rc**nster.s*op & boo***ab.fun

Czarna lista nieuczciwych sklepów.
Status:
krysztalowy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Szeryf
Reputacja: 697

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Kurde, nie rozumiem tylko jednego. Coś zjebali to im cisnąłem, potem się dogadałem tak, żę rozwiązanie sprawy mnie satysfakcjonowało i miałem dalej im cisnąć mimo, że zadoścuczynili? Nie rozumiem tego toku rozumowania. Chyba o to chodzi w sporach żeby się dogadać tak żeby wszyscy byli zadowoleni.
Również miłego wieczoru!
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: marjot2009 » 6 lata temu

Ps ty jeszcze wtedy nawet nie byłeś chyba moderatorem.
Druga sprawa nie mówię o tobie wyżej ( że ty akurat brałeś łapówki i dogadywałes się z vendorami) tylko kimś kto w tamtych czasach był modem / adminem i był i się zwierzył jak to wygląda po stronie admin/ moderatorow

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie

krysztalowy pisze:
6 lata temu
Kurde, nie rozumiem tylko jednego. Coś zjebali to im cisnąłem, potem się dogadałem tak, żę rozwiązanie sprawy mnie satysfakcjonowało i miałem dalej im cisnąć mimo, że zadoścuczynili? Nie rozumiem tego toku rozumowania. Chyba o to chodzi w sporach żeby się dogadać tak żeby wszyscy byli zadowoleni.
Również miłego wieczoru!
Już ostatni post tutaj o tej trzynastce - trzynastka chciała się ze mną dogadywac w postach publicznych typu chodź na priv się dogadamy ( ale jest to ogólnie napisane publicznie na forum wszyscy to widzą ) .
Ale na privy nie było opcji się dogadać wyglądało to 180 stopni inaczej niż publiczne pisanie na ścianie forum ... Dlatego tak kipialem wtedy na nich ..

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie

Wiesz jak właściciel sklepu publicznie na forum ci pisze że sprawa załatwiona dogadaliśmy się - widzi to mnóstwo osób a na priv masz odwrotna sytuację plus jakieś chore rozmowy nie prowadzące do niczego + plus ty potem dodajesz komentarz ,który jest negatywny - pod postem trzynastki że się dogadaliśmy ale znika po 2 minutach a info iż jest ok dalej wisi ;) ... Dobra kończę miłego

Status:
Sebekk
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 141

Nieprzeczytany post autor: Sebekk » 6 lata temu

:D Ja przyznaje w każdym razie że się pomyliłem i zbyt pochopnie broniłem B****n tu na forum,choć jeszcze wtedy do końca nic nie przywidywało takiego obrotu sprawy,mogę powiedzieć natomiast tyle,że zacząłem od pewnego momentu zauwarzać pewne szczegóły które pomału zaczęły wskazywać na taki obrot sprawy,ale wszystko zręcznie było cenzurowane,aby wydaje mi się przedłużyć potencjalne oszustwo,ciekawe żejest to,że Ci co za to wzięli, wiedzieli,i chyba tak się musieli obawiać,że nie dopuszczali nawet tych postów na temat B* które wcale nie były negatywne.Takie obchodzenie się jak z jajkiem-nie wnikam czyj to sklep,bo mnie to rybka,ale skoro mod brał od (rzekomo) np :crazy: B* łapówki,to raczej dziwne że właścicielem forum,i sklepu jest ta sama osoba???Bo w takim przypadku wystarczyło by tylko jedno słowo-do moda,bardziej bym się skłaniał raczej za tym że Ci 'Co maja' to forum nie wiedzieli o praktykach swojego moda,tylko pozwalali mu na kierowanie nim,przez zaufanie,a nie świadome przyzwolenie.

To oczywiście tylko tak czysto hipotetycznie.
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

Na dupalamy właśnie został dodany nowy (kolejny) sklep pajacca z banerem Fu**y hahaha. Bo*st właśnie zrobił wyjebkę na wszystkich i zgarnął kasę, pewnie niedługo, albo jeszcze dziś zniknie baner i teraz będą nowy sklep wychwalać z największym cwelem różowego czyli Wojtem.
Już na pierwszy rzut oka widać, że to kolejny sklep pajaca/bo*sta a teraz fun*y.
Zobaczymy ile teraz ludzi wykiwa, bo największy cwel Wojt na pewno dopilnuje aby pochwalne posty zostały, a te inne zniknęły i konta pobanuje. Ja tam obecnie także zostałem zdegradowany przez Wojta i cwel moderuje moje posty, za to że napisałem, że jedno konto które hejtuje threeCrystal to multikonto innego vendora, ale można było się domyśleć że chodzi mi o boo*t
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Sebekk
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 141

