Ostatni post z poprzedniej strony:
z tym brzuchem to serio dziwna sprawa.. Po 3mmc oral wieksze uboki niz 4cmcPuchnięcie
Puchnięcie
Jak jesteś w ciągu to nerki strasznie dostają po dupie. Ponadto raczej nie można tego nazwać opuchlizną. Właściwsze są obrzęki. Ma to związek z zatrzymywaniem wody w organizmie. Paradoksem jest to, że taka sytuacja występuję zarówno przy przewodnieniu jaki niedowodnieniu. Głowną przyczyną w Twoim przypadku może być brak mikroelementów. Dodatkowo skoro "puchną" nogi na takim obszarze ciała ma to związek z niewydolnością żylną???. Jest to dość specyficzny objaw dla kilku jednostek chorobowych lub??? Ciężko się odnieść.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Puchnięcie
Niewiem skąd pobieracie takie mmc, ale u mnie zupełnie odwrotnie 3MMC wręcz dużo delikatniejsze dla organizmu i lepsze daje efekty od okropnego chlorowca 4CMC.
Auuuuuu lecą Świry
- Status:
Puchnięcie
poważnie ? a skąd pobierałeś ?Kamilwajha pisze: ↑4 lata temuOgolnie dzisiejsze 3mmc to jakies trutki, mi zawsze puchnie brzuch w okolicy wątroby, kostki i nogi, serduszko dostaje i wątroba, dlatego wiecej juz nie skosztuje tego "specyfiku"
ja ci powiem ,że 60tka zeszła od konca kwietnia do lipca i serio zero uboków a ładowałem nawet po 3g solo w jeden wieczór-noc
Puchnięcie
Piotr2k, Piotr2k, jak mam tak po wódzie, Pigulak, ty akurat jestes rckowym avengersem Przybysz, w sumie to od kilku zaprzyjaźnionych v i najbardziej toksyczne gówno było od chemcentre.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
- Status:
Puchnięcie
Ja zapewne jak zauważyłeś jestem zwolennikiem 3mmc i w sumie nic więcej do szczęścia mi nie potrzebne . biorę od preda i jestem zawsze mega zadowolony .Kamilwajha pisze: ↑4 lata temuPiotr2k, Piotr2k, jak mam tak po wódzie, Pigulak, ty akurat jestes rckowym avengersem :)Przybysz, w sumie to od kilku zaprzyjaźnionych v i najbardziej toksyczne gówno było od chemcentre.
Właśnie gołąbek w drodze mam nadzieje ,że na weekend będzie
A od od chemcentrum nawet nie przypominało w działaniu 3mmc tu się zgodzę z tobą ale nie zatrułem się bo miałem tylko sampel 0.35g
Puchnięcie
Przybysz, ja dostałem trochę więcej, ale poszło do kibla, generalnie jak juz słysze 3mmc to mówię, nie dziękuję
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.