Pytanie o sałatę jadowitą
siemacie forumowicze, mam do was pytanie a mianowicie słyszałem, że można zakupić w necie sałatę jadowitą. przybliży ktoś temat sałaty?
A sałata jadowita działa i to bardzo przyjemnie.
Napisze jak nalezy zrobic aby to się nadawało.
Po pierwsze potrzeba minimum 4-5 roślin (sporych z dużymi liśćmi, roślina największa jest w sierpniu) żeby otrzymać w miare porządaną dawkę.
Umyć roślinę (z korzeniami - umyć żeby piachu później nie wpieprzać). Ważne jest żeby jej nie skaleczyć bo zacznie uciekać mleczko (a to właśnie o to mleczko nam chodzi). Bierzemy jakis pojemnik (np nakrętke od słoika) i przecinamy roślinie łodygę pod kątem. Wtedy zacznie spływać mleczko. Rośline trzeba równomiernie kaleczyć aby jak najwięcej tego wypłynęło(kaleczymy również podstawy listków). Z 4 sporych roślinek powinno wyjść ze 4 stołowe łyżki mleczka max. Mleczko można zasuszyc i spalić w fajce lub nasączyć nim coś. Np konopie (nie wiem jak z tytoniem bo nie palę). Można też zrobić ekstrakt ale nie próbowałem jeszcze.Można też wysuszone mleczko pod język(ale jest kiepskie w smaku - gorzkie i dziwnie wykręca ryjacha).
Efekt podobno taki jak po słabszym opium. Co do tego "jak opium" nie jestem pewny bo opium nie próbowałem. Sałata natomiast działa wybitnie uspokajająco i daje leciutkie uczucie "uniesienia".
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Opium? uprawa tej sałaty nie jest nielegalna?
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.