Nieprzeczytany post
autor: Gargameli » 6 lata temu
nanawacin,
Ja nie jestem stronnicza i w kilku aspektach będę bronić GrzybeQ,
Chłopaczyna faktycznie pobierał sorty od pajaconata.cc (ja również), raz były lepsze raz gorsze, różnie bywało. Ale sorty na przełomie grudzień 2017 / maj 2018 to było igranie z ogniem. Ja sama po badaniach odniosłam wrażenie, że coś jest nie tak i wyjebałam materiał do kibla (pojemnika utylizacyjnego w aptece). Mając owe porównanie do sortów 3 CMC / 4CMC / MDPHP od innych sprzedawców z całą stanowczością twierdzę, że pucybut.cc nie był czysty. Przesyłki na przełomie luty / marzec były loterią! Albo dostaniesz co chciałeś, albo miks chuj wie czego z chuj wie czym.
Akurat tutaj trójmiasto było przypadkiem. cwolobut.cc od samego początku do samego końca swojej działalności stosował takie samo pakowanie, wysyłał na narkomaty z tego samego konta, i przyjmował wpłaty na to samo konto. Skurwił się pajac brakiem podstawowych zasad BHP.
To, że zamiast 3 CMC dostałam 3 CEC, tyo chuj... a Ci co zamiast MDPHP dostali mieszankę z opio? Skurwiel wiedział, że mu z dupy wali i za wszelką cenę wypychał towar! Takich rzeczy nawet nie robili starzy wyjebkowicze.
Więc nie pierdol mi o swojej racji bo chuja wiesz i gówno widziałeś.