Przywitaj się!

Luźne dyskusje nie związane bezpośrednio z tematyką forum.
Status:
omenpl
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: omenpl » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

siema co tam słychać jestem starym gościem i ogólnie lubie grać w gry np hitman dobry

Status:
Andy
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Andy » 4 lata temu

Siemanko ludzie :)

Status:
Ramzes99
Ssak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 26

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Ramzes99 » 4 lata temu

Jako nowy członek, witam wszystkich forumowiczów :D
Generalnie zaglądam tu już od około 3lat bo wiele tu ciekawych dyskusji i jako że mam aktualnie troszke wiecej wolnego czasu to postanowiłem się zarejestrowac :mrgreen:
A teraz troche o mnie i mojej przygodzie wiadomo z czym. Mam 21lat, studiuje mechanike i budowe maszyn z czego też można wywnioskować że moją pasją może byc motoryzacja (w moim przypadku bardziej w kierunku motocykli takie 60/40% z autami). Swoją przygode z chemią zaczalem 3lata temu gdy ktos na parkingu koło klubu podbil do mnie z workiem pełnym niebieskich tesli (dobrego sortu nie to co bylo pozniej...). Wtedy nie kupilem ale wzialem kontakt a potem kumpel w klubie pomogl mi przelamac strach przed pierwszym razem i tak sie zaczelo. Wiele krążków probowalem ale najlepiej wspominam poczatki jak chodzilem i zagadywalem nieznajomych ludzi a potem na sali techno lapalem laserki i tanczylem jak w jakims transie :E
Potem poznałem kolege który mial futerko i zaczely sie ciagi. Potem kryształ. Pamietam wtedy był taki ze malutki szczurek i pospieszalem znajomych zebysmy jak najszybciej poszli do klubu, gadka i euforia też mega ale nie potrafilem w miejscu ustac a do muzyki mnie wyginalo wiec nie bylo jak gadac. Potem sie troche za bardzo rozpedzilem i przez cały rok prawie codziennie ładowałem. Najdłużej bez ani minuty snu udało mi sie wytrzymac 13 dni choc ostatnie 3dni juz tracilem przytomnosc i miałem takie mroczki ze czasem ledwo co widzialem a w ostatni dzien jak wysiadalem z auta to mnie odcielo wpadlem do niego i w sumie nie wiem po jakim czasie sie ocknałem. Po calorocznym ciagu przyszedl czas na psychiatryk, przez rok sie leczylem (ale te leki jakos nie wiele daly). Teraz wsm zmadrzalem i 2 razy w miesiacu sobie cos wrzuce ale skutki tej przygody dalej dosyc mocno odczuwam.
Wybaczcie ze takie długie starałem sie jak najkrocej ale kumpel podrzucil dobry temat :mrgreen: :mrgreen:
Mógłbym jeszcze pisac i pisac ale to i tak juz chyba za duzo :crazy:

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
insanemaid
Reputacja: 376

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: insanemaid » 4 lata temu

Witam :)

Status:
kikus
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 23

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: kikus » 4 lata temu

Bruno: What is your biggest gun..? Do you need to use lubrication with that gun? How far can you put that up the poopenschafte before its dangerous?

I am going to be the biggest Austrian celebrity since Hitler!!!!

HELLO WORLD!!! :) Im baaaaack! I live in austria! Im EU child! I love RC!!!!!

Status:
Ziombwoy
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 3

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Ziombwoy » 4 lata temu

Zdarzyło mi się, już napisać jakiś post na forum, ale nie zaszkodzi się przywitać, SIEMANKO, jestem pewien, że zostane tu na dłużej :D Jakieś tam doświadczenie mam, ale przypuszczam, że ze starymi wyjadaczami z forum nie mam co się równać, w każdym razie zdobywam aktualnie expa co i jak i mam nadzieję, że uda mi się być w miarę aktywnym na forum, bo niejednokrotnie czas neistety na to nie pozwala.
Zainteresowania: kultura hip-hop, duchowość, zarabianie hajsu i ogólny rozwój osobisty tak to nazwijmy oraz kilka pomniejszych zajawek, o których wspominać nie chce, bo dopiero planuje się nimi zając a są czasochłonne, lekko zbliżone do tematyki forum :mrgreen: Mam nadzieje, że sie polubimy mordeczki:D pis joł

Status:
elkie
Dyletant
Newbie

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: elkie » 4 lata temu

yo
przerobiłem wiele tematów w życiu, teraz się tak orientuje pobieżnie co tam słychać w zakamarkach sieci

Status:
mateusz2654
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: mateusz2654 » 4 lata temu

Naukowiec,
Witam moich wszystkich ziomów narmomanow

Wiadomość moderatora

scalono

Status:
orzechova
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 14

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: orzechova » 4 lata temu

siemanko, naczytałam się o microdosing i oto jestem, oprócz 1p-lsd planuję jeszcze zakup growkitu grzybków- kiedyś hodowałam boczniaki w piwnicy :P

Status:
Ukrytydave
Blister
Newbie
Reputacja: 9

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Ukrytydave » 4 lata temu

Witam wszystkich! :D Pierwszy raz w życiu zechciałem się aktywnie udzielać na jakimś forum. Jestem fanem wszystkiego co eufo+speed od RC po produkty z ulicy, które szybkość mają w nawie :lol:
Totalnie nie nadaje się do zioła i innych palanek. Wolę tańczyć sam w domu o 3 rano niż leżec zjarany bez ruchu :lol: :lol:

Status:
Snake Shadow
Psychonauta
Awatar użytkownika
Pyton
Reputacja: 480

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Snake Shadow » 4 lata temu

Cześć wszystkim!
Byłem wieloletnim fanem białka (żółta, różowa, meta smaro/silikono podobna itd.) serwowanych metodą iv. Miałem też swój romans z brązem po którym na długo została mi chęć barwienia białka co by kop był fajniejszy. Obecnie po 10 letniej przerwie nie mając żadnych kontaktów z dawnym towarzystwem, nie wiedząc skąd w ogóle wziąć białko i czy to nadawałoby się do iv, zainteresowałem się RC, i tak znalazłem to forum.
Półtora miesiąca temu poznałem 3CMC. Wcześniej przeczytałem sporo info tutaj, jak i na hypeku, na podstawie których uznałem, że to nadaje się na podanie iv. Reszta to historia, która już tutaj się pisze...

Dzięki ekipie dopka za awansoawnie na usera. Pozdro!
Solid State Society

Status:
Latawiec
Blister
Newbie

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Latawiec » 4 lata temu

Witam Was !

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3406

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

Latawiec pisze:
4 lata temu
Witam Was !
Witamy Cię !
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Latawiec
Blister
Newbie

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Latawiec » 4 lata temu

Pozdrawiam wszystkich co lecą wysoko ! Nie h wiatr nam sprzyja w żagle

Status:
bruh
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: bruh » 4 lata temu

siemaneczko, cieszę się bardzo ze znalazłem to forum, pomogło mi wiele zrozumieć w sprawach na które nigdzie nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi, pozdro 5
\______________
to lubię :shock: :shock: :shock:

Status:
Anonim67
Newbie

Przywitaj się!

Nieprzeczytany post autor: Anonim67 » 4 lata temu

Witam jestem Bulionen Rosołowym najbardziej lubię towarzystwo kurczaka i innych przypraw