Ostatni post z poprzedniej strony:
Napisałem do niego wczoraj. Jeszcze nie odpisał może mam.starego e maila. Jak odpisze dam znacq*****e - gość od pills'ow - fejk czy nie fejk ?
q*****e - gość od pills'ow - fejk czy nie fejk ?
Ja pisałem już jakiś czas temu i zero odzewu a szkoda bo fajnie by było jeszcze nawiązać współpracę
odpisał wczoraj, minimalne zamówienie to 25 tabletek za ponad 600 zł. Dziękuję do widzenia
Faktycznie odpisał teraz sprawdziłem . Podobno ferie były czekam na szczegółowa odpowiedz od nich.
Ktoś coś ostatnio pobierał? Wysyła? Dochodzi? Jakieś opinie o pixach?
Wszytko działa znajomy pobierał teraz jakieś materiały wszytko doszło we wtorek . Zamówione w piątek dostarczone we wtorek
Jedyny minus to są ceny i ilości - nie kupisz na sztuki
Dodano po 5 minutach 18 sekundach:
Jak chcecie kontakt to piszcie na priv wyślę wam meila .
Jedyny minus to są ceny i ilości - nie kupisz na sztuki
Dodano po 5 minutach 18 sekundach:
Jak chcecie kontakt to piszcie na priv wyślę wam meila .
Uwaga : Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. ---- ctrlc ctrlv danke jo**ek
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. ---- ctrlc ctrlv danke jo**ek
Wysylaja moze probki produktów ?? Sklep jest nowy.Nie chce zamawiac w ciemno. Prosze o namiary na sklep odwdziecze sie polubieniem +
Fakt jak narazie wszystko dochodzi bez problemu . Cena jedynie mogła by być niższa .