy łapie, haha za swoją głupotę, więc nie polecam głupoty.
Siemanko