R*che**ls.org

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Tosiek
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 22

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Tosiek » 7 lata temu

Polecam zakupy w tym sklepie bo gosciu ktory go prowadzi bardzo konkretnie zna sie na rzeczy.Ceny i jakosc bardzo dobre,przesylka na drugi dzien.Hex,bk bardzo smaczne tak jak i 5amb.Maczanka droga ale nr 1 jezeli chodzi o moc na rynku.Miazdzy lepiej niz nie jeden proch
Zwiń dwie dychy albo stówę
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania

Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 287

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 7 lata temu

Mam w labo od nich 4-cec, hexen i pare innych produktów, sklep polecam, na dniach podeślę foty i recenzje produtków!
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
Czeresnia
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 2

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Czeresnia » 7 lata temu

Obrazek
Witam dostalem przy zamowieniu tescik 4-MPC. Vendo mowil ze to naprawde cos dobrego :)
Wyglad , fajne male rozowe krysztalki. Dawka sniff moze, 4 krysztalki nie za duze, gladko , splyw nie wykreca.
Dzialanie, poczatkowo wjazd na serce, szybciej bije. Poczatkowo nic po , 10 15 minutach na dworze uczucie, jakby sie chodzilo 1cm nad chodnikiem tak lekko.
Duzo eufori, chec do porobienia czegos kreatywnego, raczej brak speeda nie ma ochoty gdzies chodzic mimo proby.
Duzo mysli w glowie, lecz mozna to jakos ukierunkowac.
Co na plus odemnie mozna po tym ogarnac jakas banie a po 3cmc , 4c bylo to w moim przypadku niemozliwe lub ciezkie.
Potem edytuje jak zjazd i wgl.
Wszystko co napisalem na tym forum to fikcja literacka.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 112

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Misjonarz » 7 lata temu

Jakie miłe zaskoczenie, Czeresnia ile tam tego dostałeś do testów? i ile mg tak na oko w kresce?

Status:
Czeresnia
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 2

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Czeresnia » 7 lata temu

Hej dostalem tego bardzo duzo okolo 20 krysztalkow, gdzie juz 3 dzialaly znakomicie. Cala noc nieprzespana. Szczerze minusy tej substancji
To wjazd na serce, balem sie w pewnym momencie czy nie pierdolne za chwile, ale faza ogolnie przyjemna...

Taka prawda ze teraz te nowe gowna co sa to bedzie shit , bedzie malo klepac, albo bedzie duzo skutkow ubocznych strulem morde strasznie :) Ale nie zaluje jak jednorazowo fajnie bylo. Tak dla ostrzezenia bardzo wciaga, w nocy mnie zlapalo cisnienie szczescie ze gdzies zgubilem samarae z prochemk tak tobym lecial. Cala noc nie przespana. godzina 10:41 zero zmeczenia jak narazie czuje wypilem kawke ale to chyba nie przez to ;)

Pozdrowki

Dodano 5 kwi 2017, o 09:42

MG ?? Ja zawsze duze dawki mysle ze conajmniej 150 mg w gore mniej nieee
Wszystko co napisalem na tym forum to fikcja literacka.

Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 287

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Hennessy » 7 lata temu

Ciekawie to 4-mpc wyglada, różowe krystynki :D
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.

Status:
Tosiek
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 22

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Tosiek » 7 lata temu

Panowie ja Wam czarno-biale kamienie moge polecic.To z daleka wyglada jak by sie gralo w kosci.Wystarczy przed ostatnia reakcja chemiczna dosypac barwnika spozywczego.
Zwiń dwie dychy albo stówę
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: -31

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Snow Queen » 7 lata temu

Robią swój unikalny produkt, a niech będzie różowy, dla dam :3
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
JokerJP
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 75

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: JokerJP » 6 lata temu

Zakładam ten wątek w celu przestrzeżenia innych!!! UWAGA!!!

Laboratorium SIN przeprowadziło dla nas analizę próbki od ów Vendora o to co wykazała analiza...

