Pytanie o sałatę jadowitą

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 7 lata temu

siemacie forumowicze, mam do was pytanie a mianowicie słyszałem, że można zakupić w necie sałatę jadowitą. przybliży ktoś temat sałaty?

A sałata jadowita działa i to bardzo przyjemnie.
Napisze jak nalezy zrobic aby to się nadawało.
Po pierwsze potrzeba minimum 4-5 roślin (sporych z dużymi liśćmi, roślina największa jest w sierpniu) żeby otrzymać w miare porządaną dawkę.
Umyć roślinę (z korzeniami - umyć żeby piachu później nie wpieprzać). Ważne jest żeby jej nie skaleczyć bo zacznie uciekać mleczko (a to właśnie o to mleczko nam chodzi). Bierzemy jakis pojemnik (np nakrętke od słoika) i przecinamy roślinie łodygę pod kątem. Wtedy zacznie spływać mleczko. Rośline trzeba równomiernie kaleczyć aby jak najwięcej tego wypłynęło(kaleczymy również podstawy listków). Z 4 sporych roślinek powinno wyjść ze 4 stołowe łyżki mleczka max. Mleczko można zasuszyc i spalić w fajce lub nasączyć nim coś. Np konopie (nie wiem jak z tytoniem bo nie palę). Można też zrobić ekstrakt ale nie próbowałem jeszcze.Można też wysuszone mleczko pod język(ale jest kiepskie w smaku - gorzkie i dziwnie wykręca ryjacha).
Efekt podobno taki jak po słabszym opium. Co do tego "jak opium" nie jestem pewny bo opium nie próbowałem. Sałata natomiast działa wybitnie uspokajająco i daje leciutkie uczucie "uniesienia".
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: -31

Nieprzeczytany post autor: Snow Queen » 7 lata temu

Opium? uprawa tej sałaty nie jest nielegalna?
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
Mikorolo
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Mikorolo » 7 lata temu

W ogródku 3 rosną :) może coś z tego będzie