Nieprzeczytany post autor: Sebekk » 6 lata temu

No i B*****n wrócił z Aspen :D

A tak poważnie to t ak myślę sobie po cichu,że B****n nie było tak długo bo zajmował się organizacją nowego sklepu,to dobry ruch,bo tych 'numerach' wielu klientów zrezygnuje u niego z zakupów.A tą ofertą nowego shopu,jest dość atrakcyjna,pod względem produktów,bo jeszcze nie wiadomo jaka będzie opcja dostaw,na razie sample-listem ( może tylko ze względu na koszta) bo z kurierem z NL to nie raczej nie ma problemu,problem,miał tylko B****n ( co też wiadomo,dlaczego).
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik
Reputacja: 496

Nieprzeczytany post autor: mbside » 6 lata temu

Widać że ten funky coś tam to boost. Mint? Cherry? Pajac by ofertę zmienił chociaż.

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie

mbside pisze:
6 lata temu
Widać że ten funky coś tam to boost. Mint? Cherry? Pajac by ofertę zmienił chociaż.
Jak ktoś jest zarejestrowany tam na forum to z automatu dostaje meila od nich .. więc baza właściciela forum należy też do tego funki

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie

Gargameli pisze:
6 lata temu
DyroX pisze:
6 lata temu
mbside pisze:
6 lata temu

Na sąsiednim forum już widać banner skup kont bankowych" więc kolejny wałek się szykuje
On już był wcześniej tylko grafike zmienili,ktoś miał problemy przez to.
No właśnie! Ciekawe co tam u Strażaka... ciekawe jak wybrnął z sytuacji?

marjot2009,

Mało wiesz :-) ale jak Ci napiszę, że Admin różowych to pasjonat to wszystko stanie się jasne, nawet wątek Wójta.
Gościu wysłałem ci na meila kontakt od krążków i chwilę potem dostaje jakieś z dupy meile z dwóch sklepów które są na różowym między innymi fuky gówno i Red coś tam . Skąd wzięli mojego meila jak nie od ciebie ?

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

marjot2009, frajerstwo i tyle.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

A logo od funky z kolka

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu
Reputacja: 3419

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

marjot2009,

Do mnie piejesz?
Nie mam nic wspólnego z mailem do Ciebie. A kontakt w sprawie krążków przeczytałam przed chwilą. Tym bardziej nie mam i nigdy nic wspólnego nie miałam z jakimiśm sklepami z różowego. Mało tego... ja tam u nich nawet konta nigdy nie miałam.

Więc nie bardzo rozumiem te insynuacje.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie

Gargameli pisze:
6 lata temu
marjot2009,

Do mnie piejesz?
Nie mam nic wspólnego z mailem do Ciebie. A kontakt w sprawie krążków przeczytałam przed chwilą. Tym bardziej nie mam i nigdy nic wspólnego nie miałam z jakimiśm sklepami z różowego. Mało tego... ja tam u nich nawet konta nigdy nie miałam.

Więc nie bardzo rozumiem te insynuacje.
W takim razie sorry ale przyznasz że dziwna sprawa wysyłam ci meila , godzinę później dostaje meila od jakiś dziwolągów gienków Red boy czy huj wie co , dziś od fanky ... Nikomu innemu nie wysyłałem meila . I nagle zmasowany atak na moją skrzynkę

Status:
marjot2009
Sniffiarz
Newbie

Najlepsze jest to że też nie mam konta na różowym ale czasami tam zerkam jako niezarejestrowany user . Koleżka mój który ma tam konto też dostała ale tylko z funkysrunki

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu
Reputacja: 3419

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

Owszem dziwne.... a co ciekawsze pisałam o tym dzisiaj na chacie. Gdyż również dostałam maila od fu****.ma***** o treści jaką przedstawiłeś w ich temacie. I to na maila, z którego korzystam sporadycznie i użyty był kilka razy u pewnego Vendora. Albo ktoś handluje bazą danych, albo to cudy niewidy. Z mojej strony masz 100% gwarancję, że Twój email nie wypłynął za moim pośrednictwem.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.