"Uwaga! Próbka zawiera środek inny niż reklamowany i jest to nowy syntetyczny opioid 3,4-MDO-U-47700. Jeżeli decydujesz się stosować środki odurzające, zachowaj szczególną ostrożność i szukaj informacji w rzetelnych źródłach. Interakcje i długotrwałe skutki uboczne nieznane.

Ostrzeżenie – stężenie i skład bez przerwy ulegają zmianie. Wskazanie składu nie oznacza, że będzie taki sam nastepnym razem. Wynik tym bardziej nie oznacza, że środek jest bezpieczny. Żadna substancja nie jest zupełnie bezpieczna.

Wynik opublikowany również w serwisie SIN Lab pod adresem https://lab.sin.org.pl.

Jakby Opioidy nie były już wystarczająco niebezpieczne!!! Brawo Piękny popis Profesjonalizmu! MASAKRA!!!
Pomogłem zostaw "+" ;)
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam

Status:
Montana
Psychonauta
Awatar użytkownika
Wieczna schiza
Reputacja: 219

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: Montana » 6 lata temu

JokerJP ojoj no nie zle
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 372

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: tryptodyso » 6 lata temu

Nie polecam fub amb od nich, wysłali cos co bylo maka, nie działało i paliło sie a nie waporyzowalo, oferowali tylko rabat na kolejne zamówienie, ale po czymś takim sie nie ma ochoty składać :)

Dodano 20 kwi 2018, o 13:58

W ramach rekompensaty za fubamb dostałem próbkę 4FEA który ma się u nich pojawiać, naprawdę fajny odczynnik :)

Dodano 22 kwi 2018, o 12:10

Kolor szary, zapach bardzo podobny do pierwowzoru. Odczynnik wyraźnie działa serotoninowo oraz nutka dopaminy, testowałem tylko oral.

80mg jest bardzo lekkie, był to test uczuleniowy, brak wjazdu na serce oraz oczy, ale mimo to leciutko poprawiło samopoczucie.

Dawka taka akurat dla mnie około 180mg oral, wkręca się powoli jakoś 1h, jak już wejdzie naprawdę czuć na wysokim poziomie serotonine, świetny empatogen, po jakiś 2h zmniejsza się Peak, ale mimo wszystko jest suchość w ustach, lekka stymulacja, clearhead, świetne samopoczucie, kolory są wyraźnie podkreślone i na dzisiejszą ciepła pogodę było super. Po około 6h dopiero zacząłem być zmęczony, dużo piłem wody. Z jedzeniem było ciężko bo trochę miałem jadlowstret. Odczynnik bardzo mi się spodobał i jest o klasę wyżej od betaketonow, które są dla mnie strasznie sztuczna fazą. Tutaj było znacznie bardziej spokojnie i naturalnie jeśli tak to mogę ująć. Rozmowy były wspaniałe i tematów nie zabrakło, były bardziej ciekawe i głębokie. Muzyka naprawdę świetnie brzmi najbardziej w trakcie Peaku. Jeśli zarzuca się w miarę wcześnie nie ma problemu z zaśnięciem po około 6-8h. Jeśli mogę ocenić to daje mu 8/10 co aktualnie jest najwyżej że wszystkiego co mam w swojej kolekcji. Bardzo mi podeszlo i nie ma żadnego zjazdu, schiz ani nieogaru. Pod koniec dnia jest się bardzo zadowolonym, można znacznie więcej pospacerować w Parku, bardzo dużo kilometrów przeszedłem i nie widziałem jak godziny lecą.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik

R*che**ls.org

Chłopaki mają przypał prawdopodobnie, stronę wyłączyli a jakiś czas temu mi napisali że się wstrzymują. Szkoda kolejny sklep a ja 3fph w spokoju kupić nie mogę
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
dzontyd
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: dzontyd » 6 lata temu

up: info z dupy wziete, chlopakki normalnie dzialają a 4cmc i eti w prochu mega 10/10 :smoke:

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik

R*che**ls.org

Mieli wtedy takze czytaj kiedy byla wyslana wiadomosc, ostrzegalem wtedy bo faktycznie nie dzialali..

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 187

R*che**ls.org

Nieprzeczytany post autor: DragonJe DMT » 6 lata temu

Aktualnie śmiga już wszystko ?
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