Rc***.p*o
Rc***.p*o
Znajomy miał okazję zamawiać sort od tego vedora, bardzo dobrej jakości grudy, kryształy,
Mi osobiście brakuję tutaj jakiś pixów, może cannna. Sklep miałby większą rzeszę klientów.
Mi osobiście brakuję tutaj jakiś pixów, może cannna. Sklep miałby większą rzeszę klientów.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
Rc***.p*o
Panowie chcę zamówić 4-cmc z tego sklepu, bo widzę ze opinie dobre, poleci ktoś, który rodzaj lepszy white czy yellow? Interesuje mnie jak największe eufo, rozpływanie się i stan błogości.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Rc***.p*o
Dokładnie tak jak przedmówca, white najlepszy moim zdaniem, ten sklep szanuję i polecam, na pewno warto.
Grupa testerów z łezką w oku wspomina czasy testów z produktami z tego sklepu.
Rchem.pro to jakość, przydało by się wprowadzić więcej produktów.
Nie obyło by się też bez krytyki z mojej strony - mianowicie ceny hurtowe są nie korzystne dla osób które chcą zamawiać większą gramaturę.
Cena za jeden g też w porównaniu do innych sklepów jest trochę duża, ale jakość jest super.
Grupa testerów z łezką w oku wspomina czasy testów z produktami z tego sklepu.
Rchem.pro to jakość, przydało by się wprowadzić więcej produktów.
Nie obyło by się też bez krytyki z mojej strony - mianowicie ceny hurtowe są nie korzystne dla osób które chcą zamawiać większą gramaturę.
Cena za jeden g też w porównaniu do innych sklepów jest trochę duża, ale jakość jest super.