Puchnięcie

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 214

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: KacprowskY » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

z tym brzuchem to serio dziwna sprawa.. Po 3mmc oral wieksze uboki niz 4cmc :problem:
by KacprowskY

Status:
Piotr2k
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Piotr2k
Reputacja: 577

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: Piotr2k » 4 lata temu

Dziwne, mnie po każdym RC wycina jakbym miał startować w Sopocie :E

Status:
CzarnyMurzyn
Psychonauta
Awatar użytkownika
Czarnymurzyn
Reputacja: 376

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: CzarnyMurzyn » 4 lata temu

Ona85gw pisze:
5 lata temu
Ktoś, coś??
Jak jesteś w ciągu to nerki strasznie dostają po dupie. Ponadto raczej nie można tego nazwać opuchlizną. Właściwsze są obrzęki. Ma to związek z zatrzymywaniem wody w organizmie. Paradoksem jest to, że taka sytuacja występuję zarówno przy przewodnieniu jaki niedowodnieniu. Głowną przyczyną w Twoim przypadku może być brak mikroelementów. Dodatkowo skoro "puchną" nogi na takim obszarze ciała ma to związek z niewydolnością żylną???. Jest to dość specyficzny objaw dla kilku jednostek chorobowych lub??? Ciężko się odnieść.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=

Status:
Pigulak
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pigulak
Reputacja: 124

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: Pigulak » 4 lata temu

Niewiem skąd pobieracie takie mmc, ale u mnie zupełnie odwrotnie 3MMC wręcz dużo delikatniejsze dla organizmu i lepsze daje efekty od okropnego chlorowca 4CMC.
Auuuuuu lecą Świry :twisted:

Status:
Anonim70
Newbie

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

Kamilwajha pisze:
4 lata temu
Ogolnie dzisiejsze 3mmc to jakies trutki, mi zawsze puchnie brzuch w okolicy wątroby, kostki i nogi, serduszko dostaje i wątroba, dlatego wiecej juz nie skosztuje tego "specyfiku"
poważnie ? a skąd pobierałeś ?
ja ci powiem ,że 60tka zeszła od konca kwietnia do lipca i serio zero uboków a ładowałem nawet po 3g solo w jeden wieczór-noc

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie
Reputacja: 21

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: Kamilwajha » 4 lata temu

Piotr2k, Piotr2k, jak mam tak po wódzie, Pigulak, ty akurat jestes rckowym avengersem :)Przybysz, w sumie to od kilku zaprzyjaźnionych v i najbardziej toksyczne gówno było od chemcentre.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
Anonim70
Newbie

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

Kamilwajha pisze:
4 lata temu
Piotr2k, Piotr2k, jak mam tak po wódzie, Pigulak, ty akurat jestes rckowym avengersem :)Przybysz, w sumie to od kilku zaprzyjaźnionych v i najbardziej toksyczne gówno było od chemcentre.
Ja zapewne jak zauważyłeś jestem zwolennikiem 3mmc i w sumie nic więcej do szczęścia mi nie potrzebne . biorę od preda i jestem zawsze mega zadowolony .
Właśnie gołąbek w drodze mam nadzieje ,że na weekend będzie :D

A od od chemcentrum nawet nie przypominało w działaniu 3mmc tu się zgodzę z tobą ale nie zatrułem się bo miałem tylko sampel 0.35g :E

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie
Reputacja: 21

Puchnięcie

Nieprzeczytany post autor: Kamilwajha » 4 lata temu

Przybysz, ja dostałem trochę więcej, ale poszło do kibla, generalnie jak juz słysze 3mmc to mówię, nie dziękuję
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.