q*****e - gość od pills'ow - fejk czy nie fejk ?

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
123456789
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 22

Nieprzeczytany post autor: 123456789 » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Gandalf, wiesz co ja myślę , może był czymś zrobiony, a nawet jak nie , to biegając z takimi ilościami czy nawet mniejszymi napewno ma się w głowie jakąś schize czy stres na widok psów . A jak oni zauważa że jakoś dziwnie się zachowujesz to odrazu halrt. Każdy ,co niósł kiedykolwiek przy sobie większą ilość nie mówię o 3 kg, ale jakąś głupią setkę czy 50 jarania, czy czegokolwiek co ma jakiś zapach się stresuje . Tylko profesjonaliści a jest ich pewnie mało zachowują zimna twarz . Tam znaleźli krążki grudę i proszek . Krążki w takiej ilości też śmierdzą ;) . Proszek w takiej ilości napewno śmierdzi strasznie a hasz ? To każdy wie, jak jest dobry to czuć go na kilka metrów . Wkręcił sobie coś do łba ,to moje zdanie , a chyba każdy działający V ma jakieś paranoje jak nie podsluchy , to obserwacje , albo że ktoś cię sprzedał albo że kogoś obserwują i przyszli za nim do ciebie - różnie jest - no film .

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

123456789, w sumie masz rację. Pamiętam sytuacje u mnie, jak szedłem w chate z 50tką 3cmc, ablo 20tką palonka i widziałem policję to też miałem kupę w majtkach :E
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Rainbowdash
Szczur
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: Rainbowdash » 4 lata temu

123456789,
zapodasz namiar do swojego sprawdzonego Vendora na prv - też poszukuję krążków. Niestety nie mogę wysyłać pm dlatego tutaj zagaduję.

Status:
123456789
Sniffiarz
Użytkownik

Rainbowdash pisze:
4 lata temu
123456789,
zapodasz namiar do swojego sprawdzonego Vendora na prv - też poszukuję krążków. Niestety nie mogę wysyłać pm dlatego tutaj zagaduję.
nie ma sprawdzonych V, wszytko na wlasne ryzyko zwlaszcza ci meilowi . Kupuj za tyle ile jesteś w stanie stracić . Trzeba uważać , ja to już trzeciego przerabiam w ciągu trzech lat .

Status:
Rainbowdash
Szczur
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: Rainbowdash » 4 lata temu

123456789 pisze:
4 lata temu
Rainbowdash pisze:
4 lata temu
123456789,
nie ma sprawdzonych V, wszytko na wlasne ryzyko zwlaszcza ci meilowi . Kupuj za tyle ile jesteś w stanie stracić . Trzeba uważać , ja to już trzeciego przerabiam w ciągu trzech lat .
Dzięki za przestrogę i za PW niestety nie mogę odpisywać. Ew. prześlij mi swojego maila na PW to pozostaniemy w lepszym kontakcie.

Status:
bomba97
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 146

Nieprzeczytany post autor: bomba97 » 4 lata temu

działa jeszcze ten typ?

Status:
123456789
Sniffiarz
Użytkownik

bomba97, poszedł na śmietnik przyszli następni .