Pyrazolam - co i jak

Grupa leków o działaniu przeciwlękowym, uspokajającym, nasennym, przeciwdrgawkowym, miorelaksacyjnym i amnestycznym.
Status:
Damianejro
Blister
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 1

Pyrazolam - co i jak

Nieprzeczytany post autor: Damianejro » 4 lata temu

Chcę zamówić gram pyrazolamu tylko nie wiem w jaki sposób go przygotować.
Czytałem, że można go rozpuścić w wodzie jak i w glikolu ale co tak naprawdę jest lepsze ?
Jakie ratio mg/l polecacie ? Nie mam za dużej tolerancji na benzo i nie chcę żeby było "za mocne"
Domyślam się ze to konieczne, ale chciałem się zapytać czy będę potrzebował dokładnej wagi czy jakaś tańsza też się sprawdzi.

Status:
Kush
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

Pyrazolam - co i jak

Nieprzeczytany post autor: Kush » 2 lata temu

Mialem pare dni temu od orange polowke. Tragicznie sie rozpuszcza w wodce zreszta nawet niewiem czy sie rozpuscilo. Zlizalem pusty worek czuje po 15min no milo bedzie ala xanax, potem juz nic niepamietam mam wszywke a poszedlem po plecak piwa obudzilem sie na wytrzezwialce wyzywanie panuf z policji itp roztwor rodzinka znalazla bo nawet zapomnialem schowac bankowo tam za duzo mg bylo ale to nic stracilem 300zl i nic nie pamietam heh, amialem stestowac 1mg ale ten worek wydawal sie czysty grubbo no i 2dni czulem mocno he moze powtorze kiedys ale bez lizania worka,szkoda mi jednak w chuj tyle pyrazolamu, butelki po piwie porozbijane na podworku wstyd

Dodano po 3 minutach 52 sekundach:
A i telefon tak rozjebany ze az wyswietlacz odpadl :E